Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anonymusxx #50610 üzenetére
4 dolláros játék? Ezt honnan veszed?
-
Epicen most minden nap van ingyen játék, ma a Lord of the Rings Return to Moria.
-
válasz
Mr.Csizmás #50115 üzenetére
Igen, Prime-os volt.
-
válasz
Anonymusxx #50089 üzenetére
A stratégiai meg a taktikai játékok teljesen mások. A stratégia lényege, hogy vannak nyersanyagok, melyeket ki kell termelni és felhasználni. A taktikai játékokban nincsenek nyersanyagok, fix számú támadó/védekező egysége van a játékosnak, így utóbbiak sokkal egyszerűbbek, bár nem feltétlen könnyebbek.
Egyébként egyáltalán nem évültek el ezek a játékok, csak te lettél türelmetlen.
-
Srácok, elég volt a "miért nincs magyar felírat témából", folytassátok az off topikban!
-
válasz
Anonymusxx #48441 üzenetére
Minden pályának van vége, és nagyon sok pálya van a játékban.
-
válasz
KISDUCK #48439 üzenetére
Szerintem jó játék, de ez is úgy van kitalálva, hogy folyamatosan kell vele játszanod, hogy elérj benne valamit, vagyis olyan, mint a tipikus, mobilos f2p játék. Na jó, valamivel jobb, mert itt fizetés nélkül is nagyon sokat elérhetsz, de ahhoz tényleg kb naponta kell vele órákat játszanod. Szóval e miatt abba is hagytam a játékot.
-
válasz
ForRedGlory #48424 üzenetére
Egy az egyben olyan, mint a korábbi Bethesda játékok, melyek még a maga idejükben jók voltak, de mára már nagyon elavultak. Semmit sem fejlődött a Bethesda ez almúlt 10 évben, gyakorlatilag kapsz egy Skyrimet az űrben. Ja, és nem open world, csak papíron az, szóval még vissza is fejlődtek kicsit.
Na és ha egy játlknak az első órája szar, akkor nem éri meg az ember idejét.
-
válasz
HornedReaper #48415 üzenetére
Ne sajnáld, a tavalyi év legszarabb játéka. Én 1 óra után uninstalláltam.
-
A CD keys egy szürke oldal, csak az off topikba mehet.
-
válasz
Mr.Csizmás #47743 üzenetére
Hmm ez érdekes. A Mortal Kombat-ra nem adja meg a kedvezményt. Azt hittem, hogy mindenre érvényes.
Neked mire mennyi kedvezményt ad? Nekem:
Deep Rock 74%
Mortal 10%Egyébként teljesen átverik ezzel az embert, ha nem nézi a számokat. Lehet állítani bárminél azt, hogy a humble reward hova menjen (discount vagy charity), de nincs semmi hatása pl a Cyberpunknál.
-
válasz
Mr.Csizmás #47734 üzenetére
Mindenre van.
-
Nem csak itt, eddig csak jót hallottam róla (én még nem játszottam vele, de majd megveszem). Ez egy körökre osztott harcú "szerepjáték", tehát akkor érdemes megvenni, ha szereted az ilyet. A szerepjáték azért van idézőjelben, mert inkább a harcra összpontosít, mint szerepjátszásra.
-
AoE2 felújított része elég jó, az első része viszont szerintem nem, mert bizonyos játékmechanikák már nagyon elavultak az utóbbiban, és nem lettek javítva.
A Black Mesa jó, de mai szemmel így is nagyon elavult a grafikája. Nem tudom milyen játékokra gondolsz még (a Titanfall 2-t és Surge 2-t nem ismerem). -
válasz
SenorGrande #46993 üzenetére
Hoppá, ezt furcsállom, mert Steamre mindig külön kulcsokat ad. Kár.
-
7db RPG, GOG-os kulccsal, kb 11 euró
Wasteland 3: Colorado Collection
Greedfall Gold Edition
Darksiders III: Deluxe Edition
Kingdom Come: Deliverance
Thronebreaker: The Witcher Tales
Elex
Vampyr -
válasz
AsakuraDave #46854 üzenetére
Az a különbség, hogy single player módban továbbra is játszható az összes Forza Horizon, a Crew viszont úgy sem játszható majd a leállás után. Ez óriási különbség, főleg ha belevesszük azt is, hogy a legtöbben single módban játsszák ezeket a játékokat!
-
válasz
AsakuraDave #46848 üzenetére
Nem ennek a szervereit állítják le márciusban, és onnantól single player sem fog menni?
mod: utánanéztem, az első részt állítják le. Viszont e miatt a többi részt sem venném meg, mert azok is le lesznek idővel állítva.
-
-
Most már egyszerre 40-et is ki lehet nyitni, ma szembesültem vele, amikor kinyitottam a 240 free packom.
-
válasz
l.skywalker #46330 üzenetére
És tényleg, nekem is ott van az offer. Persze ha külön nyitom meg a D4 oldalát a launcherben, akkor teljes árat mutat.
-
válasz
Mr.Csizmás #46231 üzenetére
Most mi a baj? A World of Warcraft is csak 20. szintig játszható ingyen.
Amúgy csalódás, hogy Steamen nem lehet vele ingyen játszani a hétvégén.
-
-
válasz
KISDUCK #45954 üzenetére
Persze, a Tiny Tina jön, az a következő.
Szóval meg is válaszoltad magadnak. Ha kell előfizetsz rá, amint kérhető a kulcs, pár napra rá már fent van a következő hónap listája. Ha nem tetszik, lemondod az előfizetést. Szóval mindig, időben le tudod mondani, ha nem tetszik.
-
válasz
Mr.Csizmás #45848 üzenetére
Ez elég jól hangzik szerintem.
-
válasz
Anonymusxx #45844 üzenetére
Ez elég jó RTS, bár egy kicsit rövid. De ingyen nem lehet rá panasz.
-
-
válasz
Anonymusxx #45462 üzenetére
De mit mond a belső hörcsögöd?
-
válasz
huskydog17 #45446 üzenetére
Nem rossz, Starfield 17% kedvezménnyel, tippre majd jövő Karácsonykor lesz először leárazva, és kb ennyivel.
-
válasz
attiati #45213 üzenetére
Warhammer 40000 Dawn of War Master Collection, épp le van árazva.
Eléggé hasonlít Starcraftra, márcsak azért is, mert annak idején a Starcraft Warhammer 40000 játéknak készült, csak végül a Blizzard nem kapta meg a licence-t hozzá, így kicsit átalakították a fajokat.
mod: megelőztek
-
válasz
Mr.Csizmás #45117 üzenetére
Soha nem érsz oda
-
-
válasz
echterion #44343 üzenetére
Ray tracing nélkül biztos, RT-vel messze nem, még DLSS-szel sincs meg 60 fps.
-
-
válasz
l.skywalker #44308 üzenetére
Igen, ez azt jelenti, hogy nem egyben adják oda, hanem csúsztatva. Gondolom pont azért, mert sokan visszaéltek a pár napos triallal, és ingyen behúztak egy csomó játékok.
-
válasz
#65537792 #43964 üzenetére
Nem létezik olyan cég, jószívűségből "jótékonykodna", mindig van valami mögötte. Ez esetben növelni akarják a regisztrált felhasználók számát, mert előbb-utóbb sokan vásárolnak náluk. A felhasználók számát tekintve, az Epic boltja még mindig kicsi a Steamhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BestBuy ruhás topik
- Politika
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest