Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Kalypso Weekend a Gamersgate-en
Tropico kiegek elég jó áron vannak, pl a Waterborne (ez azért több, mint a szokásos dlc-ik) 1,5€, aztán a Rise of Venice GOld 4,5€, stb.
-
tomsolo
addikt
válasz
2thletme2day #8094 üzenetére
Frozen Cortex megéri az 1 dollárt bőven
-
Dilikutya
félisten
válasz
2thletme2day #8094 üzenetére
Pénztárcakímélő.
-
2thletme2day
őstag
-
-
ZsZso
Közösségépítő
SNOW Open Beta állapotba került, úgyhogy most már mindenki tolhatja aki szeretné (F2P, azaz ingyenes játék)
-
eami
veterán
válasz
Mr.Csizmás #8083 üzenetére
na de ki indítja el az origint hogy megtudjon ilyesmit ?
-
AAtt1la
aktív tag
Ezek a kiegészítők mindig is ingyenesek voltak,és azok is maradnak.
-
cskamacska
addikt
És akkor most a linkek nem németül, és az affiliate mocsár kihagyásával
:
Origin On The House - Need for Speed Most Wanted Standard[link]
Star Wars: Battlefront - Battle of Jakku
Battlefield 4 - Community Operations
Battlefield 4 - Night Operations
Battlefield 4 - Legacy Operationsmás
Retroismusnál hatalmas szél van
Romance Of The Three Kingdoms 13 + Retroism Classic War Pack 90 dollár
pakkban ez van:
Across the Rhine, Command H.Q., Eradicator, NAM, Task Force 1942, Silent Service, Silent Service 2Szóval egy bődületesen túlárazott kínai nyelvű konzol stratégia, meg egy rakás friss ropogós 20+ éves háborgós játék csekély 25000 forintért.
-
x_o_n
veterán
válasz
Mr.Csizmás #8083 üzenetére
kajak nem vágom mit akarsz ezzel a maszlaggal
mindenesetre néztem a cdgalaxisban 5490 ft arizona+nevada dlc-vel ellátva,az jó vétel,mivel számomra már homály ez a sok kiadás közötti különbség.
-
x_o_n
veterán
Megjelent az American Truck Simulator igaz 2 napja ,de én csak most értesültem róla
19,99 eu a steamen ,de máshol kedvezöbb az ára 15 eu környéke.
Dobozosban csak American Truck Simulator - Starter Pack: California - Collector's Edition verziót láttam ma,de az 30 eu
-benne a starter pack (gondolom ez az alap steamen is megvásárolható)
+ Arizona dlc
+1:87 méretarányos kamion modell
+poster
+matricák
+diszdoboz,könyv
+ost cdsorszámozott,limitált
-
eami
veterán
szerk: ha nincs meg az alapjáték akkor is be lehet zsákolni, max későbbre jó lesz
-
NyMRooD
őstag
Ne haragudj, de ez nyugodtan mehetett volna az off topic-ba is, légy szíves álljatok már le az offal, rohadt idegesítő. hogy akciók helyett azt kell olvasni, hogy ki szereti/utálja az uplay-t. Aki nem ismerné az off topic-ot, az ITT találja meg.
Igen tudom ez is off, a beszólásokat a fentebb említett helyen várom.
u.i. Most lett törölve rengeteg hozzászólás és az utolsó oldal még mindig inkább off mint nem.
zsiz: Szerintem az, hogy neked kell a Crew nem best buy másnak, ajánlom a bundle vagy off topic-ot, ott jó eséllyel találsz olyan embert aki belemegy.
-
Egon
nagyúr
válasz
tomsolo #8072 üzenetére
Utolsó ebben a témában, mert nem akarom szétoffolni a topicot.
Nagyon sokkal én sem tolom, pár játék van csak azon az accon (mondjuk Steam-en sem vagyok az a kimondott nagy gyűjtő: van kb. 40-50 játékom).
Anno megvettem azt a bundlit, amiben a PvZ Garden Warfare volt (az első rész tetszett nagyon), időnként eljátszogatok vele (a fiam nagyon rá van kattanva). Szoktam néha 1-1 játszmát játszani a C&C Generals-szal is, és szándékomban áll a Red Alert 2 Yuri'-s Revenge-t is újrajátszani (már ha elindul Win7 alatt), valamint a RA 3-at is ki kellene már próbálni.
Nagyjából ennyi. -
Egon
nagyúr
válasz
FollowTheORI #8070 üzenetére
Nem, egy darabbal sem.
Leginkább stratégiai játékokkal játszom, a HoMM széria vonatkozásában leragadtam a 4. résznél, Settlers annyira nem bejövős, más meg hirtelen nem is jut eszembe, ami Ubisoft-os és érdekelne.
Amúgy is fújok az Ubira, egyrészt annyi anyázást olvastam velük kapcsolatban hogy simán ódzkodhatok tőlük, másrrészt lógnak nekem (és a világnak) egy Incubation 2-vel (többek között), ha már beolvasztották a Blue Byte-ot, elherdálva a szellemi örökségét...
Régen volt GMG-s fiókom is (pár ingyenes játékkal), de húztam egy határt: nem vagyok hajlandó kettő darab kliensnél többel foglalkozni (ez a kettő pedig a Steam és az Origin lett, bónuszként ott a Battle.net). Ami kimarad, az kimarad, annyira nem hat meg. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
chungee #8067 üzenetére
Unity biztos nem... valamelyik régebbi AC talán (3-ig bezárólag, a 4 nagy megelpi lenne, főleg hogy a Rogue 15 dolláros Tier), vagy régi Far Cry-ok, Call of Juarez-ek... stb.
Bármi az elmúlt pár évből kizárt.
(#8066) Egon
Akkor te semmilyen ubisoft játékkal nem játszol?
Mert mindegyikhez kell fiók. -
Egon
nagyúr
válasz
Csapoati #8065 üzenetére
Nem tűnt fel az a tíz és fél pixeles paca (azt se tudtam mi az: hálistennek nincs Uplay-es fiókom - nem is lesz, majd a fiam nevére csinálok egyet ezek után). Most rávittem a kurzort, és annyit ír hogy "Redeem for Windows" - ezzel is sokkal beljebb vagyok...
Persze mondhatod, hogy felül ott van az ikon nagyobb kivitelben, és mellé van írva hogy Uplay, de nyilván nem véletlenül kezdtem a mondatomat úgy, hogy a "hozzám hasolnó tudatlanok..." -
Egon
nagyúr
Megvettem az 1 dolcsis csomagot.
A hozzám hasonló tudatlanoknak: a Rayman Uplay-es!!!! -
Egon
nagyúr
válasz
csaba951 #8044 üzenetére
Nem hiszem. Nem vagyok nagy fps-huszár (utoljára tán a Painkiller-rel meg a Crysis 1-el játszottam ebből a stílusból, a Cod-MoH-Rainbow stb. szériák még telepítés szinten sem fordultak elő a gépemen, semelyik rész sem), úgyhogy annyira nem érdekel a történet. Max. a BTA-t venném meg, de most már felment az ára annyira, hogy vélhetőleg az 1 dolláros csomagot fogom választani (kipróbálom a Call of Juarezt, meg a gyereknek jó lesz a Rayman).
-
TBT
addikt
válasz
csaba951 #8044 üzenetére
Anno megvettem, úgyhogy nyugodtan szidhatom. Szerintem egy ótvar hulladék az a játék. Unalmas, élvezhetetlen, bugos, optimalizálatlan, inkább Burnout mintsem NFS. Az NFS széria leggyengébb darabja. Nem Frostbite fut alatta, hanem valami hulladék félkész motor. A Rivals is jóval többet ér nála, pedig az is messze áll a legjobb NFS-ektől.
A zenék borzalmasak, a multiplayer játszhatatlan annyira kaotikus és csalókkal tűzdelt.
Nem csodálom, hogy máris ingyen szórják, mert a kutyának sem kell kategória. -
Dilikutya
félisten
válasz
Csapoati #8057 üzenetére
Legjobb móka turistatérképpel bogarászni a hegyekben. Megtörtént, hogy a célhoz vezető kulturált autóutat nem jelölte, de az évek óta járatlan jelölt turistautat igen. Úgy kellett a bozótból kiásni a fára festett jelöléseket. A célnál persze feltűnt, hogy az az út, ami elindul le a hegyről, valószínűleg oda vezet, ahonnan az ösvényen felmentünk. Megnézni 2-3 elásott német katonát.
Az autóút ugyan méterben hosszabb volt, mint az ösvény, de negyedannyi idő alatt értünk le a völgybe.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
chungee
addikt
Jáj de jó! Ilyet is lehet, köszönöm szépen a felvilágosítást
-
chungee
addikt
Véletlenül a rossz csomagot vettem meg(késő van, figyelmetlen voltam). Megválnék 1.400ft-ért a teljes 2. csomagtól.
Call of Juarez: Gunslinger
Grow Home
Rayman Origins
Far Cry 3
Tom Clancy's Splinter Cell® Blacklist™
Assassin’s Creed Chronicles: China
+
MeglepetésA 15 usd-set akartam.
-
-
2thletme2day
őstag
válasz
Anonymus23 #8043 üzenetére
Lehet növelni. Úgy döntöttem, hogy mégiscsak megveszem a 15 $-os csomagot. Szó nélkül engedte kipótolni.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Anonymus23 #8043 üzenetére
Ha megnyitod a megvásárolt csomagot, akkor láthatod, hogy lehet növelni.
-
Zamery
senior tag
A Grave Prosperity: Redux - part 1-et levették a Steamről, és mindenhonnan ahol kapható volt. Ha írsz egy levelet a fejlesztőnek, akkor kaphatsz kulcsot tőle ingyen. Forrás: [link].
-
csaba951
veterán
Teljesen mindegy! Neked mindenképpen megéri a 15 USD-s csomag is!
#8035 TBT
Fenét! Ez egy Burnout remake, Frostbyte engin-nel felturbózva! Nagyon tudom ajánlani minden arcade játékosnak, ingyen meg pláne!Terminal Velocity Pack
Ezt a dlc-t mindenképpen ajánlom hozzá. Persze csak minimum -75% akcióban! Többi dlc felejthető volt - legalábbis számomra! -
Anonymus23
veterán
Az szép, akkor lehet feleslegesen húztam be az 1 dodóst
Mindegy, pont azokból nincs meg 2, mondjuk azokkal meg lehet az életben nem játszok, a Gunslinger megvan, azt lehet elpasszolom majd...
Kiváncsi lenék mi lesz még a hozzáadott játék, de az a baj, hogy ami érdekelt, azt eddig is megvettem (AC széria mind megvan, FC szériából is csak az első rész hiányzik).
Na majd meglátjuk. -
Anonymus23
veterán
Nem jól tudom, hogy ha most behúzod az 1 USD-s verziót, akkor az éppen aktuális BTA-ig ha később hozzáteszed, akkor ugyanúgy a tied a többi, vagy ha kiegészíted 15-re vagy akár 75-re, akkor az is a tiéd.
Egy hónapja vettem meg, azaz Karácsony előtt a Rogue-t (16 EUR-ért, igaz a DD verzió volt), a többi meg igazából megvan a kisebb árúakból.
A Division lenne érdekes
Éppen ma kapcsolták le a Béta szervereket, rohadt jó kis játék...
Ha semmi sem lenne meg a listából, akkor 75 dollároson is elgondolkoznék, de szinte mind megvan... -
huskydog17
addikt
Ez nagyon király csomag, mármint az 1 dolláros, be is húztam!
Szerintem a Rayman alapból megér legalább 1 dolcsit (szerintem többet is), ezt amúgy is meg akartam venni, amint 2-3 euró környékére ér, de így még jobb.#8028 ZsZso: Köszi szépen az infót, ezért a címért egyetlen forintot sem adtam volna, de ingyen behúztam. Elég meglepő, hogy 2012-es AAA címét most ingyen adja az EA.
-
i2k
őstag
Nem csorbítva, csak kiegészítés [lustáknak]:
https://www.humblebundle.com/ - Ubisoft Bundle
Pay $1 or more to unlock!
* Call of Juarez: Gunslinger
* Grow Home
* Rayman OriginsPay more than the average of $4.54 to also unlock!
* Far Cry 3
* Tom Clancy's Splinter Cell® Blacklist™
* Assassin’s Creed Chronicles: ChinaPay $15 or more to also unlock!
* Assassin's Creed Rogue
* The CrewPay $75 or more to also unlock!
* Tom Clancy's The Division Pre-Order
* Exclusive Tom Clancy's The Division T-shirtJa és:
* 66% off up to any three Ubisoft titles in the Humble Store coupon (excludes certain items)
+ More games coming soon! -
ayo
Topikgazda
najó kicsit nem figyelek erre szuper játék Originen... és micsoda humble bundle !
-
D.Orion
veterán
Átszerkesztve, hogy ha már Most Wanted-ról lemaradtam, akkor is legyen valami hasznos:
-
ZsZso
Közösségépítő
Need For Speed™ Most Wanted ingyen beszerezhető Originre
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Ateszpapa #8025 üzenetére
További beszélgetés céljából ajánlom figyelmedbe az OFF topikot! (hogy miért?)
-
Ateszpapa
addikt
Azt már megtettem, Ukrajnára átállítottam, találomra írtam ukrán címet is meg irányító számot...de a vásárlásnál azt írja ki, hogy "Nem sikerült feldolgozni a fizetését"
Amúgy 234,00-ba kerül.
Nektek is ennyi volt tegnap?Esetleg valami tipp miért nem tudom megvenni?
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Most sikerült a kártyámra rakni zsét, és szeretném win 10-re megvenni a tomb raidert 2700Ft köröl.
Próbálom a linken amit fentebb írtatok, de átvált a magyar store-ra és 17 ezerért nem szeretném megvenni.Egyáltalán van még ez az akció, illetve aki megvette annak remekül működik, nincs korlátozva?
-
ZsZso
Közösségépítő
Itt könnyedén meg tudod nézni az összes verzió árát. Hol a legolcsóbb, mikor mennyi volt, stb.
Ezen felül ajánlom figyelmedbe az EnhancedSteam böngésző kiegészítőt, ami lehetővé teszi, hogy a játék Steam oldalán is látszódjék (többek közt az is), hogy hol a legolcsóbb aktuálisan egy játék és mennyi volt amikor a legjobb áron kínálták.
Ha nem hivatalos viszonteladótól akarsz vásárolni, akkor a hardverapró a barátod lehet, csak üsd be a keresőbe, hogy Wasteland 2. Ha hajlandó vagy még több rizikót is vállalni ezen felül, akkor pedig keress rá itt és lesd meg, hogy a szürkeboltok mennyiért árulják.
-
Louro
őstag
Hátha belefér még a szabályokba....
Civilization-t imádom és már van benne 30+ órám és szétvett az ideg, hogy nem tudok az elején elég gyorsan terjeszkedni már a 4. nehézségi fokozaton.
A Wasteland 2-vel szemezek. Esetleg valahol, valakinél olcsón?
-
ruti
Közösségépítő
válasz
PeeterssoN #8018 üzenetére
nekem pl. még nem volt gondom velük
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok! Akkor most ez a HRK oldal megbízható vagy sem? Mert vennék onnan valamit, ha problémamentes.
-
ayo
Topikgazda
bár nem Tomb Raider... de 3 darab 12 is Better Than 6 steam kulcs keresi a gazdáját!
extra rövid leírás: viszonylag friss játék, hotline miami-szerű doodle grafikás lövölde.
-
L4ck091
csendes tag
A Rise of Tomb Raideres témát Paypallal nem lehet megvenni? Mert sajnos csak Maestro kártyám van, amit nem igazán kedvel az MS Store.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakinek megvan az alapjáték:
-
Oké srácok. Most töröltem vagy 100 hsz-t, gyakorlatilag a hsz-ek 90%-a az utóbbi időben offtopik. Ha ez így halad, ez végleg be lesz zárva, és csak az off-ban lehet majd írogatni a best buy játékokat.
-
Dilikutya
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Energiaital topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest