Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
Hát egyenlöre még nagyon az elején tartok.Annyi biztos hogy 7 embernek szerepel benne,de csak 5 fog renszeresen 24/72 menni 2 csak besegit és hogy egy teljes honapra kell ..
Én 2007es office-t használok, de nem árt ha kompatibilis 2003al, mert bennt azt használjkák.
A legnagyobb gondom az hogy hogyan oldjam meg az olyan eseteket amikor nem jon ki a 24/72 hanem valaki elmegy szabira vagy elöbb kell jönnie..közbe találtam egy olyan excelt ami egy jelenléti ivhez készitettek abban vannak ilyen lenyilö listák amiböl ki lehet választani, hogy ki mit csinál és a következö munkalapon hozzátársitja a jelenléti ivhez a megfelelö szöveget és értékeket, csak nem tudom, hogyan lehet visszanézni, hogy hogyan hivatkozik rá vagy milyen képletet fugvényt használ.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Ford topik
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Óra topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50