Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
TheNewDawn #47595 üzenetére
Nem Steames de Amazonon még kapni a C&C+RA complete pakkot 20 dollárért.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
TheNewDawn #47595 üzenetére
mótvá anno ez szerint e
-
TheNewDawn
addikt
Azt hiszem egy újabb best buyra bukkantam
Mondjuk nyilván ezek mindenkinek is megvannak, de akinek nem.. tizedére vagy még kevesebbre esett a Steamen elérhető ÖSSZES Red Alert játék alapára
Szóval ez nem sima akció hanem elvileg mindig ennyi lesz, hacsak nem elárazás.
Csak egy példa: Red Alert 3 1.99€
De a Kane Wrath, Tiberiium Wars meg az Uprising is vagy 1.99 vagy 1,49 ért szerezhetőek be mind egytől- egyig. -
Dilikutya
félisten
válasz
TheNewDawn #47593 üzenetére
Igazából egyik Sniper Elite sem játszhatatlan a DLC-k nélkül. Sztoriba nem illeszkedő küldetések, az egyik mindig Hitler lelövése. Kicsi pénzért persze megérik, vagy ha a fullos kiadás csak kicsit drágább.
-
Egy dev vett egy keyt egy resellernél, hogy megnézze honnan is van. Ha valakinek nincs kedve végignézni, ő is azt mondja a végén, hogy inkább kalózkodd le, mintsem reseller.
-
Golden9
veterán
#Akció
We. The Revolution -84%
19.99€3,19€ HL Fanatical -
KISDUCK
addikt
válasz
grizlisandor #47577 üzenetére
Itt a vonatkozó reddit thread a nyitási tapasztalatokkal. Ha ebből akarsz helldivers 2-t inkább vedd meg steam-en, olcsóbban kijössz.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Balesz1899 #47588 üzenetére
Az en kotekedo kerdesem arra vonatkozott, hogy uzleti szempontbol nem eri meg tul sok ilyen kulcsot berakni a kupacba. Mar egy kulcs a tizezerbol is teljesiti a bundle leirasat.
En inditottam egy google keresest, es megneztem a legfrisseb reddit postokat a temaban, es nem igazan zaporoztak a helldivers 2 kulcsok.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
Healbacsi #47585 üzenetére
Ezt egy szóval nem mondtam, én pl egyet sem fogok venni, csak bemásoltam a leírást. Valószínűleg van kb egy ilyen VIP pack összesen (ha van egyáltalán, úgysem derül ki). Az ilyen zsákbamacskás, lootboxos dolgokban amúgy is teljesen szerencsétlen vagyok, szóval az ilyen nálam teljesen kizárt.
-
vg
addikt
válasz
Sniper Elite 4 Deluxe Edition, Cook, Serve, Delicious! 3?!, Human Fall Flat.
-
grizlisandor
veterán
Igazatok van, nem casinózunk.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Balesz1899 #47584 üzenetére
Ertem, akkor vegyunk belole jo sokat.
-
Balesz1899
aktív tag
-
BandiHUN
veterán
válasz
10k körül vettem ma Helldivers 2 keyt. Új játék, Sony, felkapott, AA cím, nem is tudom, mikor volt ilyen olcsón. Kár fillért b..ni szerintem ennyire.
Megéri az árát. Pedig csak később akartam+ átnéztem a wishlistem Steamen, keyshopon is, hát nem mozgatott más, mindenhol ugyanazok vannak akciósan, se nem frissek, so tetszetősben nincs multi se...
De ne így próbáld megszerezni.Ki van válogatva, mi mehet ilyenbe, ha komolyabb cím, akkor régi, vagy gond van vele, nem kelendő. Ha megérné, vennék, aztán kiárulnák a keyeket, gondolhatod...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
akkor már a GGdeals - best dealsből mazsoláznék, ha eldobni való 5€-m lenne.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Bocs a kerdesert, de oszt mé lenne benne a helldivers 2?
Ha rakeresel, akkor egy-ket reddit post irja is, hogy kb mi lehet benne, es a Mechawarrior 5 talan a plafon, amit amugy megkaphatsz egy masik fanatical bundle kereteben.
A steam topikban kozoltek ezt a videot: [link] .. szoval ami helldivers 2-nek nez ki az nem biztos, hogy az, lehet egy budos nagy scam.
-
maross
nagyúr
válasz
Inkabb abba lapatold az 5 eurot, amivel tenyleg jatszanal. Ilyen jatekdompingben tok folosleges lesz 3 olyan random jatek, aminel epic jobbat ad minden heten, gyakorlatilag a sorsolas izgalmat fogod kifizetni, aztan kilencvensokszazalek, hogy csalodni fogsz.
Hatha valaki kedvet kap hozza, utobbi ket felfedezett addiktiv aprosagok: Deep Rock Galactic Survivor Vampire Survivors rajongoknak, kiemelkedo a mezonybol. Brotato kicsit mas volt, de az azota kiadott 100 klónból az és ez ami vitte a pálmát. Valamint Balatro a Luck be a Landlord es hasonlo roguelike/deckbulding tema rajongoinak, megerdemelten ment el belole 3 nap alatt 250k peldany, nekem 5 nap alatt egy komplett nap beleszaladt
. Vermerseklet szerint szurke siteokon korul lehet nezni par euro sporolasert.
-
cyberkind
félisten
válasz
Én vettem egyet, és a "legjobb" játék a csomagban a Red Faction Remarstered volt, mindenki döntse el magának.
-
thomasa
senior tag
válasz
Alapszabály: Zsákbamacskát nem veszünk.
-
grizlisandor
veterán
Fanatical VIP Mystery Bundle €5.49-ért van valakinek tapasztalata?
HELLDIVERS™ 2 mozgatja a gondolataimat.
-
Pici
tag
GOG Giveavay: Nomads of Driftland: The Forgotten Passage
-
Sinu
senior tag
válasz
***ANDRÁS*** #47574 üzenetére
Igen, ilyet fogok keresni én is. Evolved-ben is találtam, csak lesz itt is egy :)
-
Sinu
senior tag
válasz
***ANDRÁS*** #47568 üzenetére
Amennyi órát eltöltök majd vele, bőven megéri ezt az árat is :)
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
válasz
Jinxb1rd #47569 üzenetére
Nem tudom, nem vettem meg, de ennek nincsen csak VR kiadása, Steamen is a sima verziója a "VR támogatott", és ott van még az idézet a GOG-os értékelésből.
#Akció
Space Crew: Legendary Edition -100%
24,99€0€ HL Steam -
-
Golden9
veterán
válasz
nimfas #47566 üzenetére
Biztos, hogy nem az?
A Hellblade: Senua's Sacrifice oldalán sem írják, hogy jár hozzá a VR kiadás is.The Surge -87%
14,99€1,94€ HL Steam -
Sinu
senior tag
Sziasztok,
ARK: Survival Ascended elérhető most valahol 26,99 EUR alatti áron?
Ennyiért vehetném most Steamen, de hátha van jobb deal. -
Golden9
veterán
#Akció #AkcióVR
The Shore -85%
9,99€1,49€ HL Steam
The Shore VR -90%9,99€0,99€ HL Steam
The Shore Universe Pack (Standard + VR) 91%19,98€1,86€ HL Steam -
Samus
addikt
válasz
MoVieFaN #47557 üzenetére
Standard már nincs, akinek az volt (nekem például), annak frissült Reloaded-re (ingyen megkaptad az első DLC-t, ami ingyenesen játszható volt a free alatt). Szóval veheted nyugodtan az olcsóbbat, ha nem érdekelnek a sallangok, csak a játék. A Deluxe is megszűnt, lett belőle Ultimate.
-
AnonymusX
őstag
válasz
MoVieFaN #47557 üzenetére
SteamDB adatai alapján azt mondanám, hogy a Dying Light 2 kulcsok már az új verziót aktiválják: Packages that include this app résznél szerepel a Dying Light 2 CD kulcs.
-
MoVieFaN
aktív tag
Hétvégi DL2 free weekend margójára. Eddig még nem találtam választ, hátha valaki próbálta. Ha most vennék egy Dying Light 2 Standard kiadást, és aktiválnám a Steamen, akkor ez maradna Standard vagy lenne belőle egy Reloded Edition? 20 vs 30 EUR
"The current owners of Standard Edition will get upgraded for free." Ez alapján csak akinek megvolt, az kapta, viszont a Steam már nem listáz Standard Edition-t.
-
gog fallout kodert nalam lehet jelentkezni privatban
-
Mr.Csizmás
titán
alzán van pár pc gaming akció, eredeti ár ofc bullshit de megérős vételek is vannak.
Számítógépes és konzol játékok akciós áron - Árnyesés | Kedvező árak - Alza.hu -
Atilla001
senior tag
válasz
manokaki #47549 üzenetére
Nagy valószínűséggel át kell váltanod PC (XBOX) módba. A leírásában megtalálod, de általában a középső gomb nyomva tartásával tudod átváltani. Ekkor a Windows ban is megváltozik a név és a kontroller típus.. legtöbb esetben ez a konzol és PC kompatibilis eszközöknél van.
-
sto1911
veterán
válasz
manokaki #47549 üzenetére
Ezt probald meg, illetve ha tudod vidd vissza a kontrollert es vegyel egy Xboxosat. Vagy legkozelebb azt vegyel.
-
manokaki
addikt
Segitsetek !
Vettem egy ( legolcsobb kontorllert ) ,elvileg a pc érzékeli ( driver ) letöltve ,ha a pc-n tesztelem müködik , de viszont ezidáig még egy játékinse tudtam hasznáni !
Volt játék amin elvileg kilehet jelölni hogy azzal szeretnéd irányitani , na ott se ment ! Pl Dying Light 2, se meg!Mi lehet a baj ??
-
zsiz
őstag
Dying Light 2 ingyen játszható a hétvégén Steam-en. [link]
-
Lackki
őstag
áhhh még mindig egy sz*rrakás ez az indiegala
pénz off, és még order sem látszik.
-
beef
őstag
válasz
TheNewDawn #47544 üzenetére
Mármint 4EUR-t ír gg.delas, de valójában 1462Ft
-
mepet
addikt
válasz
HornedReaper #47540 üzenetére
Hogy lett 4eur?
-
HornedReaper
senior tag
válasz
Komplikato #47538 üzenetére
mire kifizettem már csak 4 EUR lett
-
beef
őstag
válasz
Komplikato #47538 üzenetére
Egyedül is jó, csak rohadt nehéz
-
Komplikato
veterán
Az alternatív 80-as években játszódó, svéd robotinváziós kooperatív lövölde Generation Zero most kemény 5 euro a GreenGaming oldalán. Nem egy világ szám, de ennyit szerintem megér. Persze csak ha van pár haver akikkel együtt nyomja az ember, mert egyedül nem olyan jó, sem random segítőkkel.
-
fogselyem
senior tag
-
Dilikutya
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #47534 üzenetére
Elég sűrűn akciózzák, gyakran van 4,50-49,99€-ért.
-
Steve1207
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #47534 üzenetére
Bármely kulcsos oldalon szinten, steam global akörül fut.
-
-
Hoffer
őstag
Age 2 Definitive editiont látott valaki most BB áron valahol?
-
TheNewDawn
addikt
Sniper ELite 4 DELUXE EDITIION 4.49€
Nem tudom HL-e ( kuponnal lehet még 5% lejön belőle) de ha nem is, akkor is nagyon közel van hozzá. -
GOG.com Jagged Alliance 3 discount kód: JCN3120B24A5CE0F26
-
Atilla001
senior tag
Üdv!
Nem tudtok esetleg PC Steam - Sekiro™: Shadows Die Twice - GOTY Edition
re valami megbízható eksönt? thx Amikor 30EU volt Steam-en nem kellett
thx -
zsiz
őstag
GOG-on a Flatout ingyér' van [link]
-
Dilikutya
félisten
válasz
IntelKiller7 #47520 üzenetére
Áprilisban jön a Steam-re a 2. rész, kell a reklám.
Kár volt tavaly megvennem, lenyomtam az elsőt, ebből meg már csak valami 1 órát, untam a koncepciót. -
IntelKiller7
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
steames mind, talán HL vagy közeli (főleg ha van valami kupon):
Overcooked 1 040 Ft
Overcooked - The Lost Morsel 760 Ft
Overcooked! 2 1 920 Ft
Overcooked! 2 - Season Pass (PC) 2 460 Ft -
Golden9
veterán
#Akció
Drug Dealer Simulator -90%
7329,12Ft732,91Ft HL Indiegala -
Egon
nagyúr
Thx mindenkinek.
-
bobalazs
nagyúr
Driftland: The Magic Revival Fanatical free [link]
-
Mr.Csizmás
titán
régi cd-s kódot be tudod aktiválni, ha full legál akarod. (ha easy way, akkor google, nem fórumtéma)szeptember óta nincs letöltése"I had to resort to using GOG Galaxy’s Battle.net integration to get the game downloaded!"
"Btw if you still have the installer, it will install wc3 on battlenet. I found it on my downloads folder today and it worked."
-
Balazs_
senior tag
Humble Bundle: Destiny 2 - The Story So Far bundle.
Legkisebb csomag (€7.39): Shadowkeep és Forsaken Pack.
Kis-közepes csomag (€11.08): The Witch Queen, 30th Anniversary Pack, Beyond Light.
Nagy-közepes csomag (€18.47): Lightfall.
Nagy csomag (€36.95): Lightfall Annual Pass.(Minden csomag tartalmazza az előző csomagokat.)
-
Egon
nagyúr
válasz
l.skywalker #47504 üzenetére
Eredeti Warcraft 3-at lehet még kapni valahol? Eléggé lehúztak a Reforged-et, inkább venném a régit...
-
echterion
nagyúr
válasz
l.skywalker #47497 üzenetére
Dehogynem.
-
l.skywalker
titán
Warcraft® III: Reforged™ -
19,99€14,99€ (Battle.net) HL
Diablo II: Resurrected™- 39,99€13,19€ (Battle.net) HL
Diablo® IV -69,99€41,99€ (Battle.net) HL -
KISDUCK
addikt
válasz
myckey #47500 üzenetére
Tudom, zene, map meg egyebek, de nem éri meg szerintem. Előjött korábban belőlem a kalóz kapitány és leszedtem azt a pakkot hogy belenézzek hogy még is megéri-e, de azt kell mondjam hogy átlag játékosnak: nem.
szerk.: plusz olcsóbb lett november óta 5 euróval a source saga pakk. -
alratar
addikt
válasz
l.skywalker #47497 üzenetére
Mitől más?
Ha a HA-n veszel kulcsot, szinten nem biztos, hogy saját kártyával vette, vagy hogy nem lopta az akitől ő meg vette.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Linux kezdőknek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest