- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
üzenetére
köszi
hála az égnek már egy ideje nincs gondom skylake-el, és fullpoton tolom mindig. ez hőmérővel -170C load-ban, de pl nekem nincs belefurva a pot-ba a furat csak a talp tövébe van ragasztava szigszalaggal, szóval lehet, hogy van az 180 is a cpuhoz közelebb mérve. feszültség tekintetében óvatosabb vagyok ezzel a chippel, mert ez a legjobb 6700k-m eddig, azért vigyázok rá és csak 1.90-et kap, de skálázódna még 1.93-1.95-ig is ilyen hőfokon.Dancop procija is a caseking-nél binnelt 700-bol van ugy tudom. azért annyival jobb mindenki másénál.
jones: köszi, énis remélem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Őskoczka
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Bialetti kézi kávéőrlő
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hála az égnek már egy ideje nincs gondom skylake-el, és fullpoton tolom mindig. ez hőmérővel -170C load-ban, de pl nekem nincs belefurva a pot-ba a furat csak a talp tövébe van ragasztava szigszalaggal, szóval lehet, hogy van az 180 is a cpuhoz közelebb mérve. feszültség tekintetében óvatosabb vagyok ezzel a chippel, mert ez a legjobb 6700k-m eddig, azért vigyázok rá és csak 1.90-et kap, de skálázódna még 1.93-1.95-ig is ilyen hőfokon.