Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Apple asztali gépek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Shadowguard #46696 üzenetére
Ha tudom akkor en is.
Szerencsere egyre tobb studio/mas kliensel rendelkezo ceg latja be, hogy a Steamen jelen kell lenni. -
HugóBoss
tag
GOG-on 1.37$ a Nox
+Hack N' Slash akció van
Én az EA kliensével vagyok úgy, hogy évente egyszer belépek és meglepődöm, hogy milyen játékok vannak rajta
Idén pl befizettem a a Game Pass-t, hogy játszak a Fallen Orderrel, de most néztem, hogy az Originsen már megvan...
-
Dilikutya
félisten
válasz
Mr.Csizmás #46692 üzenetére
Pár hónapja próbáltam, akkor nekem a Ubisoft Connect-et is ledobta csatlakozás után azonnal. Steam se volt jó, meg még valami. De ezek mind nem hivatalos támogatások, az Epic gyárilag integrált, nincs is vele baj.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
l.skywalker #46687 üzenetére
Én ezért veszek meg (szinte) mindent steamre... Csak pár ubisoft játék van, amikor egy ideig nem voltak hajlandóak oda is kiadni, de gondolkozok rajta, hogy ha a Mirage kijön akkor megveszem a Valhallát is még egyszer.
És pár régiség gog-on, amikhez máshol nem lehet hozzájutni
Egyébként 1223 játék steamen és nincs négy éves az acc... Nem is vagyok hörcsög -
wjbhbdux
veterán
A témában még a Heroic Launcher is említést érdemel, ez kiváltja az Epic és a GOG klienseket, nem is kell hogy fussanak a letöltéshez/játékhoz a háttérben. Epichez képest egy megváltás a használata, sokkal gyorsabb, főleg ha sok ingyen játékod van
.
-
válasz
Mr.Csizmás #46692 üzenetére
steam
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Anonymusxx #46690 üzenetére
gog-nál némelyik plugin bugos (még?).
-
myckey
veterán
válasz
és mennyivel játszol belőle?
-
válasz
A vásárolt játékokat én is elkezdtem vezetni egy Excelben.
-
gyimger
őstag
-
Mosqu!to
addikt
Már egy ideje kacérkodtam a gondolattal, hogy GOG-ra bekötök mindent platformot, ma végigcsináltam, a bugos integrációkat is javítottam, Bethesdáról is átmigráltam a játékokat steambe, és jött a megdöbbenés:
1094 játék
Persze ebből sok hulladék free, de sose gondoltam volna 10-15 évvel ezelőtt, hogy fő torrenthuszárként ilyen mennyiségű eredeti játékkal fogok bírni.Ez pedig csak a steam acc value:
-
myckey
veterán
Az árat konzolra nem tudom, DE ha bárki is erre vetemedne...
Ne adja alább a mindentisbele kiadástól ! Jók nagyon a DLC-k.. -
Bajgunar
senior tag
Xbox Live -on
Assassin's Creed Odyssey 4395.-
Ennyiért BB? -
Saccco
nagyúr
Battlebit Remastered free weekend lesz 11.30-12.04.
Lehet tesztelni, hogy BB-e!
Szerintem jó vétel. -
Golden9
veterán
#Akció
Vaporum -80%
19,99€3,99€ HL GOG -
zsiz
őstag
AC Syndicate ingyen behúzható Dec 6ig [link]
-
Egon
nagyúr
válasz
TheNewDawn #46632 üzenetére
Thx, ennyiért behúzom...
Az összes részt nem játszottam végig, de majdnem (csak a Drak Side maradt ki, de azt szvsz nagyon elcseszték), ellenben a Warriors of the North-t kb. ötször toltam végig. -
ETOM
addikt
-
csaba951
veterán
válasz
Mr.Csizmás #46638 üzenetére
Szerintem a Flight Simulator-t már nem éri meg megvenned, már be van jelentve a FS2024. Megint lesznek alapjátékban olyan funkciók, amiket jelenleg csak fizetős dlc-kel lehet megoldani.
FH sorozatnál meg meg kell érteni, hogy ez egy live service játék. Folyamatosan kell csinálni a napi, heti feladatokat. Akkor rengeteg szórakozást ad, akkor is ha nem multizol. Ha kivárod, és évekkel később megveszed mondjuk -70% akcióban, akkor ez a live service már nem lesz. Azt a pár alapfeladatot 10-12 óra alatt megcsinálod, és utána már nincs mit csinálnod a játékban.
-
myckey
veterán
[The Invincible
Indiegala
7462 FT. STEAM HLGG 21 eur körül írja, de boltban dollár van, így 19 eur+ a vége.
Remek akció, kaland játék. Új megjelenés. A könyv is zseniális, amin alapszik !
Még bő 1 nap, a kedvezmény.
-
Crus
őstag
válasz
Végigtoltam az összes KB-t. Ezt is. Ennyit megér feltétlenül, de az eredeti árát, vagy 50%-os árazást semmiképpen sem. Úgy kell játszogatni vele, mintha nem KB lenne, így elmegy.
-
TheNewDawn
addikt
Szívfájdításnak: Expeditions Rome
A trilógia szerintem legjobb darabja, (legalábbis kb összes kritika szerint és láttam csomó gmeplayt is belőle mondom most megveszem erre.. tegnap még 75% ot kapott flash dealbe, 9.99 ért volt, ma már majdnem 2X annyi és csak 60% -
Mosqu!to
addikt
válasz
Mr.Csizmás #46623 üzenetére
Őszintén megmondva nekem a Horizon nem sokat ér, a motorsporttal együtt a két játékért talán kifizetnék 8700 forintot, de ennyit már nem. Sanszos hogy csak plusz egy sor lenne, vagy vendégeknek elindítanám bohóckodni. Én maradok az iRacing-AC-ACC vonalon
-
myckey
veterán
válasz
myckey #46579 üzenetére
Jagged Alliance 3 - STEAM
GameBillet 50 % off.
22, 2 eur.Még 5 napig él, most...( nem flash, bár 1.6 eur -val drágább, de hátha valakit érdekel )
-
maross
nagyúr
válasz
Ezen kivul mindegyik megvan, de mar az elozo is nagy szenvedes volt, es ez is 50-60%-on all steamen....regenmindenjobbvot. Igazan kar ezert a szeriaert, nagyon szerettem.
-
TheNewDawn
addikt
King's Bounty 2 Fanatical 4€ -92% HL
Picit olyan ez mint a Strange Brigade. Vannak hibái és nem egy tökéletes játék, de akinek bejön a műfaj annak ennyiéer simán megérheti. -
phenomHUN
senior tag
válasz
tomas51 #46630 üzenetére
Felesleges ebayes muksit promózni, mert ha hivatalos kódok is, valószínűleg olcsóbban be lehet húzni MS-től is.
Például innen:
https://www.microsoft.com/en-is/p/forza-motorsport-premium-add-ons-bundle/9n5mzm3j3lcqIzlandi MS Store, EU kulcsot ad és magyar 27% áfás árral is átváltva 21,9 euró, ami ennél a játéknál kb. ugyanannyira jön ki.
-
HugóBoss
tag
Nekem továbbra sem rakja be az ingyen AC-t a játékok közé. Mondjuk sem a store oldal, sem a black friday oldal nem jön be
Csak pulzál az ubi logó, de nem tölt be.
-
simauser
tag
GTA IV Complete Edition 6 dollár a Steamen.
-
Golden9
veterán
#Akció
X4: Foundations -80%
49,99€10,00€ HL GOG -
wjbhbdux
veterán
válasz
Mosqu!to #46621 üzenetére
Ez csak DLC, alapjáték vagy gamepass kell ha használni is akarod.
Forza Motorsport Premium Add-Ons Bundle includes the Race Day Car Pack, Forza Motorsport Car Pass, VIP Membership, and the Welcome Pack
Forza Horizon 5 Premium Add-Ons Bundle includes Forza Horizon 5 Rally Adventure, Forza Horizon 5: Hot Wheels, Car Pass, VIP Membership, and Welcome Pack.
-
Golden9
veterán
#Akció
GGDeals szerint -76%
24,99$5,98$ háel.
SUPERHOT VR - 70%22,99€5,76€ HL? Gamebillet -
Mr.Csizmás
titán
válasz
s7evcsenko #46618 üzenetére
side note: ez a rockstar játékokra is igaz, sőt első indítás után uninstall, és kliensből újratelepíthető a "gyári" verzió az epices helyett. (RDR2 online - ultimate upgrade elárazás
)
-
-
Dilikutya
félisten
Ez úgy hülyeség, ahogy van, de te tudod.
Megvehető EA App-ba is, nem bánt, ezek nekem is ott vannak meg, Ubi játékok meg többnyire csak az Ubi Connect-en. Rockstar újabb cuccok meg a saját kliensükbe, elférnek. Úgyis csak megveszem, letöltöm, játszok, ezt meg mind tudja, achievement, közösség, multi nem érdekel.
-
-
San398
őstag
válasz
s7evcsenko #46604 üzenetére
Miért kell összepárosítva lenni a kettőnek?
-
Golden9
veterán
válasz
s7evcsenko #46604 üzenetére
Nekem onnan is megvan, csak még nem párosítottam a fiókokat. Most ha megteszem, akkor két példányom lesz belőle az Uborkán?
-
-
myckey
veterán
Én beléptem Uplay, a régi ( nem a beta megjelenítés ) aztán ott volt a hírekben a FREE AC game...egy kattintás kellett a reklámra.
Könyvtárban van, tölthető.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Asustor NAS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Trollok komolyan
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Z790 / i5-13600KF / RTX 3080 / DDR5 32Gb / 2Tb SSD / 1000W
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő,
- ASUS ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI Alaplap
- MSI MEG Z490 GODLIKE Alaplap
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest