Hirdetés
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- 3D nyomtatás
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- OLED TV topic
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
üzenetére
köszi
hála az égnek már egy ideje nincs gondom skylake-el, és fullpoton tolom mindig. ez hőmérővel -170C load-ban, de pl nekem nincs belefurva a pot-ba a furat csak a talp tövébe van ragasztava szigszalaggal, szóval lehet, hogy van az 180 is a cpuhoz közelebb mérve. feszültség tekintetében óvatosabb vagyok ezzel a chippel, mert ez a legjobb 6700k-m eddig, azért vigyázok rá és csak 1.90-et kap, de skálázódna még 1.93-1.95-ig is ilyen hőfokon.Dancop procija is a caseking-nél binnelt 700-bol van ugy tudom. azért annyival jobb mindenki másénál.
jones: köszi, énis remélem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hála az égnek már egy ideje nincs gondom skylake-el, és fullpoton tolom mindig. ez hőmérővel -170C load-ban, de pl nekem nincs belefurva a pot-ba a furat csak a talp tövébe van ragasztava szigszalaggal, szóval lehet, hogy van az 180 is a cpuhoz közelebb mérve. feszültség tekintetében óvatosabb vagyok ezzel a chippel, mert ez a legjobb 6700k-m eddig, azért vigyázok rá és csak 1.90-et kap, de skálázódna még 1.93-1.95-ig is ilyen hőfokon.