-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
Üdv!!
Lenne itt 35-40 db excel, ugyan azon oszlopokkal, mindegyik munka1 lapon, de más tartalommal, adott esetben sorismérlődéssel.
Hogy tudom ezt az excel álloményokat egyszerüen egybe másolni, úgy hogy egymás után tegye be a tartalmakat egy fájlba?
Kb. 9000 sor összesen és tartalmaz szöveget, számokat, dáátumokat!
-
farkas93
újonc
Hello!
Adott 2 workbook. Legyen workbook1 es workbook2. Kellene 1 olyan gomb a workbook2be amit ha megnyomok atmasolja a workbook1bol a sheet1et. Ugy h a sheet1en legyen a gomb es ha megnyomom meg1x akkor masolja ra ismet mintha frissitenem.
Elore is koszonom.
-
Delila_1
veterán
válasz
Szicskeee #29893 üzenetére
Az Excel módot ad a cellák összevonására, de többnyire nem tudja úgy kezelni, ahogy a felhasználó szeretné, hibák jönnek létre. Ha csak lehet, kerüljük el az összevonásokat.
Javaslom, hogy szüntesd meg az összevonásokat az A-B-C és F oszlopokban, majd írd be a szükséges értékeket az üres cellákba.
Ez egyszerűen megoldható. Kijelölöd a 4 oszlopot addig a sorig, ameddig a D oszlopban vannak adataid.
Ctrl+g-re bejön az ugrás menü, ahol az Irányítottat, majd az Üres cellákat választod. Marad a kijelölés, az aktuális cellába beírsz egy egyenlőség jelet, majd FEL nyilat nyomsz, Ctrl+Enter. Ezzel az összes, eddig üres cellában megjelenik a fölötte lévő érték, hivatkozással.A hivatkozások helyére érdemes beilleszteni az értéküket. A 4 teljes oszlopodat kijelölve, másolva, irányítottan rájuk illeszted az értékeket.
Ha zavar, hogy minden sorban látod a bevitt értékeket, feltételes formázással láthatatlanná teheted.
=A3=A2 -> a karakter színét a háttérével megegyezőre állítod.Az egész művelet fél perc alatt megvan, sokkal több idő leírni.
Vízszintesen is elkerülhető az összevonás, amit címsorokban szokás alkalmazni. Például az A1:D1 cellák közepén szeretnénk elhelyezni egy címet. Beírjuk az A1-be a szöveget, kijelöljük az A1:D1 tartományt. Cellaformázás, Igazítás fül, a Vízszintesen legördülőben A kijelölés közepére paramétert állítjuk be.
-
neonking
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, mert egy ideje ülöka kérdés felett, hogy miként lehetne egyszerűen megoldani a következőt:
Adott, hogy vannak pozíciók (szöveg formátum), ezek között vannak távolságok (bekeretezett táblázatban).
Hogy tudnám kiíratni a Távolság oszlopba az adott sorban lévő pozíció, és a soron következő pozíció közötti távolságot?
Mellékletbe csatolom a példát.Válaszotokat előre is köszönöm!
Roland -
sztanozs
veterán
válasz
Viszlát #29888 üzenetére
Levédett makróval lehet korlátozni.
Néhány alap dolog:
- very hidden sheet a jogosultságok és a levédett területek regisztrálására
- on change esemény lekezelése
- UserID lekérés (ha biztonság kell, akkor célszerű win apival, nem pedig Environment username és domain-nal) és ellenőrzése -
bteebi
veterán
válasz
batmanéhes #29859 üzenetére
Ez nagyon jó, a shift+F10-et nem ismertem, pedig rendkívül hasznos
. Ezek alapján az érték beillesztése egyszerű(bb)en: ctrl+C, aktuális cella kiválasztása, és vagy a helyi menü gomb, vagy shift+F10 után "é" (érték). Egész gyors és viszonylag kényelmes.
-
Dinter
addikt
Üdv!
Dátumérték dátummá alakítására milyen megoldások vannak?
Én ezeket látom:
1. A dátumértéket tartalmazó cellára hivatkozok, és a cella típusát dátumra állítom.
2. Összefűzöm az év(),hónap(),nap() függvényekkel. -
Viszlát
addikt
Szépjónapot!
Van lehetőség arra, hogy egy excel sheet-en belül adott cellákat csak bizonyos felhasználók módosíthassanak?
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #29883 üzenetére
Azok nem szerepelnek benne, 0 a szorzatuk.
-
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #29871 üzenetére
Sztanozs: Fire
-
skul0
aktív tag
Üdv!
Adott egy excel tábla, kb. 15.000 sorral és rengeteg egyforma elemmel. Fordításra kellene küldenem, de szeretném elérni, hogy minden a táblában szereplő elem csak egyszer szerepeljen, a fordítási költségek minimalizálása érdekében. Hogyan tudnám leszűrni, vagy úgy exportálni a táblát, hogy minden elem csak egyszer szerepeljen?
-
MCGaiwer
addikt
ha van egy táblázatom, aminek az elemei egy formula alapján változnak, akkor hogy tudom az eredményeket megjeleníteni egy másik lapon? ha simán egyenlővé teszem az egyik cellát a másikkal, akkor az új lapon 0 eredményt kapok.
-
válasz
Bobrooney #29868 üzenetére
Korábban írtad feltételnek ezt, hogy: "Érvénytelen adatok: mindegyiknek vesszük a dupláját és maradék nélkül osztjuk 7-el"
Csak azért idézem, mert ez egy értelmetlen feltétel, hisz ha valaminek a dupláját el tudod osztani maradék nélkül 7-el, akkor magát a számot is el lehet osztani maradék nélkül 7-el...(ettől függetlenül meghagytam a képletben, csak szóltam)
E1 cella képlete (természetesen tömbképletként kell bevinni)
=DARAB(HA(MARADÉK(A1:C5*2;7)=0;A1:C5))-DARABÜRES(A1:C5)-DARABTELI(A1:C5;"=0")Az üres és a nullákat tartalmazó cellákat kivontam a képletben, ellenkező esetben a tömbképlet azokat is megfelelőnek tartaná a kritériumnak(azaz a kétszeresük maradék nélkül osztható 7-el).
-
válasz
#83216640 #29863 üzenetére
Nem írtad, hogy milyen verziójú Excel-t használsz. Ha újabbat, akkor 1 segédoszloppal és a SZUMHATÖBB() függvénnyel megoldható, ha régebbi az Excel(ami nem ismeri még az említett függvényt), akkor 2 segédoszloppal és a SZUMHA() függvénnyel is kivitelezhető.
C1 cella képlete
=HA(ÉS(A1>=DÁTUMÉRTÉK("2015.12.06");A1<=DÁTUMÉRTÉK("2015.12.31"));1;0)D1 cella képlete
=HA(ÉS(B1>0;B1<20000);100;HA(ÉS(B1>=20000;B1<50000);250;350))F1 cella (a SZUMHA() függvény) képlete
=SZUMHA(C1:C15;"=1";D1:D15)G1 cella (a SZUMHATÖBB() függvény) képlete
=SZUMHATÖBB(D1:D15;A1:A15;">=2015.12.06";A1:A15;"<=2015.12.31")Remélem érthető a kivitelezés.
-
Delila_1
veterán
válasz
batmanéhes #29865 üzenetére
Szerintem nem volt világos a cél. 06- nélkül kevesebbet kell gépelni (sok számról van szó), és kisebb méretű a tartomány is. A már begépelt számokat is 1 kijelöléssel, formátum átírással egyszerre lehet módosítani, nem kell az összefűző képlet, a másolás, az érték beillesztése, majd a képletet tartalmazó oszlop törlése.
-
batmanéhes
tag
válasz
Delila_1 #29862 üzenetére
(nagyon nem tudok egyetérteni ezzel a megoldással, mert a cél az volt, hogy be legyen írva elé a 06, nem pedig az, hogy úgy látsszon, mintha be lenne írva elé. elég zavaró tud lenni egy ilyen "kamuzás", nem teljesen értem miért pont te javasolsz ilyet. értem, hogy előtted már megválaszolták helyesen, csak általában furcsállottam)
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? A következő feladattal állok szemben: van egy oszlop, benne megszámlálhatatlan utánvét összeg. 0-20e-ig 100Ft, 20-50e között 250Ft, efölött 350Ft a beszedés költsége. Egy cellába kellene kiszámolnom mennyi volt a beszedési díj egy adott időszakra vonatkozóan.
SZUM, ÉS, HA függvényekkel próbálgattam, 3+1 cellával megoldottam, de úgy nem jó, összefűzni meg nem sikerült. -
batmanéhes
tag
válasz
Fferi50 #29839 üzenetére
csak jelzem, hogy ha nem valamilyen szűk tartományt adsz meg az ilyen index holvan-oknál, hanem mindig teljes oszlopot, akkor egyrészt sokkal gyorsabb megcsinálni (ctrl space vagy shift space mittom most), másrészt jelentős méretű szopástól kíméled meg magad, ha valamiért valami elcsúszik. értem, hogy $, csak mesélem, ismerőssel történt meg.
-
batmanéhes
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #29845 üzenetére
akkor leírom a negyediket:
a normálisabb billeken van a space-től kettővel jobbra "helyi menü" bill, érdemes ráállni a használatára. most meg nem mondom magyar excelben melyik betű van aláhúzva az így megjelenő menüben az irányított beillesztésnél, de azt kell még megyomni utána. 2010-ben itt már nyilakkal is egész gyors.
és mivel a manapság divatos notikon nem nagyon van helyi menü gomb, arra shift + f10, ami szintén gyakran hasznos, ha rászoksz.
-
Delila_1
veterán
válasz
Bobrooney #29852 üzenetére
Valószínűleg meg lehet oldani tömbképlettel is, én egy függvényt írtam rá.
Function HibaDarab(tartomány As Range)
Dim db As Long, CV As Range
For Each CV In tartomány
If CV > 0 And IsNumeric(CV) And CV * 2 Mod 7 > 0 Then
db = db + 1
End If
Next
HibaDarab = db
End FunctionAz összegző cellába ez jön: =HibaDarab(tartomány), ahol a tartományt beírod, vagy kijelölöd egérrel.
-
MegaNorby
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #29849 üzenetére
köszönöm, így már jó lesz.
Delila_1: ez a megoldás nem jó mert a szerkesztőlécbe nincs ott a 06
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Srácok adott egy sok soros és sok oszlopos munkalap ami számokkal és üres cellákkal van feltöltve.
Érvénytelen adatokat darabszáma kellene nekem, a lehető legegyszerűbb módon.
Érvénytelen adatok: mindegyiknek vesszük a dupláját és maradék nélkül osztjuk 7-elTudnátok nekem ebben segíteni?
Köszi szépen! -
PETEE78
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #29845 üzenetére
Köszi!
-
válasz
MegaNorby #29848 üzenetére
Az irányított beillesztés lesz a barátod, amiről épp az imént volt szó. magyarul (maradva a korábbi példánál/megoldásnál), beszúrsz még egy segédoszlopot(legyen most C oszlop), kijelölöd a B oszlopot(ahova korábban a képlet már elé tette a 06-t), jobb egér/másol, C oszlop kijelöl, jobb egér/irányított beillesztés/értékek, majd B oszlop(meg végül is az A oszlop is) kijelöl és töröl.
UI: ilyen kérdéseket tényleg ne tegyetek OFF-ba, Thx!
-
MegaNorby
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #29820 üzenetére
Ez így nem rossz, de olyan megoldás nincs hogy ha rákattintok a cellára (az egyik telefonszámra) akkor a szerkesztőlécbe ne a képletet mutassa hanem a számot, hogy tudjam másolni tovább másik cellába a telefonszámokat.
-
PistiSan
addikt
válasz
batmanéhes #29838 üzenetére
A te lírásod volt a legjobban emészthető számomra, köszönöm a segítséget, sikerült.
-
válasz
PETEE78 #29834 üzenetére
Alapvetően 3 megoldás van Magyar Excel (pontosabban magyar billentyűzet) esetén:
2. CTRL+C -> CTRL+WIN+V -> CTRL -> É -> Enter
3. A beviteli módszer módosítása OS szinten. Ilyenkor az értesítési területen (az óra mellett) megjelenik/ilyenre módosul az "ikon". CTRL+SHIFT megnyomásával lehet váltani a beviteli módok közt(oda-vissza, alkalmazásokon belül és kívül), azaz ily módon. Utóbbi esetben angol bevitel lép érvénybe és ekkor már működik az Excel-ben az irányított beillesztés ablak megjelenítése a CTRL+ALT+V bill. kombóval, azaz ilyenkor ez az eljárás: CTRL+C -> CTRL+ALT+V -> R -> Enter.
(Én ez utóbbit használom, mert fejlesztőkörnyezetekkel dolgozom(tehát nem az Excel miatt) és ott jobb az angol/amerikai bevitel, hozzászoktam az elmúlt több, mint 20 év alatt...)
[ Módosította: pepe091 ]
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
1 grafikonon szeretném megjelentíteni a 2014 és a 2015ös adatokat, hogy jól lehessen látni a változásokat. Ez kivitelezhető?
-
-
Terra86
csendes tag
Nagyon köszönöm a megoldást, de sajnos én ezt nem tudom működésre bírni. Szerkesztő ablakába próbáltam makróként beillesztve futtatni- nyilván ez nem ilyen egyszerű- de hát mondtam, hogy kezdő amatőr vagyok.
Esetleg írnál egy szájbarágóst?
Mindenesetre még egyszer köszönöm. -
Fferi50
Topikgazda
válasz
PistiSan #29835 üzenetére
Szia!
Ebben az esetben az INDEX függvényt kell kombinálnod a HOL.VAN függvénnyel:
A képlet pl. Munkalap1!B1 cellába:
=INDEX(Munkalap2!$A$1:$A$2000;HOL.VAN(Munkalap1!$A1;Munkalap2!$A$1:$A$2000;0)-1)
Ezután ezt kell végighúznod az oszlopon.
Fontos, hogy a keresési tartományok $-osan legyenek megadva.Ilyen esetekben az INDIREKT függvényt nem tartom igazán jónak, mert lassítja az excelt.
Üdv.
-
bteebi
veterán
válasz
PistiSan #29835 üzenetére
A munkalapnevek nem (sem) ismertek, de azért ebből már el tudsz indulni:
=INDIREKT(CÍM(HOL.VAN(1111;'Munka1'!A1:A200;0)+n-1;1;4;1;"Munka1"))
Az n értéke azt adja meg, hogy hány sorral kezdődik lentebb a táblázatban az első kereshető érték. Ha pl. a 3. sorban van a fejléced, és a 4. sorban kezdődnek a kereshető értékek, akkor az n értéke 3 (mert 3 sorral van lejjebb az 1. sornál). A "-1" pedig azért kell, hogy az egy sorral fentebb lévő értéket találd meg. Ha az 1111 helyett szöveg lenne, akkor dupla idézőjelbe kell tenni, pl. "Érték".
#29836: Feltételes formázással. D2-n állva: Feltételes formázás → Új szabály → A formázandó cellák kijelölése képlettel → =$B$2=3.
-
huliganboy
addikt
Azt vajon hogy tudom megoldani, hogy:
Ha B2 értéke 3 akkor D2 cella legyen zöld, Ha B2 értéke nulla akkor D2 piros Ha B2 értéke 1 vagy 2 akkor D2 narancs színü!
Köszi
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Biztos banális kérdés lesz, de mostanában teljesen elszoktam az exceltől!
1. munkalapon van egy rakat kód, pl 1111 ("A" oszlopban van minden kód)
2. munkalapon pedig van ez a kód amit meg kell keresni, és az a feletti cella értékére lenne szükségem. (Itt is az "A" oszlopban van minden adat)Addig eljutottam, hogy a hol.van függvénnyel kiírja hogy az 500-as cellában van a keresett "1111" kód, jelen esetben nekem a 499-es cella értékére lenne szükségem.
Köszönöm előre is a segítséget, az itteni dolgokhoz képest ez egy nagyon gyenge feladat, kicsit szégyellem is magam érte.
-
bteebi
veterán
válasz
huliganboy #29831 üzenetére
Nem figyeltem eléggé.
=HA(ÜRES(C12)=HAMIS;HA(C12>=0;"VÉGE";"LEJÁTSZANDÓ");"LEJÁTSZANDÓ")
-
bteebi
veterán
válasz
huliganboy #29829 üzenetére
Már értem. Akkor egyszerűen csak meg kell vizsgálni, hogy üres-e a cella. Ha az, akkor ne jelenítsen meg semmit (""), ha meg van benne valami, akkor vizsgálja meg a tartalmát.
=HA(ÜRES(C12)=HAMIS;HA(C12>=0;"VÉGE";"LEJÁTSZANDÓ");"")
-
bteebi
veterán
válasz
huliganboy #29825 üzenetére
=HA(C12>=0;"VÉGE";"LEJÁTSZANDÓ")
-
bteebi
veterán
válasz
Persze hogy működik, ki is próbáltam
, a kétség csak amiatt volt bennem, hogy vajon jól értettem-e a kérdését
.
-
bsh
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #29822 üzenetére
deeee, van azzal gond... pont azért írtam később, hogy nem kellett volna álmosan "segíteni"
az a feltétel úgy nem elég, gyakorlatilag nem tudsz vele így az utolsó oszlop utánra adatot beírni
ehelyett
If Cells(Target.Row, Me.Columns.Count).End(xlToLeft).Column > 1 Then
ez valamivel jobb:
If Cells(Target.Row, Me.Columns.Count).End(xlToLeft).Column > Target.Column Then -
huliganboy
addikt
Van egy ilyen függvényem:
=HA(C12>0;"VÉGE";"LEJÁTSZANDÓ")A bajom az hogy ha a cellába 0-át írok sem hat ki rá.... Ugyanis a cella értéke alapjáraton is nullának érzékeli az excel...
Ugye azt szeretném ha 0 vagy nagyobb szám kerül a cellába írja ki hogy vége ellenkező esetben lejátszandó.
Nem tudom úgy összerakni ÉS valamint VAGY függvénnyel hogy működjön!
-
A Te makród (nem vagyok Excel közelben), de az is jól kell hogy működjön és mivel ott van egy fontos feltétel, ezért be lehet vinni simán adatokat, még ha eseményhez is van rendelve(legalábbis teljesen üres sorokba biztosan)
.
(Azért valaki kipróbálhatná, de szvsz nincs vele semmi gond) -
bsh
addikt
válasz
(csak nyilván nem szabad eseményhez rendelni, mert onnantól, amíg a makró fut, nem kell adatot bevinni...)
mentségemre szóljon, hogy az nem is volt feltétel...
-
válasz
bteebi #29816 üzenetére
Ránézésre rendesen fog működni, azt teszi, amit kell.
(csak nyilván nem szabad eseményhez rendelni, mert onnantól, amíg a makró fut, nem kell adatot bevinni...)MegaNorby
felveszel egy segédoszlopot, pl ha A1-ben vannak a telószámok, akkor B1-be ezt a képletet írd majd másold végig:
="06" & A1Delila_1
Sajnos nem sok időm van, ami meg igen, annak nagy részét egy másik topikkal kapcsolatos teendőim felemésztik. Hébe-hóba benézek ide is, de makróra (komolyabbra) nem feltétlenül van/lesz időm.
(Mondjuk ahogy látom, vannak jó koponyák a topikban, szóval nem aggódom, hogy az érdeklődők ne kapnának választ, akár egy "fejtörősebb" feladványra is...) -
MegaNorby
tag
Tudtok segíteni?
Hogyan lehet azt megoldani hogyha egy oszlopba írok telefonszámokat (kb: 200db)
és a végén jut eszembe hogy elé kellett volna írnom hogy 06, de egyesével ez túl macerás.
Tudtok erre valami egyszerűbb megoldást hogy ne kelljen egyesével beírnom elé hogy 06? -
MCGaiwer
addikt
válasz
Delila_1 #29750 üzenetére
Szia!
Kicsit módosítottam a táblázaton.
Felmerült egy újabb funkció:
Egy olyan macróra lenne szükségem, ami egy adott kijelölt területen számolja össze a ledolgozott napok számát valamint azokat a napokat, amiken valmiért dolgozni kellett volna, de az illető nem volt (szabadság, betegség stb)
-
bteebi
veterán
válasz
PETEE78 #29814 üzenetére
Miben működött úgy? Excel 2003-ban? Valószínűleg Excel 2007-től ugyanúgy (de ettől eltérően) van, ami úgy tűnik, hogy ctrl+c, majd alt+ővé <enter>. (Ő: Kezdőlap, V: Beillesztés, É: érték). A ctrl+alt+v amúgy elvileg megjeleníti az Irányított beillesztés párbeszédpanelt, de nekem nem működött.
-
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
A ctrl+É érték beillesztés miért nem működik Excel2013-ban?
-
bsh
addikt
válasz
Terra86 #29812 üzenetére
Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
If Cells(Target.Row, Me.Columns.Count).End(xlToLeft).Column > 1 Then
Call ExtendSelection(Target)
End If
End Sub
Private Sub ExtendSelection(ByVal Target As Range)
Me.Range(Cells(Target.Row, Target.Column), Cells(Target.Row, Cells(Target.Row, Me.Columns.Count).End(xlToLeft).Column)).Select
End Sub -
Terra86
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudok programozni, néha a saját munkám segítésére használok excelt, most azonban bogár ment a fejembe és szertnék egy kicsit összetettebb dolgot megoldani. Kb. 2 hete makrókkal próbálkozom, menni fog,
de találkoztam egy problémával ( egy hete kutatok utána, nem egyszerű, mert csak a google angolttudom,
nem találok megoldást.
A probléma:
A cellakijelölést szeretném kiterjeszteni makróval a kijelölt cellától jobbra, a sorban lévő utolsó adatig. Az adatok között üres cellák is vannak (ezeket nem lehet nullával feltölteni- ha valakinek ez lenne a kézenfekvő megoldás)
Örülnék,ha valaki javasolna nekem megoldást.
Előre is köszönöm. -
huliganboy
addikt
Üdv!
Office 2007 Excel-ben hogy tudom az alábbi feltételes formázást megoldani:
HA C12-C17 értéke nagyobb mint 0 akkor a G12-G17 cellába a feltételes formázás ikonkészletéből legyen egy-egy zöld pont középre helyezve, HA értéke 0 vagy kisebb akkor legye egy-egy piros pont!
Köszönöm!
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #29804 üzenetére
Valaki nem tudna kisegíteni?
-
batmanéhes
tag
én nem tapasztaltam, hogy _teljes_ sor / oszlop formázástól észlelhetően nőtt volna a méret.
ennek szép példája az, amikor kitörlöd a használt tartományon túli összes sort és oszlopot, és újra normális méretű lesz a file, pedig a formázások benne maradnak.
persze lehet, hogy vannak ilyen esetek is, de inkább a korábban bemásolt adatok mindenféle formázása szokta megdobni. meg amik már említve lettek. leginkább meg az, hogy már-már saját magával is kompatibilis.
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #29805 üzenetére
Végre itt vagy!
Köszi, ismerem ezt az állítási lehetőséget, de nem egyszerűbb, ha a fiúk maguk írnak olvashatóan?
Törölni nem tudok, és nincs is szándékomban.Mikor veszel érdemlegesen újra részt ebben a topikban?
-
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Lenne egy focikupa a hétvégén, és szükségem lenne egy excel táblára ami rangsorolja a csoportokban a csapatokat.
A google segítségével találtam előre elkészítettet, viszont a sorrend eldöntésénél nekem más szempontokat kellene figyelembe venni.
Esetleg valaki tudna segíteni nekem, az adott táblát kiegészíteni? Lényegében egy besorolási szempontot kellene felvenni...
Köszönöm!
-
Louro
őstag
válasz
sztanozs #29800 üzenetére
A feltételes formázásnak van értelme, ha vagy van hozzá magyarázat vagy egyértelmű - piros:nem jó, sárga: elfogadható, zöld: jó - jelzést használnak.
Az Excelben táblázatot kevesen használnak. Pedig dinamikusan nő, csökken, ha kell és a függvényeket se kellene másolgatni, mert automatikusan behúzza alá az Excel.
Ahol eddig dolgoztam és dolgozok, kb. 50-ből 1, ha használ táblázatot. Színkavalkád alatt meg piros, kék, sárga, lila, szürke,....ritka ahol nincs legalább 10-15 szín. Mert többen használják és kinek melyik piros tetszik. Nem vicc, volt már belőle vitám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged