Hirdetés
-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnonymusX
senior tag
Két kódot ad az Amazon: egyiket PC-re, másikat Xboxra, szóval ez nem play anywhere cím, tehát csak az adott platformra való a kód.
Szóval megosztásnál fontos, hogy odaírjuk, melyik platform kódja, mert figyelmetlenségből be lehet váltani bármelyiket a store-ban (ugyanott váltod be) és akkor jöhet a meglepi, hogy nincs ott PC-n vagy Xboxon.
-
TheNewDawn
addikt
Nem léptek be, de kiírta hogy az illető tudta a felhasználói nevem email címem és a jelszavam is. Telefon meg nem jelzett semmit. Edit: megvan a problema ( hogy miért nem jött erről értesítés tegnap és jelszó is ma miért nem jött ott meg, mert kedves telefonom a spam üzenetek közé rakta
)
-
TheNewDawn
addikt
Volt 2 faktoros- a telefonom, csak hát mondom valamiért kódot nem kaptam, who knows why. Virusellenőrzés nem mutat semmit szóval nem tudom. Igen, nyilvan kb 90 db helyre kell jelszó, nem fogok 90 db kulobozőt megadni csak 7-8 at hasznalok
Igazabol meg sajnos rengeteg ismerősömmel megesett már, kinek youtube , van akinek insta, vagy facebook, gmail , stb fiókját törték fel. És erős jelszót használtak....
-
Crus
őstag
Így van! A fejlesztési költségek brutálisak, ha nem egy indie nograf izéről van szó, szóval az is vastagon indokolja, hogy nem adhatják 30 éves áron. A bérköltségek is kegyetlenül magasak ebben a szektorban, meg hát manapság aki PR-ra nem költ, az kösse fel a gatyát, ha valamit el akar adni ebben nagy tengerben.
De mégis elképesztő jó árakon is lehet vásárolni! Dragon's Dogma 2 idei cím, minap láttam 28 ojróért, de Steam-en is 43%-os csökkentést kapott... tonnányi játékra igaz, nagy AAA címekre is, hogy relatív gyorsan és sokat esik az áruk.
-
Golden9
veterán
-
Busterftw
nagyúr
A valtozo itt az ido, semmi mas. Ettol a tenyt, miszerint elobbi no, utobbi csokken, nem bafolyasolja.
Igen, a Windows 10 az utolso, ezekre a verziokra mar nem kulonallo Windowskent kell nezni, az evenkenti frissitesek pedig nehol akkorak, mint egy kulonallo Windows anno.
Van a Windows, aminek van a foverzioja 10, majd 11, majd 12 es ekozott nagyobb kisebb updatek. Lasd Firefox 130, 131, 132.
Befejezem en is. -
Busterftw
nagyúr
-
s7evcsenko
addikt
"Érdekes módon mindig azok írják, hogy sosenem volt egy hangyaf*sznyi problémájuk sem az adott gyártóval, akik még messziről sem látták a konkurencia termékét - ellenben azokkal, akik mindkét cég termékét"
Igazat megvallva, a bányászláz idején félreléptem és 1080, 3060, 3070, 3080-ra fejlesztettem a profitból, de miután lecsengett mentem is vissza amd-re.
Szóval azért van összehasonlítási alapom, de igazad van, engedjük el. -
Lackki
őstag
970 1080 3070 3080 4070ti kártyák voltak nekem, szal én maradtam nvidia vonalon, asszony gépét építem amdre.
Én kártyáimmal is voltak/vannak érdekességek, de fikázni mások véleménye alapján 0 tapasztalattal ilyen vehemenciával, nem lenne bátorságom
4070ti a legbajosabb kártyám a paletta közül amúgy -
maross
nagyúr
Ahogy elottem is mondtak, nem nagyon erzed at ennek a mufajnak a lenyeget
. Save ertelmetlen ezekben a jatekokban. Van ahol nagy palyak vannak, es kozben meszarlas kozben tudsz szintet lepni, itt a zsebkendonyi palyak teljesitese utan jon mindez. Vannak hibai boven, a lathatatlan falak amiket macera lenne nem beletenni, lagspikeok, de ennyiert ajandek volt, tok igeretes jatek.
-
-
AnonymusX
senior tag
PC-re? Használt lemezes lenne az egyetlen esély apróhirdetésekben, bolhapiacon, garázsvásáron. Azonban erősen kétséges, hogy akár maga a játék, akár az alkalmazott DRM működne, ugyanis bizonyos DRM megoldások nem működnek Windows 10-11-en. Ehhez szerintem egy retro XP-s gép dukálna.
Letölthető formában nem hiszem, hogy létezett, mert olyan régi, mikor még a steam is gyerekcipőben járt (lehet az EA akkor még nem is árult ott játékot), az EA saját kliense pedig a kanyarban sem volt.
Amúgy rákeresve a neten abandonware-nek írják.
-
TheNewDawn
addikt
A freelancer 20+ éve játék, szóval jah, az volt, valamikor
De ha az összképet nézzöük akkor.....
Jó értem mire gondolsz , pl ilyen alapo a Heroes 3 ma is a best TBS, de azért na
Mindegy izlések és pofonok .
A Terminatorról nem tudok nyilatkozni még nem játszottam vele, csak visszajelzéseket meg teszteket olvastam.
-
Mr.Csizmás
titán
régi cd-s kódot be tudod aktiválni, ha full legál akarod. (ha easy way, akkor google, nem fórumtéma)szeptember óta nincs letöltése"I had to resort to using GOG Galaxy’s Battle.net integration to get the game downloaded!"
"Btw if you still have the installer, it will install wc3 on battlenet. I found it on my downloads folder today and it worked."
-
TheNewDawn
addikt
Én is így vagyok vele, sőt, van olyan játék amivez már a gépem is karcsú ( a Marvel pl de már az Outer World remakeje is határeset, a régi nekem sokkal jobb lenne) de ettől függetlenül ezt is meg a Humble Choicet is nagyon méltányolom hogy mostanában basszus ilyen 10$ alatti áron hozzájuthatunk szinte mindenhez,2 éven belül ami kijön, vagy épp utána újabb 1-2 éven belül ingyen. Pl most holnap kapjuk ugye a Choiceban a Marvel Midnight Sunst is
( persze ehhez tuti lesz kb 3 season pass majd) aztán jövő karácsonykor meg lehet pont ez lesz ingyenes Epicen.
-
-
Mosqu!to
addikt
A topiclakók többségének valószínűleg hasonló mennyiségű játéka van, úgyhogy ebben semmilyen méregetés nem volt. Egyszerűen megdöbbentem, hogy összeadva az összes platformot mekkora számosság jött ki. Szándékosan offba tettem, így az on hsz-ekből továbbra is mazsolázható a tartalmi kontent.
-
-
AnonymusX
senior tag
Jó hát volt fizikális teljes SCII Battlechest kiadás 990 Ft-ért itthon, de mégiscsak digitális termékekről beszélünk, aminek rendelkezésre állása végtelen, semmi nem indokolja, hogy a külön megvásárolhatóságot tiltsák.
Régen elfogyott a boltokból aztán vagy újra kiadták vagy másodkézből megvetted. Digitálisnál meg szeretik eljátszani a vedd meg újrát, de extra példányt nem kapsz dolgot.
-
Dilikutya
félisten
Nem tudom, miért fáj egyeseknek legalább egy USB-s optikai meghajtót tartani. Lehet, hogy szökő évben egyszer van rá szükség, de jó, ha van. Én is már jóformán csak faternak írok vele kocsiba CD-t, archiválásra egyáltalán nem használom, de néha beesik valami lemez, jó ha kéznél van. Nekem még bent is van a házban, alaplapra kötve, elfér.
-
-
bigrob
őstag
Félre ne értsd, nem beszólni akartam! Csak csodálkoztam, hogy ezek a stílusú játékok ennyire leköthetnek.
Valószínűleg igazad van és a topiklakók 90%-a falnak menne a játszott játékaimtól
A megjelenéskor megvett R6 Siegebe is több száz órám van, illetve a warezolt CSS, de főleg a WoW vinne mindent, pedig kb bő 3 éve abbahagytam és már lightyba nyomtam akkor is. -
Anonymusxx
senior tag
"A helyes kérdés inkább az lenne, hogy miért is játsszak C64-es grafikájú játékkal, egy a C64-nél lényegesen erősebb géppel?"
Miért ne játszanál vele? Mert jó játékok, azért. Ezek szándékosan pixelgrafikájú a játékok, sokkal jobban áll nekik mint a normális, pl hasonlítsd össze a Blasphemoust pl a Mandragoraval
Szerintem sokkal hangulatosabb a Blasphemous, persze ez is ízlés kérdése.
A másik meg hiába hasonlít a c64-es játékokra, annál azért szebbek, illetve jóval több minden van bennük amik miatt jobb gép kell. Jobb a hangzás, meg gondolom jobb gép kell hogy elbírja a nagyobb mappot, és esetleg mást is, több ellenség, stb, -
-
Healbacsi
őstag
Huha.
En pl szeretem a klasszikus rpg jatekokat, Eye of beholder es tarsai. Tegyuk fel vegigjatszom mind. Akkor ha ilyen jatekkal jatszanek szivesen, akkor vagy ujrajatszom vmelyiket, vagy nem csinalok semmit sem, mert a logikad szerint nem keszithetnek ilyen jatekot, mert ma ez mar nem meno.
Szerencsere a jatekgyartok maskent gondoljak, es vannak "pixelgrafikas" jatekok regi jatekmenettel.
Ha nem tetszik, ne jatsz veluk.
En is ignoralok minden olyan jatekot, filmet, sorozatot, ahol zombihadakat meszarolnak. A vilag lagnagyobb baromsaga ez a zombi mania, megis mar a Marvel vilagaban is megvetette a labat.
En igy vedekezem, hogy ignoralom es kerulom oket, de semmikeppen sem akadok ki, mert a (szerintem) agyatlan pleb ezt kedveli. Tedd te is ezt, akinek inge, az majd eldonti, hogy vmi most megjelent tartalom toleralhato-e vagy sem.
-
TESCO-Zsömle
titán
A grafika a kisebbik gond, de ugye a MP1 még az az idő, amikor az AI nem reaktív, hanem szkriptelt. Vannak zerületek, helyzetek -főleg nehezebb fokozatokon- amiket csak "trial&error" útján lehet megoldani. Pl tudod-e, hogy a lépcsőfordulóvan rád dobnak egy gránátot vagy sem. Ha tudod, akkor van esélyed túlélni, ha nem tudod, akkor meg nincs, mert mire hallod/látod, már nincs időd reagálni mielőtt belehalsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest