- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franticfox
tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Szóval van egy 172.000 sorból álló oszlopom 313 sorú blokkokkal, nem tudom egyenként elnevezni őket.
További probléma, amit elfelejtettem említeni, hogy sajnos a címzések neve megegyezik egy tulajdonságnévvel sajnos... (konkrétan van 38 tulajdonság és mondjuk 5 címzés, és a címzések neve pl <int>2</int>, vagy <int>3</int>, és a tulajdonságok közt is van egy ilyen nevű. Ezen kívül nekem pl a <int>2</int> tulajdonság után 3 cellára lévő érték kellene, mert az tartozik hozzá... :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Iqos cigaretta
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos autók - motorok
- Tidal
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jogász topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HONOR Magic7 Lite Titanium Black 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

További probléma, amit elfelejtettem említeni, hogy sajnos a címzések neve megegyezik egy tulajdonságnévvel sajnos... (konkrétan van 38 tulajdonság és mondjuk 5 címzés, és a címzések neve pl <int>2</int>, vagy <int>3</int>, és a tulajdonságok közt is van egy ilyen nevű. Ezen kívül nekem pl a <int>2</int> tulajdonság után 3 cellára lévő érték kellene, mert az tartozik hozzá... :/
Fferi50