-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
Tiszteletem!
az a lényeg, hogy nektek sikerélményetek legyen, ti úgyis más szemszögből látjátok az egészet. mondjuk azt azért közölhették volna a versenyen hogy minek van a legnagyobb értéke
ezt így picit kib...szásnak érzem. szenvedtek másfél napot egy durva eredményért aztán hello hát ez nem is számít bele... picit vicc.03-at meg külön nem értem mert saját tapasztalatom szerint az kívánja a legnagyobb stabilitást az összes többi mark közül, pont ezt kiválasztani egy időkorlátos versenyen, hát nem a legésszerűbb szerintem.
Na sebaj majd legközelebb. Mégegyszer gratulálok a helytállásért
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezt így picit kib...szásnak érzem. szenvedtek másfél napot egy durva eredményért aztán hello hát ez nem is számít bele... picit vicc.03-at meg külön nem értem mert saját tapasztalatom szerint az kívánja a legnagyobb stabilitást az összes többi mark közül, pont ezt kiválasztani egy időkorlátos versenyen, hát nem a legésszerűbb szerintem.