Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS notebook topic
- A NEX üzletágat is leválasztaná az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Czimby
addikt
Az mitől lehet, hogy indítanám a Prime előfizut, Amazon írja is, hogy 0Euro now, 8euro after free period, de a K&H app-ban már 8euro-t akar levonni?
Ingyen elférne az FC4 a könyvtárban, de 8eurót nem érne meg mert már anno kijátszottam -
Czimby
addikt
Köszi a választ mindkettőtöknek!
Van ubi fiókom, már indítom is a 7nap trialt -
KISDUCK
addikt
válasz
Czimby #42092 üzenetére
Igen benne van. Elsején valamikor délután lett kérhető. Kell ubisoft account is hozzá továbbá össze kell kötni majd a prime fiokot az ubisoftossal és úgy adja majd a fiokodhoz a játékot és onnétól a fiokodon lesz "örökre". Elvikeg csak az alapjáték, dlc-k nincsenek benne.
-
-
Czimby
addikt
Egy cikk szerint most Júniusban a Prime Gaming tartalmazza a WRC8, Far Cry 4, Escape from Monkey Island stb játékokat.
7nap a free trial, azt tudja valaki, hogy a FC4 egész hónapban benne van-e vagy okosan kell elindítani a 7napot, hogy pont beleessen? -
-
törölt tag
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
Golden9 #42087 üzenetére
sikerült aktiválni a 2 és 3-dik fejezetet is. Hibát nálam is jelzett, hogy valami próbléma adódott a kérés feldolgozása közben és nem sikerült a fiókhoz kapcsolása. Végül úgy sikerült, miután egy magyar játékos megírta steamen, hogy el kell távolítani a fiókból a játékot és újra hozzá kell adni. Sajnos ez elsőre nem sikerült, be kellett zárnom a steam klienst és böngészőben belépni a steambe és ott hozzáadni. Köszönöm mindenkinek a segítségét! Na lássuk a folytatást, de előtte honosítás fel.
-
Golden9
veterán
válasz
***ANDRÁS*** #42084 üzenetére
Nekem még tavalyról megvolt, most CSAK MIATTAD kénytelen voltam zsákolni belőle mégegyet.
Az első fejezet lapján lévő alsó gombbal lehet mindhármat egyszerre begyűjteni, a felső nekem csak hibát írt ki. Ha ott nem megy, akkor meg a fejezetek lapjain tudod még megpróbálni.
Tell Me Why: Chapter 2
Tell Me Why: Chapter 3#Akció
THE UNFINISHED SWAN -79%
12,49€2,68€ HL Steam -
válasz
A játék steames oldalán bökj rá a play game gombra, nekem úgy update-elte a játékot, és automatikusan hozzáadta a többi fejezetet.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Lehet írnod kéne a supportnak...
-
***ANDRÁS***
aktív tag
Hát nekem valamiért nem engedi elindítani a 2-dik fejezetet. 1 fejezetet pár hete végigvittem a steamest, most azt írja ki, hogy a fejezet elérhető, a fejezet letölthető. Van egy back gomb és ennyi. Hogy innen hogyan tovább, nemtudom. Steames áruházi részén nem látom külön a fejezeteket, hogy hozzá tudjam adni, van helyette 2 db tell my why beszerzése ikon és mellette játék indítása.
-
pils00
tag
Heti Epic: [Wolfenstein: The New Order]
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
l.skywalker #42081 üzenetére
-
l.skywalker
titán
Majdnem helyes, csak "okoskodásképpen" kijavítanám:
Ezek az Xbox szolgáltatások vannak:
• Xbox Live Gold (konzolra multiplayer + havi 4 ingyen játék)
• Xbox Game Pass
• PC Game Pass
• xCloud
• Ultimate Perksés a fentiek egyben egy csomagban:
• Xbox Game Pass UltimateA vastagon szedett szolgáltatások pedig külön-külön is előfizethetőek, tehát van külön Game Pass Xbox konzolra is, nem csak az Ultimate.
Akinek kell segítség, terheljük a topikját:
PC Game Pass -
i2k
őstag
válasz
csuvicsuva #42078 üzenetére
Mint írtam: nem aktiváltam, nem aktiváltam semmit - de nem zárhatom ki, hogy már tavaly óta fiókon van. A játék ugyanis nem érdekel (témája miatt), és így sosem néztem rá a bolt lapjára.
Most megnéztem:
2 Jun, 2021 - Tell Me Why Limited Free Promotional Package - Jun 2021 - Complimentary.Tehát nekem, ezek szerint így van meg
.
-
ZsZso
Közösségépítő
Ingyenes játékos topikban volt róla szó, de itt sem hátrány megemlíteni.
Tell Me Why mindhárom fejezete ingyen beszerezhető Steamre, Xboxra és Windows 10 -re
Görizzetek az oldal aljára és válasszátok ki a megfelelő platformot!
-
Golden9
veterán
#Akció
WARHAMMER 40,000: INQUISITOR - MARTYR -75%
49,99€12,49€ HL Humble Bundle
Warhammer 40,000: Inquisitor - Prophecy -75% 24,99€ 6,24€ HL SteamWarhammer Skulls 2022 – Digital Goodie Pack -100% 0,00€ HL GOG
Warhammer 40,000: Chaos Gate
Warhammer: Mark of Chaos Concept Art Book
Warhammer wallpapers
Panini discount
Koyo discount
Cubicle 7 discount
Warhammer Merchandise discount
Warhammer Art discount -
tomazin
veterán
-
tomazin
veterán
Nem akarok itt offolni, de nekem a multkori ilyen 300as a gpunal vettem 2evet, beaktivaltam, majd csak 4000es aron engedte megvenni a gput.
-
-
maross
nagyúr
válasz
l.skywalker #42061 üzenetére
Ennek oromere megneztem, hogy allok, julius elejen jar le a 2 eves elofizum
. Ossze lehet vasarolni a neppereknel olcsobban? 13ho 14k, 25ho 27500, 36ho 40k amit egy random facebook hirdetesben latok. Legolcsobb eus live is tobb ennel, tippre regioval is trukkoznek, amit max kozepesen szeretnék. Alzan egyebkent 18k a 12 honapos xbox live gold, 1500/ho, ez is barati.
-
l.skywalker
titán
válasz
Mr.Csizmás #42060 üzenetére
Arra a Live Gold metódussal lehet olcsón előfizetni:
"• Hogyan érdemes Game Pass Ultimate (GPU) szolgáltatásra előfizetni? Ha olcsón szeretnél hosszú távra GPU-t, akkor először vegyél a lehető leghoszabb időre Xbox Live Gold előfizetést (itt a Hardveraprón is árulnak, a megbízható eladók után érdeklődj a topikban). Aktiváld be és arra vegyél rá 1 havi GPU-t (ha szerencséd van, engedi 300 Ft-ért) és így a teljes Gold időszakot felkonvertálja GPU-ra és rádob még annyival többet, amennyi a megvett GPU volt.
Amennyiben aktív GPU előfizetéssel rendelkezel mindenképp várd meg, a lejárati időt, mert ha arra aktiválsz Gold-ot, akkor nem a teljes időszakot, csak az 1:4 arányát kapod meg GPU-ként."Itt találsz segítséget hozzá, ha kérdésed lenne: Xbox Series X|S
Ezzel a metódussal maximum 36 hónapra lehet előfizetni.
-
wjbhbdux
veterán
Game Pass PC és Game Pass Ultimate ismét 300 Ft 3 hónapra.
-
( V )
veterán
Steam Midweek Madness
MudRunner -80%
-
MrTwister
őstag
válasz
SenorGrande #42055 üzenetére
Nem is tudtam, hogy van ilyen DLC-je a 4-nek.
-
SenorGrande
senior tag
-
Hegyirabló
veterán
Divinity: Original Sin mindkét része akciós kábé még egy napig Steamen. A második résznek heteken belül jön a magyarítása.
-
eami
veterán
-
ayo
Topikgazda
maradjunk a témánál, minden másra ott az OFF topik, köszi mindenkinek.
-
-
KISDUCK
addikt
válasz
Kalacskepu #42047 üzenetére
Belenéztem gameplaybe, hát ez nagyon nem az én világom.
Ilyen one piece meg naruto és attack on titan érdekelne, de azok megint nagyon durván gamepadra vannak szabva. Leszedtem a code vein demóját, hát ez egér billentyűvel olyan képességeket igényel mint a ghost in the shellből amikor a prof kinyitja a kiborg ujjait és neki áll gépelni izomból. Olyan anime szerű játék még nem született ami fekszene nekem. Mindegy kitolom az xcom 2 kiegjét aztán lehet megyek a far cry primalba kicsit unga bungázni. -
válasz
KISDUCK #42045 üzenetére
Ha már felhoztad az anime szót: Végre van PC-re Hatsune Miku: Project DIVA
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Kalacskepu #42044 üzenetére
Akkor ez most történelem-hamisítás?
-
KISDUCK
addikt
válasz
Kalacskepu #42044 üzenetére
Hát most sok minden akciózva van, meg itt ez az animay rengeteg animés játékkal, a code vein-t nézegettem, de ahogy nézem nagyon javasolt a gamepad hozzá, pedig az a 14 euró a deluxért nem tűnik rossznak. Meg ott a Horizon Zero Dawb 25 euróert, de azt meg azért nem merem megvenni mert mi van ha az epic jövő héten vagy utána azt teszi be ingyen.
-
-
Golden9
veterán
-
pingtest
tag
Aoihana: 9LQL4-5297Z-GR6**
* centigramm
-
zsiz
őstag
Ugyan nem BestBuy, de mától elérhető GamePass-ban a Sniper Elite 5. Én kíváncsian vártam, most töltöm lefelé. Tegnap vettem GPU 1 hónapot 300 Ft-ért, de a GP for PC 1 hónaposra is 300 Ft-ot írt nekem. Illetve a Farming Simulator 22 is bekerült már, amit szintén szeretek
-
Anonymusxx
senior tag
epic free:
-
Achar
tag
Hali, másnak is vacakol az ustore? sem appban sem oldalon nemtudok fizetni, most LEGEND22-promo kóddal lehet régiu játékokat behúzni, Payment után azt az üzenetet kapom, hogy "order failed".
-
Golden9
veterán
#Akció
Morbid: The Seven Acolytes -80%
24,99€4,99€ HL Steam
Bomber Crew -100%19,99€0,00€ HL Steam -
Mr.Csizmás
titán
válasz
l.skywalker #41970 üzenetére
hoppá, most olvasom ezt. akkor megyek átvenni
-
FunPro
őstag
válasz
maross #42023 üzenetére
Szerintem én a tőzsdét próbálom megfejteni jelenleg.
Arra rájöttem, hogy az itad a jelenlegi akciós árat veszi "alapnak", és miután a kis okos azt is tudja, hogy van 35% kedvezmény, szépen le is vonja az "alapból".
Itad ár = (alapár - 35%) - 35%.
Amire viszont nem jövök rá, hogy neki az alapár - 35% hogyan lesz 24.99€ (ez az ár van a historyban), amikor a jelenlegi akciós ár 25.99€.
Ráadásul, a 24.99 - 35% = 16.24.., nem pedig 16.22.
Még ha az okos dollárt váltana euróra, akkor sem jönne ki a matek, kivéve, ha valami nagyonhülye árfolyamon számol.
-
maross
nagyúr
Valaki esetleg tudja, hogy miert mutat isthereanydeal diablo resurrectedre 16.22 eurot? (szerinte eu, ha regionre rakattint az ember) Sehogy nem sikerul azt az osszeget latnom..
-
l.skywalker
titán
Ingyenesek a GOG.com-on:
The Elder Scrolls: Arena
The Elder Scrolls II: Daggerfall -
Crus
őstag
válasz
maross #42010 üzenetére
Egyik percben törökben vagy, a másikban magyarban a beaktivált játékoddal. Nem mondom, hogy pár embernél ez nem működhet, de minél többen meglépik, annál valószínűbb a bünti, akár acc ban. Ennyit egyszerűen nem ér... már persze, ha hozzám hasonlóan elég sok sorban vannak ott sok éve a megvett játékok.
-
maross
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #42008 üzenetére
Es nem fognak utanarugdosni ubiek elobb-utobb?
-
luikay
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #42008 üzenetére
Azt a virágnyelvet...
3667 Ft-ért vettem az AC Valhalla Ragnarök editiont + Season Pass-t.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
l.skywalker #41964 üzenetére
Isztambuli fapados kiruccanással még olcsóbb.
-
coolpet
senior tag
Borderlands 3 base game Free az Epic Store-ban most 26.-áig.
-
válasz
huskydog17 #42004 üzenetére
Ennél olcsóbb lesz szerinted valaha az ubi store-ban?
Az odyssey, ami már több éves, annak is €25 a gold.
Ez meg kb €21-re jön most ki epicen, ami ráadásul az első indítás után automatikusan bekerül az ubisoft fiókodba és utána már nem is kell hozzá az epic.
Ja bocs, a -€10-el számolva már valóban van reális esély az olcsóbbra.Köszi Crus, akkor szerintem én alszok rá egyet és reggel elcsábulok.
-
huskydog17
addikt
válasz
s7evcsenko #41999 üzenetére
Köszi, de megvárom, míg az Ubi Store-ban lesz jó áron, főleg, hogy egyáltalán nem sürgős. Mire lesz hozzá jó gépem, addigra sokkal olcsóbb lesz.
Én minden játékból próbálom a lehető legfullosabb verziót megvenni, mert ha egy játék érdekel, akkor érdekelnek a DLC-i is. -
Crus
őstag
válasz
s7evcsenko #41999 üzenetére
+25 óra minőségi tartalom a 3 DLC. 8.253 Ft-tal ez így HL. Nyilván lesz ez olcsóbb is még az idén, de aki játszana vele, annak BB.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest