Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
Tiszteletem!
az a lényeg, hogy nektek sikerélményetek legyen, ti úgyis más szemszögből látjátok az egészet. mondjuk azt azért közölhették volna a versenyen hogy minek van a legnagyobb értéke
ezt így picit kib...szásnak érzem. szenvedtek másfél napot egy durva eredményért aztán hello hát ez nem is számít bele... picit vicc.03-at meg külön nem értem mert saját tapasztalatom szerint az kívánja a legnagyobb stabilitást az összes többi mark közül, pont ezt kiválasztani egy időkorlátos versenyen, hát nem a legésszerűbb szerintem.
Na sebaj majd legközelebb. Mégegyszer gratulálok a helytállásért
Új hozzászólás Aktív témák
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Intel Core I7 11700K - 8mag/16szál - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezt így picit kib...szásnak érzem. szenvedtek másfél napot egy durva eredményért aztán hello hát ez nem is számít bele... picit vicc.03-at meg külön nem értem mert saját tapasztalatom szerint az kívánja a legnagyobb stabilitást az összes többi mark közül, pont ezt kiválasztani egy időkorlátos versenyen, hát nem a legésszerűbb szerintem.