- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franticfox
tag
válasz
Delila_1 #9677 üzenetére
No, holnap lehet küldök akkor egy rövidebb szakaszt
(Igazából az időm csak egy részében tudok ezzel foglalkozni, ezért is gondoltam h segítséget kérek) Ma is gondolkoztam ezen, de szóval inkább hazajöttem már
Majd küldök valami jellegében hasonló dolgot, úgy biztos világosabb lesz. Amúgy igen, már a 2007-es verziót is utáltam, ezt a 2010-est még csak kezelni sem tudom, és egyébként is Origint használtam már az utóbi időben, itt viszont excel van feltéve (ráadásul a legutóbbi)... Eddig is köszönöm a segítségedet amúgy
Szép estét!
Üdv,
Franticfox
-
Franticfox
tag
válasz
Delila_1 #9675 üzenetére
2010...
Próbálkoztam itt ezekkel a függvényekkel, és szép és jó, hogy kiírok egy adott cellából egy értéket, de hogy lesz ebből adatsor?... szóval nekem van egy hosszú adatsorom, a nekem ebből szükséges értékeket ki is tudom jelölni, ezt eddig is meg tudtam csinálni mondjuk úgy, hogy a megfelelő értékek mellé a köv oszlopba írtam egy egyest a megfelelő sorrendben, majd a jobb alsó sarokban lévő kis fekete x-et lehúztam, de ez most nem is érdekes, megpróbálom megvilágítani az engem érdeklő problémát:
Szóval tegyük fel, hogy most van egy lyukas adatsorom mindazokkal az adatokkal amik kellhetnek nekem. Azt akarom csinálni, hogy a 313 soronként ismétlődő értékeket megvizsgálom, és az értékeküktől függően 5 másik oszlopba rendezem a rákövetkező 312 cellát.
Mindezt azért csinálom, mert ez az 5 oszlop különböző típusú pontokat takar, a pontok jellemzőit pedig 38 tulajdonság határozza meg, ami a 312 sorban van leírva, jó foghíjasan, ráadásul az egyes tulajdonságokhoz tartozó értékek is külön cellákban vannak ugye. Ezek után majd ki akarok választani a helyzettől függően 2 tulajdonságot, illetve az ehhez tartozó értékeket, és a pontokat ábrázolni egy pontdiagramon, vagyis egy 2 dimenziós koordinátarendszerben, hogy szemmel lássam, mennyire különülnek el egymástól a ponthalmazok.Nem tudom, mennyire sikerült megvilágítani a problémát...
Megoldást jelenthetne a problémára a következő eljárás:
Egy eljárás, ami az oszlopban megvizsgál minden 313-ik értéket, és hogyha az X, akkor az onnan számított +Y-odik cellát kimásolja egy Z-edik oszlopba úgy, hogy a soron következő ugyanolyan X-hez tartozó +Y-odik értéket az előző alá másolja.
Ez pont úgy szortírozná szét a dolgokat, ahogy nekem kellene, tehát lenne 5 oszlopom, ami ugyanolyan típusú pontokat tartalmaz, a rá jellemző Y értékekkel.
Egy másik Y értékre is megcsinálva ugyanezt, majd ábázolva ezt diagramon, kapnék egy 2 dimenziós mátrixot, amiben szemmel láthatóan el lehetne különíteni az 5 csoportba tartozó pontokat mondjuk a színük alapján.Tehát 4 változtatható érték kell nekem az eljárásba, X, Y, Z, és mondjuk a a minden 313.-ik sort is lehetne variálni, ez legyen V.
-
Franticfox
tag
válasz
Delila_1 #9669 üzenetére
Szóval van egy 172.000 sorból álló oszlopom 313 sorú blokkokkal, nem tudom egyenként elnevezni őket.
További probléma, amit elfelejtettem említeni, hogy sajnos a címzések neve megegyezik egy tulajdonságnévvel sajnos... (konkrétan van 38 tulajdonság és mondjuk 5 címzés, és a címzések neve pl <int>2</int>, vagy <int>3</int>, és a tulajdonságok közt is van egy ilyen nevű. Ezen kívül nekem pl a <int>2</int> tulajdonság után 3 cellára lévő érték kellene, mert az tartozik hozzá... :/
-
perfag
aktív tag
válasz
Delila_1 #9659 üzenetére
Nem állítom, hogy egyszerűbb. Más. Tömbképlettel. C3:C7 tartományra a negatív számok átlaga:
{=ÁTLAG(HA(C3:C7<0;C3:C7;HAMIS))}
Nem saját tudás, Chip Pearson pont egy ilyen példán mutatja be a tömbképletek használatát. -
Dave™
nagyúr
válasz
Delila_1 #9576 üzenetére
1. Megnéztem, de ennek be kell írnom mit szeretnék helyette kapni. Olyan nincs, ami egy számból eltávolítja a pontokat? Elvileg valami ilyesmit vártak volna.
2. Én is ezzel csináltam, de ha egy ilyen van pl:
A termék 3db
A termék 1db
B termék 2db
C termék 4db
A termék 2db
B termék 1db
B termék 8dbAkkor ahhoz, hogy rendesen SUM-olni lehessen sorba kell rendezni (át kell rendezni) a táblázatot. Nincs olyan függvény, ahol megadom, hogy keresse meg az A-kat, majd az ezekhez tartozó darabszámokat adja össze?
-
Kicsibocs
csendes tag
válasz
Delila_1 #9551 üzenetére
Köszönöm
Bár nem így sikerült, de azé' sokat segített
Arra tudnál tippet adni, hogy
van egy combobox a formon, és rendesen ki is tudom választani az excelből a listát, azonban amikor rákattintok, a combo-ban a 0-val kezdődő termékkódok elől eltűnik a nulla...
(Excelben a cella formátuma különleges, egyediben is megmarad a 0 a számok előtt, más formázási mód ezeket törli sajna...)
Azt szeretném, ha a nulla ott maradna a comboban a kiválasztott termékkód előtt, bár a cellába az eredeti formátumába illeszti... tehát a működésével nincs gondcsak zavaró lehet a felhasználónak
Kösz, előre is... -
m.zmrzlina
senior tag
válasz
Delila_1 #9542 üzenetére
Ha nem is pont ebben a formában de úgy néz ki fog működni.
Sajnos a végleges helyére nem lehet közvetlenül menteni a listát, ezért először létrehozok egy új munkalapot, oda megy a beillesztés és ha a tartomány rendben akkor az átmeneti munkalap törlése után mehet a végleges helyre. Mindezt Screenupdating=False mellett igy a felhasználó csak a MsgBoxot látja, ha elszúrt valamit.
Köszönöm.
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
Delila_1 #9540 üzenetére
A Selection.Address string formában megadja a kijelölt területet, pl. "$A$:$C$50"
Működik ez akkor is ha a kijelölt terület egy istentudjaholvan gépen futó excel97-ben van amit Remote Desktop-pal érek el?
Ezt felhasználhatod a nyomtatási terület megadásához, ha a hibakeresésen átment.
ActiveSheet.PageSetup.PrintArea = Selection.AddressÉn nem akarok nyomtatni, én csak be akarom illeszteni a vágólap tartalmát amit a távoli gépen jelöltem ki Ctrl+C-vel. (Meg persze levizsgálni a beillesztés előtt, hogy nem akar-e a júzer 20000 celát beilleszteni 100 helyett)
Bár ez nem illik a makródra, mert valószínűleg több oszlopnyi adatod függ egybe.
Pont ez a lényeg, hogy ha a beillesztendő tartomány több mint 1 oszlop széles az 100% hogy hiba
Ha az B4 alatt lévő adatok kellenek a nyomtatáshoz,
Ma itt ültem a gép előtt egész nap és lappy-n kívül ma senki nem akart nyomtatni többek közt én sem.
Köszi hogy bajlódsz a problémámmal.
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
Delila_1 #9534 üzenetére
Tettem a végére az End If elé egy Exit Sub-ot és betettem a
Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteAll
sor után.futtatáskor jön is a MsgBox de az OK-ra a beillesztés ennek ellenére megtörténik. Ha az említett sor elé teszem be akkor MsgBox nélkül megtörténik a beillesztés.
Hogy tudom rávenni a beillesztés előtti kilépésre?
-
válasz
Delila_1 #9530 üzenetére
"Akkor minek átmásolni a Sima lapra?"
Feltételezem azért, mert a másik lapon "pofásan" ki van alakítva, hogy hogy is nézzen ki a nyomtatvány.
(Mondjuk ilyen feladatokhoz semmiképp sem használnék(és sosem használtam) excel makrót, hanem word körlevélben létrehoznék egy szép törzsdokumentumot, az excel táblát(fejléccel) adatforrásként adnám meg és kész, lehet is nyomtatni, ha kell szűrve, ha bármi módosult az excel táblában azt frissíti, vagy kézzel katt a frissítés gombon stb stb.
Persze ezt elsősorban nem neked írom, hisz ezzel Te tisztában vagy...)
-
-
-
eeeasy
csendes tag
válasz
Delila_1 #9446 üzenetére
nagyon koszonom a segitseged!
bar a kodot nem futtattam, ellenben megneztem a tablazatot es lenyegesen tobb olyan eset van, amikor az elso tablaban nem elol szerepel a masodik tabla termekneve. persze van olyan eset is, amikor az elso tablaban kozepen van a masodik tabla termekneve. ha ezt most erthetoen irtam.
-
Robb202
tag
válasz
Delila_1 #9421 üzenetére
Köszi a segítségedet.
Közben elakadtam újra. A helyzet az, hogy a B3-cellában lévő lista árból ki szeretném számolni az akciós árat. Ehhez alkalmaztam ezt a képletet:
=(B3/1,35)
Vettem a 35% százalékát.
Na most ezt az értéket amit megkaptam ez nem 5-re vagy 0-ra végződik.
Ezért az általad gyártott képletet alkalmaztam így:
=(B3/1,35)+KEREKÍTÉS(B4/5;0)*5
Erre semmi nem jön ki. Próbáltam függvényt máshogy is illeszteni hozzá de semmi.
A B4 cellába van a képlet beírva. A B3-asban van a lista ár, az akciós árat a B4 cellába szeretném megkapni és még ugyanabban a cellában kerekíteném is. De nem működik -
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
Delila_1 #9288 üzenetére
A Beszúrás/Szimbólum menüpont közvetlenül adja a karaktertáblát.
A 2007-ben igen, de a 97-ben semmi ilyesmi nincs. Én is ott kerestem először, megnéztem vagy ötször de nem találtam.
Hál' istennek nem kell nagyon gyakran használni és a drag'n drop módszer egy kicsit gördülékenyebb mint a copypaste.
Köszi.
-
Cuci3
tag
válasz
Delila_1 #9267 üzenetére
Köszi, de dinamikus diagram: no way!
Egyrészt egy ténylegesen meghatározott időszak kell (első 60 hónap), másrészt felsővezetők használják, akiknek a kezébe nem adnék ilyet (nem "hülyebiztos").
Harmadrészt havonta megvett csomagok adatai vannak, jelenleg 20e sorban. Engedményező, tipus, vétel éve, devizanem szerint kell kiköpnie a diagramnak 4-5 vonalat. Hát igen, BI-ra használjuk az Excelt.De közben meglett: Kimutatás beállításainál be kell pipálni, hogy jelenítse meg az üres értékű sorokat is.
-
Mesike8114
csendes tag
válasz
Delila_1 #9209 üzenetére
Sziasztok!
Találkoztatok már az alábbi hibaüzenettel excelben.
"Az Excel nem képes az igénybevehető erőforrásokkal a feladat végrehajtására"
Ezt miért írja ki, mikor csak 1 oszlopba akartam az Fkeres függvényt használni? A végén már elmenteni sem engedte a filet, mert egyfolytában ezt írta ki. Mit lehet tenni, hogy ne írja ezt ki és rendesen működjön?
Üdv: Mese
-
-
-
válasz
Delila_1 #9201 üzenetére
Nem tudom, mire gondolsz, mert M2-től M126-ig feltölti az oszlopot, az meg 125 sor, ami meg egyenlő 2000/16-al...
Mesike8114
If j = 15 Then
My_String = My_String + """" + ActiveCell.Value + """"
Else
My_String = My_String + """" + ActiveCell.Value + """" + " OR 'azonosító' = "
End If -
copperhead
aktív tag
válasz
Delila_1 #9174 üzenetére
Megpróbálom a problémámat érthetően leírni, remélem sikerül.
Az
I oszlopban dátumok vannak, néha ismétlődnek
P oszlop üres
Q oszlop üres
R oszlopban szintén dátumok vannak sorrendben
S oszlopban az R dátumhoz tartozó számokazt, hogy lehetne elérni, hogy az R oszlop dátumait párosítsam az I oszlop dátumaival, úgy, hogy a P oszlopba kerüljön a párosított dátum (ami tulajdonképpen az I oszlop dátuma) és a Q oszlopba a hozzátartozó szám?
Ha ez nem megy az is jó lenne, ha a Q oszlopban a I=R dátumhoz tartozó szám lenne. -
Z-Tom-ee
csendes tag
válasz
Delila_1 #9145 üzenetére
Az első verziót... Most kipróbáltam a 2.-at is. A következő történt:
- nem volt hibaüzenet
- ha munka 1-ben a B1-be teszek "x"-et akkor a munka2-n a B1 D1 F1 is kap "x"-et
- ha máshova teszek "x"-et a munka1-ben, akkor a munka2-ben sehova nem kerül "x"
Átküldjem a fájlt? (valahol azt hiszem még megvan a címed =)) -
Delila_1
veterán
válasz
Delila_1 #9140 üzenetére
Tettem bele egy hibaelhárítást arra az esetre, ha a Munka2 lap valamelyik sorában olyan érték szerepelne, ami a Munka1 lap azonos sorában nem fordul elő:
=HA(HIBÁS(HOL.VAN(A1;Munka1!$A1:$F1;0));"";HA(INDIREKT("Munka1!"&KARAKTER(HOL.VAN(A1;Munka1!$A1:$F1;0)+65)&SOR())="x";"x";""))
-
válasz
Delila_1 #9065 üzenetére
Ok, akkor megpróbálom másképp
Az alapadat munkalap esetén minden egyes képzési helyhez 3 oktatót lehet megadni maximum. Tegyük fel, hogy Budapesthez 3 oktató van megadva az alapadat munkalapon.
A DATA munkalap C oszlopában (képzés címe) pl 10-szer szerepel Budapest. Ebben az esetben úgy is el kell hogy osszad az oktatókat, hogy 3 budapesthez az első oktató, 3 budapesthez a 2. oktató, 4 budapesthez a 3. oktató kell megadnod.
Ezért írtam korábban hogy 10 budapest-hez 3-3-4 felosztásban kell szerepelni az oktatóknak (adott esetben) -
válasz
Delila_1 #9063 üzenetére
Nem, ez nincs kész, mert azt vitelezed ki, amit először megírt Zomb€€ neked is (ezek szerint)
Azonban valószínűleg nem kérdezted meg amit én...
10x is szerepelhet budapest és 3 felé is el kell osztani pl 3-3-4 arányban az oktatókat.
(Budapesthez 3 oktató tartozik, a listában meg 10x szerepel budapest)Következő kérdésem az volt, hogy mi határozza meg, hogy melyik oktató szerepel 3x és melyik 4x... Na erre jött egy olyan válasz, ami alapján nem kivitelezhető(szerintem, vagy ha igen is, ahhoz makró a köbön kell.
)
-
-
válasz
Delila_1 #9047 üzenetére
perfag kolléga szerintem nem jól értelmezte a #9032-ben leírt dolgot és azt feltételezte, hogy külső táblázatban vannak az adatok.
Ezen esetekben inaktív a Hivatkozások gomb
=SZUM(A1:A4)
=SZUM(Munka2!A1:A5)Csak így válik aktívvá
=SZUM([1.xlsx]Munka1!$A$1:$A$5)Ha az adott, teljes munkafüzet(minden munkalap) nem tartalmaz külső hivatkozást, akkor a Hivatkozás gomb inaktív
-
-
-
Geryson
addikt
válasz
Delila_1 #9019 üzenetére
A 2 tényezős feltételes formázás tökéletesen működik, ellenben sajnos a 3 feltétellel egyszerűen nem akar, pedig mind igyekeztem többször összeegyeztetni a leírtakkal, mind a függvénysúgóval, de egyszerűen nem. A gond az az, hogy kapásból az "L2" helyen nincs érték, azaz nem szabadna formátumot alkalmaznia és mégis pirosra fest:
Szerk.: most nézem, hogy az első képlet ismét "" jelek között van, ezeket töröltem, a cellák elvileg (jobb klikk alapján) szám-formátumúak, de mégsem megy még.
-
Geryson
addikt
válasz
Delila_1 #9019 üzenetére
Ezermilliárd köszönet! A megoldandó feladatot visszamegkaptam és gyorsan saját "szavaimmal" átapplikáltam a saját táblázatomba, ahol működik, tehát talán sikerült is megértenem.Hasonlóan köszönet Neked és másoknak is, mert a szorzatösszeg is tökéletesen működik, már több ponton ellenőriztem a kapott értékeket és tökéletes az eredmény.
a harmadik képletet egyenlőre nem teljesen értem, vagyis értem én a lényegét, de nem működik abban a formátumban, ahogy leírtad, ezt látni is a visszaküldött táblázatodban. Mindegy, ez már részletkérdés, mert úgy látom elég intelligens az Excel és ha törlöm az oszlopból bizonyos celláknál a képletet, akkor a képlet alkalmazási területét azonnal módosítja magának.
Nah, akkor jöjjön még egy pár finomság:
egy bizonyos terméknek még nincs fogyása, ilyenkor az érték tulajdonképpen "0", az FKERES meg #HIÁNYZIK szót ír ki. A gond az az, hogy ebből az értékből számol még egy cellát az Excel, de mivel itt nem szám van, meghülyül (mindenhova ezt írja mint eredmény). Ha átírom 0-ra, akkor már minden OK lesz, csak a gond az az, hogy minden hónapban változik ez az érték, tehát ha megjön a fogyása és én elfelejtem ebben a cellába a képletet visszaírni, akkor az bizony 0 marad. Hogyan lehet azt mondani neki, hogy ha nincs érték, azaz #HIÁNYZIK szó az eredmény, akkor az legyen automatikusan 0, azaz egy szám?
-
Geryson
addikt
válasz
Delila_1 #8982 üzenetére
Igazán köszönöm ezt a kis bemutatót, ezt beírtam az Excel-be, végigcsináltam és nekem is ezek az eredmények jöttek ki, tehát jól tudok másolni.
Mondjuk most egy pár dolog nekem is eszembe jutott. Na most nekiesem az én saját nagy táblázatomnak, legalább azzal haladjak, ha már ez a színezés egyszerűen nem megy.
a SZUMHATÖBB függvényt nem találtam, maradtam én is a SZORZATÖSSZEG-nél, legalább erre emlékeztem én is még egy kicsit...
Szerk.: a szűrőtartománynál nem kell a második sort (az üreset is kijelölnöm), ugye? Út látom csak a termék és a méret szó kell, nekem legalábbis működik így is?!?
-
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Delila_1 #8964 üzenetére
Valamit félre értettél szerintem. Igazából nekem egy egyszerű összeg kellene (lényegében egy sima SZUM), csak az a gond, hogy vannak az oszlopnak olyan elemei, amit nem tud kezelni a SZUM. Etek pedig a "#ZÉRÓSZORZÓ!"-s cellák. Nekem annyi kellene, hogy összeadja az olyan cellák összegét, melyekben nem "#ZÉRÓSZORZÓ!" van. Lényegében pl.
SZUM(A1:A27) kivéve "#ZÉRÓSZORZÓ!".
vagy
SZUM(A1:A27), ha a cellában található összeg >0, 0, <0.
Mindkét képletet használható lenne, ha le tudnám fordítani az Excel nyelvére.
Ha az összeg megvan, utána ebből már tudok átlagot számolni, csak az lenne a lényeg, hogy az összeget megadja. Ha simán szummázom tehát SZUM(A1:A27), akkor nem tudja értelmezni, mert vannak benne "#ZÉRÓSZORZÓ!"-s cellák, amik ugye nem számok. Na ezeket nem kellene, hogy figyelembe vegye.
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
Delila_1 #8938 üzenetére
Hát igen! Lehet hogy elég lenne egyszerűen csak megtanulnom olvasni:
Értékek formázása ha ez a képlet igaz:
Márpedig az ÉS() akkor igaz, ha minden argumentuma igaz. Az azért engem is érdekelne, hogy hogy lehet megszabadulni attól a problémától, hogy a C9<>"" egy <szóköz>-re is IGAZ-at ad (ezt azért érteni vélem hogy miért) de a C9>0 szintén így viselkedik még akkor is ha a cella formátumát Általánosról Számra állítom.
-
bugizozi
őstag
válasz
Delila_1 #8925 üzenetére
Köszönöm!
Még olyan kérdés merült fel bennem, hogy excel makróból lehet táblakészítő lekérdezést futtatni egy access file-ra?
Szitu leegyszerűsítve:
Select * from epcsop <= tokeletesen muxik
Select * INTO ujtabla from epcsop <= hiba :S (természetesen access-ben lefut)
A 8920as hsz-ban módosítottam az sql-es részt
Ha úgy próbáltam hogy Adatok/külső adatok importálása és ott módosítottam erre a lekérdezésre akkor kiírta hogy
"Nem lehet frissíteni. Az adatbázis vagy az objektum csak olvasható"
A C:\ gyökérben van az .mdb file, nem írásvédett.
Rákerestem googlen (database or object is read only) de nem igazán találtam megoldást és nem értem mi lehet a probléma
Ha valakinek van valami ötlete pls ossza meg velem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest