- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Hővezető paszták
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- RTX 3060 12GB
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
sziasztok!
tegnap nekiláttam a maradék néhány liter nitroval tesztelni az OPB-től kapott különleges limitált 4133c18 Team Group B-die kitet... sajnos mint kiderült ezek nem low cas-re lettek binnelve, igy léggel a 12-12-12-es szokásos B-die időzitések nem mennek neki egyáltalán... kicsit csalódottan de megirtam neki, hogy ez a kit nem a legjobb... és megkaptam a választ, hogy ez a pcb amit ezekhez a kitekhez használtak a KO8495A a legjobb ln2-re... uh ennek a hirnek a hallatán adtam neki egy esélyt bizonyitani...azon agyaltam, hogy a teamgroup bordái nagyon frankó masszivak, leginkább a ddr3-mas korszak cellshock-jaira emlékeztetnek, elég macerás lett volna a leszerelésük (imbuszcsavarok kivétele, melegités aztán ovatos lefeszegetés) és a kialakitása tökéletesen alkalmas az EK rampot direktben történő felhelyezésére. szóval szépen beraktam őket a helyükre, körbeszigeteltem és egy adag pasztát kentem a ramok tetejére majd a saját súlyánál fogva szépen rányomkodtam a rampot kád részét amig felfelé mozgatva a paszta lent nem tartotta szóval a kontakt megfelelő lett.
na mondom itt az ideje kipróbálni a fűtőszálakkal megtámogatni a lap túloldalát közvetlenül a ramok mögött igy csökkentve a lap jegesedését.szóval elég jól működni látszott a megoldás, szép lassan lementem a ramokkal full potra, mig a ramslotok mellett a lap teljesen jegesedés mentes maradt. gyakorlatilag ez a módszer olyan szinten leegyszerüsitette a ram nitrozást, hogy gyerekjáték szintre esett. semmi postkód hiba a ramokkal, semmi jegesedés, vizesedés csak arra kellett figyelnem, hogy tele legyen a pot.
az eredmények sajnos még mindig elmaradtak a golden G.Skill kitem teljesitményétől de gyakorlatilag ami eddig egyáltalán nem ment a Team Grouppal léggel, a 12-12-12-es időzités 1.80vdimm mellett végre 3866-on postolt és felbootolt. toltam is gyorsan egy 32M-et amolyan hit and run jelleggel az időt ne nézzétek.
ezek után jött a harc a 4000c12-es határért... amit több vdimm-el sem sikerült stabilan elérnem, csak postra és bootra:
hát, ennyi lett volna, majd jött a szétszedés és száritás...
majd a szigetelés lebontása és a ramok kivétele után közvetlenül ez a látvány fogadott a ramslotoknál:
ez azért még engem is megdöbbentett, hogy ramnitro után gyakorlatilag pár perccel kapcsolhattam volna vissza, nulla viz volt a lapon!
szóval a fűtőfólia lassan kötelező kellék nálam 
Köszönöm a ramot a Team Group-nak és OPB-nek

Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 2400G Vega 11 / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós Ár!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy AMD Ryzen 5 7600 processzor
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- MSI Pro B650-P AM5 alaplap
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval a fűtőfólia lassan kötelező kellék nálam