Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Achill3uS

nagyúr

tegnap megejtettem az utso sessiont ezzel a 7700k-val (és valszeg a Kaby Lake-el is) mint feljebb írtam el lesz adva.
    a fő célom egy 3dmark03 CR lett volna amire már régóta ácsingóztam de sajnos az égiek nem akarták, hogy elég jó legyen hozzá az effem. viszont egy 03 single card CR azért befigyel így is.

3DMark03 - 301485 marks - GeForce GTX 1080 Ti

valamint hamár ott voltam a végén bedobtam a GTX 580-at is egy 01 körre, a GTX 570 ilyen cpu órajelen 174 ezret hozott, az a 100mhz pont elég lett volna még a 183-hoz ami a listában simán felkerülhetett volna a 3. helyre ha nem vizel le közben a ramom és nem kezd el fagyogatni a rendszer. így csak a 4. helyre volt elég de ez az asus dc2 egyszer még meg lesz nitrozva nagyon jó darab :K

3DMark2001 SE - 180327 marks - GeForce GTX 580 @ 992/1200MHz

köszönöm az ASUS és az Oáziscomputer támogatását, nélkülük nem jöhettek volna létre ezek az eredmények a Kaby Lake platformon, nagyon rég volt ennyire élvezetes és sikeres minden egyes session. ez főleg az architekturának és a Maximus IX Apex-nek tudható be, sajnálom is félrerakni ezt a rendszert de computexen szerintem nagyot fognak szólni az uj platformok el kell kezdeni spórolni rájuk. addig majd alkalomadtán Ryzennel ütöm el az időt, over and out.

Új hozzászólás Aktív témák