- Fujifilm X
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Bocsánat hogy csak most jelentkezem. A korábbi probléma már elhárult. Korábban tettem fel egy kérdést, ami úgy szól hogy lehet-e animált progress bart készíteni Excelben s a válasz az volt hogy igen. Mivel a projectem utolsó előtti fázisa ez lenne ezért részletezem mire is lenne szükségem:
Egy szintezőre ami valójában nem más, mint egy vertikális animált progress bar. Nehézséget az okozza, hogy ami nekem kellene az Javascriptben van írva. Sablonokat találtam is: LINK Ez persze kevés, ugyanis a sablont valahogy így kellene átmódosítani (ahol megjegyzem, az ábrán található textboxt lehetne helyettesíteni egy cellahivatkozással csak eleinte weblapos verziót képzeltem el, de jó lenne nekem Exceles is ha megoldható!)
Nem tudom mennyire érthető az ábra. Amúgy gondolkodtam azon is hogy Diagrammal megcsinálni de sztem nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest