- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
Igazán köszönöm ezt a kis bemutatót, ezt beírtam az Excel-be, végigcsináltam és nekem is ezek az eredmények jöttek ki, tehát jól tudok másolni.
Mondjuk most egy pár dolog nekem is eszembe jutott. Na most nekiesem az én saját nagy táblázatomnak, legalább azzal haladjak, ha már ez a színezés egyszerűen nem megy.a SZUMHATÖBB függvényt nem találtam, maradtam én is a SZORZATÖSSZEG-nél, legalább erre emlékeztem én is még egy kicsit...
Szerk.: a szűrőtartománynál nem kell a második sort (az üreset is kijelölnöm), ugye? Út látom csak a termék és a méret szó kell, nekem legalábbis működik így is?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Ingatlanos topic!
- Robogó, kismotor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk most egy pár dolog nekem is eszembe jutott. Na most nekiesem az én saját nagy táblázatomnak, legalább azzal haladjak, ha már ez a színezés egyszerűen nem megy.
Fferi50