- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
sziasztok,
tegnap éjjel/ma hajnalban a maradék ln2-vel rápróbáltam mégegy kört a 7900X-re, és valamit nagyon sikerült eltalálni a ramokkal, mert eddig 3733 fölé nem tudtam jutni, de most már megy a 4000c12 quad channel ami még az oc formulaban sem túl gyakori eredmény
cbb most -83C-on jelentkezett és CB -88 körül viszont a kontaktom kicsit jobban sikeredett, multkor nagyon eláztattam pasztával a die-t most kevesebbet tettem és aztis elkentem egy pengével, ugy tünik ez jobb megoldás mint amit der8auer javasolt (tegyél annyi pasztát, hogy a nyák se látszódjon
).
további érdekesség, hogy a win10x32-m szarakodott az effel és láttam, hogy másik is 8.1x32-vel xtu-znak szóval énis tettem egy próbát, és bizony jobb pontokat dobott. szóval sikerült egy uj XTU CR-t beütni
4090 marks with Intel Core i9 7900X 11.0 degrees °C under load at 5390MHz
uh most már tényleg kéne szereznem egy normális cput

köszönöm a Team Group az ASUS és az Oáziscomputer töretlen támogatását!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

).