Hirdetés
-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
l.skywalker #50887 üzenetére
Nekem dobozosan is megvan, de olyan elbaszott az account management, hogy nem tudtam resetelni a fiókomat rendesen még support segítségével se. Kértek tőlem olyanokat, hogy mi a karaktereim neve! Jó vicc nem játszottam vele évtizedig. Még képet is küldtem nekik a dobozról.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Akkor már inkább a Command and Conquer ultimate collection 6€ ért
-
Crus
őstag
válasz
WTF? Ez még az első? 20 éves cucc... tolja ezt még valaki? Anno kb. kimaxoltam 4-5 hónap alatt, nem volt rossz, de azóta eltelt 20 év.
-
thomasa
senior tag
válasz
l.skywalker #50860 üzenetére
2024 szeptember 17- én lelőtték az online fejlesztést. Emiatt olcsó szerintem.
-
pingtest
tag
válasz
l.skywalker #50825 üzenetére
Újra elérhető ezen az áron.
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #50841 üzenetére
Battlefield 1 Revolution Edition - 495 Ft (Xbox One, Xbox Series)
-
Egon
nagyúr
válasz
l.skywalker #50837 üzenetére
Most mér' jössz ezzel az antiwoke, szexista dumával?!?
-
Dilikutya
félisten
válasz
Már nem.
-
sto1911
veterán
válasz
Fanaticalon 10EUR a fullos változat [link]
-
Crus
őstag
válasz
x10
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
l.skywalker #50813 üzenetére
meg egy konzol
-
oio1i10o
újonc
válasz
l.skywalker #50792 üzenetére
Szerintem az Xbox Cloud Gaming miatt boven elfer barmilyen Xbox cim is itt.
-
Crus
őstag
válasz
l.skywalker #50788 üzenetére
Van XSX-em is, nem érdekel az X topik, jöhetnek ide a játék akciók, mert ezt legalább nézem.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Itt nem vagy topicgazda mint az ingyenes játék topciban, így meg tudlak szólítani mint user az usert: szerintem nem kellene ennyire vaskalaposnak lenned, marha fárasztó és felesleges (lenne) megfelelni az összes ilyen szőrözésnek.
Lehet hogy technikailag igazad van de az élet és egy közösség nem így működik, vannak átfedések, áthallások, mozgások, kérlek legyél ezzel kapcsolatban egy kicsit toleránsabb. A ráció utat tör magának, és ha ezeket próbáljuk kocka alakú dobozba taposni azzal csak a közösséget öljük le teljesen.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Attól, hogy oda bekerül, még elférhet itt is.
Nincs azért itt olyan sok BB játék, hogy ez problémát okozzon szerintem.
Meg még az is lehet, hogy Play Anywhere a játék és akkor már passzol is ide. -
Bencus88
nagyúr
válasz
l.skywalker #50786 üzenetére
Elég sok játék van a PC játékok menüben és össze van vonva a konzolos játékkal, ezen ne akadjunk már fenn....
-
Soulfly842
addikt
válasz
l.skywalker #50783 üzenetére
Ouch. Nem vagyok járatos erre, csak szemet szúrt. Köszi a jelzést, de szerkeszteni már nem tudom
-
tomazin
veterán
válasz
l.skywalker #50659 üzenetére
közben kipróbáltam és nem ment, nekem német a számlázási címem, és ugye lengyel a prime....
-
Golden9
veterán
válasz
l.skywalker #50511 üzenetére
Most egy árban van ezzel.
SUCCUBUS -80%
24,99€4,99€ HL Steam (18+)
#Akció -
Healbacsi
őstag
válasz
l.skywalker #50511 üzenetére
Jo sok a negativ ertekeles
-
De4d
őstag
válasz
l.skywalker #49942 üzenetére
Kiváncsi leszek, pár nap és itt van December első keddje, vajon dobbantanak e valamit.
Akár esetleg egy korábbi stílusban, hogy akár 3 "húzócím" is belekerül.
Bár lehet eddig is így volt, több játék számított annak, csak nekem nem tűnt fel (én inkább egyet, talán kettőt véltem annak) -
Crus
őstag
válasz
l.skywalker #49616 üzenetére
Lehet, hogy rosszul tudom, de ennek ebben nincs kampány, tehát single nincs egy sztori amit végig lehet tolni. Szóval aki 4everalone és single zen buddha, annak ez ennyiért is skippelős.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
l.skywalker #49373 üzenetére
inkább támogatom a fejlesztőket.
-
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #49373 üzenetére
Nem biztos, hogy nem hivatalos. A beszerzéssel kapcsolatban sosem merült fel ilyen gond. Csak az értékesítés fura náluk. Nem tudom, mekkora forgalmuk lehet, hogy megéri a fizikai példányokkal baszakodni, kódot kifotózni, elküldeni.
-
tomas51
senior tag
válasz
l.skywalker #49186 üzenetére
igen értem, csak azért írtam hogy van lehetőség másképp megoldani, de igen valóban komoly az ár
-
Lackki
őstag
válasz
l.skywalker #49173 üzenetére
ergo több film/sorozat van netflixen az árában (most lett lemondva a prémium netflix 6év után)
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #49113 üzenetére
De, szó szerint van lópáncél!
De egyik DLC sem azt ad ... -
ThorsHUN
őstag
válasz
l.skywalker #49113 üzenetére
Konkrétan ezzel válik teljessé a történet.
Korábban nyilatkozták, hogy nem volt idejük befejezni és ezért volt a DLCbe agyazott sztori befejezés
-
reelc
veterán
válasz
l.skywalker #48970 üzenetére
Köszi, de maradnék a Steam vagy GoG megoldásnál. MS Storet nem használok.
Nem probléma, lesz még majd jó akciós az új pakk is valamikor. -
wjbhbdux
veterán
válasz
l.skywalker #48828 üzenetére
A Classic előfizuban a Crew Motorfest, AC Mirage, Avatar, Prince of Persia TLC még nincs benne, meg a régebbiekhez sem a DLC-s változatok, csak alapjátékok.
-
DaVE-1
senior tag
válasz
l.skywalker #48806 üzenetére
Bedőlni nem fog. Bár ahogy sokan pl epicet sem a ms -ot sem úgy a humblet sem értjük hogy ez a 8game/10E-12$ hol és kinek éri meg ,de a lényeg hogy nekünk ez jó
De ez a téma itt már nagyon off -
DaVE-1
senior tag
válasz
l.skywalker #48797 üzenetére
Sokan elég régóta humblezunk.. kuponokat csak akkor osztogatnak ha nagyon nem megy a szekér. Érdekes ugye amikor "esetlegesen" sokan mondják hogy jó a csomag akkor sosincs kupon...(pedig ugye vevőt egy jó csomaggal olcsón még többet lehetne szerezni mint drágábban , ha csak a te nézetedet nézem) de mivel elég sűrűn osztogatnak az számomra nem annak a jele ,hogy megy a biznisz ezerrel
-
FunPro
őstag
válasz
l.skywalker #48764 üzenetére
Arra igen, elnézést a kevésbé pontos megfogalmazásért.
Szóval, a horizon 4-hez tartozó Hot Wheels Legends Car Pack szerezhető be kulcsboltból, a Mitsubishi autócsomag pedig ingyen.
-
Crus
őstag
válasz
l.skywalker #48480 üzenetére
Ennek semmi köze az ízléshez. A játékosokat nem érdekli az Everdell, ez pedig száraz tény.
Az ide bevert karaktert se nagyon éri meg sajnos (vagy sem) az a játék. A 2 éves pályája csúcsán is 120-nál (százhúsz!) kevesebb játékos játszott vele. A single része kb. jelképes, a multi lenne ezekben inkább a lényeg, de azzal az átlag 20-30 (húsz-harminc!) játékossal aki még van benne, hát izé...
Ami releváns az az, hogyha a fentebb ajánlott bundle-ből ajánlani kell játékot, akkor az Everdellre ablakon kidobott 7.5€-ről beszélünk, mivel elég sok durván jobb cím szerepel abban a bundle-ben. A 10 éves HS még mindig több 100k aktív playert tud felmutatni és brutális content van benne. Ingyen.
-
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #48406 üzenetére
Forza 5-öt megerősítem, azt simán elvették.
-
válasz
Mennyi idő ilyen esetben az értesítés?
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Amiket írtam azokat nem vették el szóval jól emlékszem. Ezeket amit írtál sose halottam hogy el lettek volna árazva
-
evitiguF
senior tag
válasz
l.skywalker #48328 üzenetére
PC játékokon belüli bestbuy játékok topikban nekem ez fel sem merült, hogy mást adna, de jogos a korrekció!
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #48299 üzenetére
Jah, jól van akkor, nem kell kapkodni.
-
vidaila
senior tag
válasz
l.skywalker #48299 üzenetére
Sikerült valakinek?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
l.skywalker #48262 üzenetére
vagy a ninjatopicot rejteni, és onnan ide linkelni, de az pont 2 lépéssel több, mint ide beírni + itt azért a fő vonal a jó vételek, amit nem lenne logikus kizárni a readonly kintiektől.
-
Crus
őstag
válasz
l.skywalker #48262 üzenetére
Nincs úgy. Szerintem is be kellene rá állítani.
-
válasz
l.skywalker #48259 üzenetére
Ezt kellene megszüntetni, csak regisztrált felhasználók léphessenek ide be...
-
axlfsi
veterán
válasz
l.skywalker #48253 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
l.skywalker #48215 üzenetére
Most eszembejutott a kimaxolt BAN-Hammer azzal a képességgek, hogy ha fullHP-s az ellen, akkor rátesz egy szép szorzót. Közepe-vége fele már a komolyabb mob-ok is feküdtek 1 ütésből, ha addig valami más le nem vert róluk 2 HP-t...
-
beef
őstag
válasz
l.skywalker #48213 üzenetére
Egy "picit" repetitív, mint a legtöbb ubi game.
-
válasz
l.skywalker #48197 üzenetére
Köszönöm szépen, én nem ismerem az oldalakat hogy mi szürke, account stb. Csak rákerestem , és ezt dobta fel. De akkor marad a másik, az az ár is teljesen jó. Köszönöm
Elnézést a link miatt, nem tudom már törölni. -
válasz
l.skywalker #48153 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm , és mindenki másnak is
Viszont itt [link] olcsóbb lenne, ez megbízható? Vagy maradjak inkább annál amit mutattál? Köszönöm. -
Lackki
őstag
válasz
l.skywalker #48183 üzenetére
egyre kíváncsibb vagyok a steam accountjára
-
Busterftw
nagyúr
válasz
l.skywalker #48026 üzenetére
Nagyon sokan akkor kezdtek el jatszani (megint), amikor felroppent a leallitas hire.
Nyilvan nem szep huzas, de az Ubi nyilvan tudja, hogy alig jatszottak vele. -
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #48026 üzenetére
Aki megvette, annak elhiszem, hogy problémás. A multis dolgokat megértem, ha idővel lekapcsolják, ha nincs érdeklődés, de egy single rész esetében ez elég visszás, és az nem is indokol olyan szerver hátteret.
A konkrét játék nem izgat, nem igazán szoktak autókkal játszani, Forza Horizon 4 is pihen jó ideje. -
myckey
veterán
válasz
l.skywalker #48022 üzenetére
Ez jó, de havidíjjal sztm párat ki lehet pörgetni. AC Mirage meg PoP is...
*egy Ody, természetesen nem ez a kategória.Disco Elysium - The Final Cut aki bírja idővel, értelemmel etc...kedveli a zsánert, annak kötelező. 8 EUR HL STEAM
Buy Ghostrunner 2 Deluxe Edition PC
12.5 EUR STEAM HL
A hardcore FPP slasher set in a post-apocalyptic cyberpunk future... -
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #47953 üzenetére
És van egy hét ingyenes trial is, amire ugyanúgy megkapod az aktuálisan elérhető játékokat.
És meg is nézheted a sorozatot, meg mondjuk az új Országúti diszkót, ez így jó ajánlat. -
Moby
veterán
válasz
l.skywalker #47953 üzenetére
899
-
Bencus88
nagyúr
válasz
l.skywalker #47751 üzenetére
Köszi sajna nem tudom hogy müködik ez a game pass, de hallottam már róla. Szerintem steamen beszerzem 10 euroért aztán a továbbiakat meglátom
Esetleg valami magyaritás készült már a játékhoz?
-
prokxy
veterán
válasz
l.skywalker #47697 üzenetére
Mi az a HL?
-
válasz
l.skywalker #47697 üzenetére
Ez elég gyors volt
-
Egon
nagyúr
válasz
l.skywalker #47504 üzenetére
Eredeti Warcraft 3-at lehet még kapni valahol? Eléggé lehúztak a Reforged-et, inkább venném a régit...
-
echterion
nagyúr
válasz
l.skywalker #47497 üzenetére
Dehogynem.
-
alratar
addikt
válasz
Mitől más?
Ha a HA-n veszel kulcsot, szinten nem biztos, hogy saját kártyával vette, vagy hogy nem lopta az akitől ő meg vette. -
mepet
addikt
válasz
Szerintem erosen osszefuggnek.
-
echterion
nagyúr
válasz
l.skywalker #47493 üzenetére
Zárjuk be a hardveraprót is szerintem.
-
FragMaster
addikt
válasz
l.skywalker #47468 üzenetére
ÉN már ebben a témában, itt nem tudom mit kell komolyan venni és mit nem
-
válasz
l.skywalker #47468 üzenetére
Ezen felröhógtem, ilyenkor sajnálom, hogy ph-n nincs like gomb
-
FragMaster
addikt
válasz
l.skywalker #47465 üzenetére
Csak Epicen elérhető, így mást nem tud adni.
-
AnonymusX
senior tag
válasz
l.skywalker #47321 üzenetére
Valaki már vitte. Németország autójele egy betű, viszont doménneve kiadja a két betűt
.
-
Crus
őstag
válasz
l.skywalker #47258 üzenetére
Nem azt mondom, hogy rögtön a Zelda BotW után toltam, de nem annyira sokkal utána. Annyira érződött a copycat, meg a wannabe, hogy sokszor csak szánakozva fogtam a fejem. Amúgy az egész egy irdatlan nagy puzzle platformer, amit néha megszakít a bárgyú 1 bites "humor", meg a 897987979. mob leölése, ami u.a., mint az első 10 percben volt, csak erősebb és más a színe. Jajj :-(
-
Ereshkigal
őstag
válasz
l.skywalker #47201 üzenetére
Az achievementek, meg az ilyen szarok gyűjtögetése sokkal tovább leköti a játékosokat... erre nagyon okosan rájöttek. Így lesz az adott játék egy idő után második munkahely.
-
Crus
őstag
válasz
l.skywalker #47201 üzenetére
Ha egy játékhoz megvan a teljes kártyaszett, akkor gyárthatsz belőle kitűzőt, ill. kapsz steam-re XP-t, lehetsz nagyobb szintű, kaphatsz itemet pl. emoticont, hátteret, melyek dettó eladhatók/cserélhetők. Fentebb meg írtam, hogy a nagyobb szint előnye, hogy gyakrabban kapsz boostert, amit vagy nyitsz és lehet benne foil = money, vagy úgy ahogy van eladod.
Ezzel foglalkozni csak akkor van értelme, ha éppen vársz valamire (melóban/autóban/váróban), vagy szinte teljesen automatizáltad.
#47195 Mr.Csizmás:
Jah az kimaradt, hogy az Idlemaster Exteneded-et használom természetesen. Anno mikor erre váltottam a sima nem is ment éppen akkor, ezért keresztem alternatívát.
-
Crus
őstag
válasz
l.skywalker #47192 üzenetére
Amiért skineket is vásárolnak kb. bármiben.
-
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #47187 üzenetére
Pár éve a játékos szürke piacon a CS ládakulcs volt a fő valuta.
De valóban vannak ezer eurós nagyságrendű skinek is a Steam piactéren, ami csak egy skin, semmit nem tud. Csak van, amiből kevés van, lényegében úgy működik, mint az NFT, nem végtelen számúak az eladható cuccok, annyiban mások, hogy csak a Steam-en belül hasznosíthatóak. -
Crus
őstag
válasz
Minél több badge van, annál nagyobb a szinted, annál gyakrabban kapsz kártyát, annál nagyobb esélyed lesz pl. foilra, ami meg már euros tételek. Nekem csak kártyákból olyan 350-400€ jött össze eddig, persze van akinek ez nem tétel, de kellemes extra. Most salekor a Red Mattert vettem kártyapénzből...
Nem mellesleg a badge elkészítésekor ritka itemre is van esély, az is jól mehet.
De ha már itt tartunk, miért vesznek CS-ben? Milliós(!) áron kés skint? Mert megtehetik.
-
MrTwister
őstag
válasz
Sztím szintlépéshez jó, ha kitűzőt készít belőle. Magasabb szinten profilt lehet fejleszteni, vitrint tápolni. Végülis a profilod vizuális tuningolása a végletekig, csak győzd pénzzel...
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #47151 üzenetére
Hát a hörcsögnek igen, amúgy a játékhoz huszadannyit nem ad hozzá mint az előző 2 expansion
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #47140 üzenetére
Gondolom csak a New frontier pakk hiányzik az meg 7euro wingamestoreon.
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #47140 üzenetére
10,96 a WinGameStore-on - elírtam srry
-
válasz
l.skywalker #46905 üzenetére
Hát ettől nem lettem okosabb: mintha tudnám/tudnom kéne, hogy a felsorolt tételeket eszik vagy isszák?
-
Richard!
addikt
válasz
l.skywalker #46835 üzenetére
Így már érthető...
Köszi a tippet, de közben kaptam egy kedves fórumtárstól -
myckey
veterán
válasz
l.skywalker #46833 üzenetére
neked megy a játék?
elég rosszakat olvastam róla... -
Richard!
addikt
válasz
l.skywalker #46833 üzenetére
Már felhasználták. Köszönöm az ő nevében is, ha már itt nem tette...
-
Shadowguard
senior tag
válasz
l.skywalker #46687 üzenetére
Én ezért veszek meg (szinte) mindent steamre... Csak pár ubisoft játék van, amikor egy ideig nem voltak hajlandóak oda is kiadni, de gondolkozok rajta, hogy ha a Mirage kijön akkor megveszem a Valhallát is még egyszer.
És pár régiség gog-on, amikhez máshol nem lehet hozzájutni
Egyébként 1223 játék steamen és nincs négy éves az acc... Nem is vagyok hörcsög -
myckey
veterán
válasz
és mennyivel játszol belőle?
-
válasz
A vásárolt játékokat én is elkezdtem vezetni egy Excelben.
-
Crus
őstag
válasz
l.skywalker #46475 üzenetére
Teljesen le vagyok döbbenve. Tényleg azt hittem, hogy az itteni játékosoknak ez annyira alap, mint mondjuk a Doom 1-2. Ha most azt mondjátok, hogy azt se toltátok még, akkor... oh well, nevermind.
-
attiati
veterán
válasz
l.skywalker #46455 üzenetére
1000 játék tarsolyban, de a játékidő 95%át egy ingyenessel toltad
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
l.skywalker #46446 üzenetére
Pontokból váltható kupont mindenre is engedi.
-
Crus
őstag
válasz
l.skywalker #46446 üzenetére
A kommentem előtt vásároltam így.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #46410 üzenetére
Tavaly elofizettem ra es tanusithatom, hogy sajnos neked van igazad.
-
válasz
l.skywalker #46330 üzenetére
És tényleg, nekem is ott van az offer. Persze ha külön nyitom meg a D4 oldalát a launcherben, akkor teljes árat mutat.
-
myckey
veterán
válasz
l.skywalker #46330 üzenetére
hát nekem ott az van, hogy lessem a tviccset
-
tipuka
addikt
válasz
l.skywalker #45252 üzenetére
Ez még működik? mert valami Game Pass Core van már Gold helyett.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #46178 üzenetére
Ja hogy ja. Mondjuk tipikusan az a game amit bottal se, de érthető. Azért remélem ez nem fog örökké tartani.
-
adrian360
őstag
válasz
l.skywalker #46137 üzenetére
nem tudom, hogy miért nincs rögzítve, de tényleg -25% volt battle.neten szeptember elején
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker #46080 üzenetére
Off: Nem a szabadon kiválasztható Twitch előfizetésért?
-
jcrk
tag
válasz
l.skywalker #46080 üzenetére
Ha belefér a lengyel cím a filmeknél akkor még olcsóbb [link]
-
basaharc502
aktív tag
válasz
l.skywalker #46072 üzenetére
Nem hiszem, hogy jelentkezési sorrendben, mert én a hír megjelenése után szinte percekkel regisztráltam és semmi nem érkezett sajna.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
l.skywalker #46070 üzenetére
100000 kódot írtak a részvételi leírásban.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
l.skywalker #46045 üzenetére
karácsonyra adhatnák a deathloopot
------------------------------------------
apropó, akinek C77 kiadásos Xbox One X-e van, kapott egy ilyet elvileg: -
echterion
nagyúr
válasz
l.skywalker #46003 üzenetére
Egyetértek. Nekem akkoriban tetszett nagyon, így az előző pc-s akcióban pár hete megvettem valami kétezerért. Néha még előveszem, mert jó kikapcsolódás, offline tartalom is van benne szerintem elég. Ha az ember nem tud elvonatkoztatni a filmektől, akkor nem szabad megvenni, ha viszont igen, akkor ennyit mindenképp megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest