Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Charlie Gordon
aktív tag
Van egy munkafüzet, aminek 1. sora címsor, oszlopai : A a név, a 2-3 , 4-5 stb. pedig egy dátumhoz tartozó értékek. Úgy kéne ezt a táblázatot egy makróval feldolgozni hogy a következő munkalapon 4 oszlop legyen: név dátum, érték1 érték2. Tehát minden emberhez annyi sor tartozzon, ahány dátum (oszlopok száma-1)/2 szerepelt az első munkalapon. Érthető ez így vagy nagyon zavaros voltam ?
-
Charlie Gordon
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nagyon köszönöm !
-
Charlie Gordon
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kösz, majdnem teljesen tökéletes. A D oszlop utolsó értékeit kihagyja. Lehet azért mert mindegyik munkalap első sora üres ?
-
Charlie Gordon
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nincs, mindegyiket figyelembe kell venni, a munkalapok nevei cikkszámok.
-
Charlie Gordon
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
De ez pont elég, csak az összes szállítószám kell !
Előre is kösz
-
Charlie Gordon
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem tesz eleget, hiszen almából vittek az 1, 5, 7, 15-ös szállítón, körtéből a 2,3,4,7, 21-es szálltón stb. Tehát a D oszlopokat kellene összehozni egy oszlopba, utána már csak lerendezni és szűrni kell de ezt már én is meg tudom csinálni.
-
Charlie Gordon
aktív tag
Sziasztok, a következő feladatra kellene megoldás : adott egy táblázat (egy termékcsoport havi forgalma), ami sok munkalapból áll, mindegyik munkalap egy adott termék havi forgalmát tartalmazza. A munkalapok D oszlopa a szállítólevélszám . Össze kell hozni (esetleg egy új munkalapon) az
összes szállítólevélszámot, amelyeken ez a termékcsoport szerepelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50