Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
juliabrilke #48499 üzenetére
Dishonored pakk érdekel belőle.
-
juliabrilke
veterán
Diamond-collection bundle Fanatical-on. link
Esetleg valakit érdekel belőle játék? Nekem is kellene belőle valami.
-
bobalazs
nagyúr
Shadows: Awakening - GOG
free -
beef
őstag
Pedig direkt csak regisztráltak láthatják, szóval arra sem fogható, hogy hát csak erre tévedt és ezért nem akart reget...
-
stickermajom
addikt
válasz
stickermajom #48478 üzenetére
Megvettem végül a Death Strandinggel együtt. Utóbbi ha valakinek kell, akkor beszerzési áron átadom.
-
vg
addikt
steam-en akciós a 3 dragon age játék. az origin, a második rész, és a inqusition. összesen kb 10 euro a három együtt, megéri mert mindegyik teljes verzió, minden dlc-vel adják
-
bix-
tag
STAR WARS Battlefront II (Classic, 2005) gog.com verzió vihető (akinek még nem lenne meg):
5ZFC78832360**0736
**Assassin's Creed röviden
-
Louro
őstag
Fnaatical bundle-t megnéztem és hát ez az Ultrakill és Mega city.... Tényleg ennyire visszaköszönnek a korai 90-es évek?
-
Crus
őstag
válasz
Mr.Csizmás #48484 üzenetére
Az online társas és a személyes ismerősök közötti társas közötti különbség, már magában a mondatban benne foglaltatik. Az "offline" társas személyesebb, nyilván nem kell hozzá több 100k player base.
A digitális világban ellenben egy bármilyen játék sikerének mutatója pedig továbbra is a játékosbázisa. Egy multiban rohadtul kínos, ha minden 4. menetben Lacikával és Zolikával dob össze a gép újra és újra, mert egyszerűen halott az egész.
Mivel te 7.5€-t ajánlottál egy kihalt játékot, én ajánlottam ingyen egy népszerűt. Így fair azzal szemben, aki azon gondolkodik, hogy mit vegyen abból a csomagból.
-
Mr.Csizmás
titán
látom nem nagyon társasozol, a játékosbázis általában személyes ismerős ilyenkor, tehát független a total counttól.
bezzeg a counterstrike sorozat, milliós játékosszám, mégis egy repetitív, grindelő időtemetőnek tartom, mint az összes többi esport-pozitív multit.
-------------
témát részemről lezártam, kellemes HS-t kívánok. -
juliabrilke
veterán
válasz
eddieke666 #48481 üzenetére
Írtam privát üzenetet!
Ami fontos, hogy neked kellene megvenni, mert a Fanatical azt mondja, hogy nekem már meg van a játék. Így én utalok majd neked akkor.
Az elsőt meg aktiválta @INGJOKE, azzal minden rendben volt.@stickermajom: neked már sajnos nem tudok segíteni, valaki mással kell összeállnod.
-
Crus
őstag
válasz
l.skywalker #48480 üzenetére
Ennek semmi köze az ízléshez. A játékosokat nem érdekli az Everdell, ez pedig száraz tény.
Az ide bevert karaktert se nagyon éri meg sajnos (vagy sem) az a játék. A 2 éves pályája csúcsán is 120-nál (százhúsz!) kevesebb játékos játszott vele. A single része kb. jelképes, a multi lenne ezekben inkább a lényeg, de azzal az átlag 20-30 (húsz-harminc!) játékossal aki még van benne, hát izé...
Ami releváns az az, hogyha a fentebb ajánlott bundle-ből ajánlani kell játékot, akkor az Everdellre ablakon kidobott 7.5€-ről beszélünk, mivel elég sok durván jobb cím szerepel abban a bundle-ben. A 10 éves HS még mindig több 100k aktív playert tud felmutatni és brutális content van benne. Ingyen.
-
eddieke666
aktív tag
válasz
juliabrilke #48479 üzenetére
Szia! Igen érdekel. Részletekkel keress majd.
Köszönöm.
-
l.skywalker
titán
Akkor mi kell, hogy releváns legyen? De most komolyan? Nyilván nem kell, hogy egyezzen mindenkinek itt az ízlése, de nem hiszem, hogy jó ajánlás lenne egy olyan mondat, hogy:
"Ez a játék ritka szar, nekem nem tetszett, de másoknak biztos tetszik, vedd meg!"Már annak is örülhetünk, hogy egyáltalán úgy mond valaki valamit, hogy előtte kipróbálta a játékot, nem pedig egy fél perces YT videó és egy streamer véleménye alapján ajánl vagy nem ajánl valamit.
-
juliabrilke
veterán
válasz
eddieke666 #48467 üzenetére
Lesz még egy Fallout 4 GOTY.
Az első elméletben foglalva INGJOKE-nak.
A másik érdekel akkor? Ahogy látom te írtál másodiknak. -
stickermajom
addikt
Fanatical bundle-ből egy Fallout 4 GOTY-ra én is vevő vennék, ha valakit más érdekel.
-
Crus
őstag
válasz
Mr.Csizmás #48476 üzenetére
Az nem releváns, hogy engem vagy téged mi mozgat meg sajnos. Az egyiknek még mindig komoly bázisa van, pedig 10 éve megy, a másiknak meg alig.
-
Crus
őstag
válasz
Mr.Csizmás #48474 üzenetére
Tehát ha társasjátékban ász, akkor a digitális is csak jó lehet... okay.
-
válasz
juliabrilke #48469 üzenetére
Csak azt nem tudom, hogy a GOTY akkor a fullos az összes kiegészítővel és ehhez jó az új HD vagy milyen frissítés is, az új küldetésekkel, ha igen akkor természetesen mehet a biznis?
Írj rám privátban, ha jó úgy. -
Crus
őstag
válasz
Mr.Csizmás #48468 üzenetére
Everdell mitől jó? 2 éves játék, alig van játékosbázisa. Hearthstone még mindig F2P, questek elvégzésével lehet vele haladni, a questek könnyűek, gyorsan letudhatók, PVE tartalom is sok gyűlt már benne össze az évek alatt és jellemzően 20-40mp alatt találsz ellenfelet, ha multizni támad kedved.
-
juliabrilke
veterán
válasz
eddieke666 #48467 üzenetére
Rendben, úgy illik, hogy előszőr megvárom a válaszát.
A csomagot megvettem már, a nekem tetsző játékot beregisztráltam. -
eddieke666
aktív tag
válasz
juliabrilke #48466 üzenetére
Amennyiben INGJOKE-nak nem felel meg engem érdekelne a dolog, engem is a Fallout 4 GOTY érdekelne.
-
-
gejala
őstag
válasz
INGJOKE #48458 üzenetére
Fanaticalon épp van bundliban, 15-ért két játék.
-
Hol lehet a legolcsóbban megvenni a Fallout 4 GOTY-t?
-
ZsZso
Közösségépítő
Psztttt! GOGon ingyenesek lesznek az alábbi címek: Shadows: Awakening (06.21-24) és The First Templar - Special Edition (07.03-06.). Ma 3-kor pedig kezdődik a nyári szél.
-
Atilla001
senior tag
üdv!
Ez ismerős valakinek? nekem a 2 arcade stadium kellene a többi megvan. De gyanúsan ócsó. Vélemény?
[link]
thx -
Mr.Csizmás
titán
Cyberpunk 2077 Ultimate Edition box 13780 ft
-
adrian360
őstag
majdnem minden hónapban le van akciózva, vásároknál az ultimate (minden dlc-t tartalmazó) verziót 7-8€ körül szokták adni. egyébként csak az ultimate-et érdemes megvenni, a modok többsége igényli a dlc-ket is, és ezt a játékot a modok tartják életben
az az AC Evo meg még majdnem egy év -
Golden9
veterán
#Akció
Assetto Corsa -90%
19,99€1,99€ HL Steam -
válasz
Anonymusxx #48441 üzenetére
Minden pályának van vége, és nagyon sok pálya van a játékban.
-
maross
nagyúr
válasz
Anonymusxx #48441 üzenetére
ujabb es ujabb palyak, kerdes, hogy le tudod e nyomni. sokaig jo, de utana unhato.
-
válasz
KISDUCK #48439 üzenetére
Szerintem jó játék, de ez is úgy van kitalálva, hogy folyamatosan kell vele játszanod, hogy elérj benne valamit, vagyis olyan, mint a tipikus, mobilos f2p játék. Na jó, valamivel jobb, mert itt fizetés nélkül is nagyon sokat elérhetsz, de ahhoz tényleg kb naponta kell vele órákat játszanod. Szóval e miatt abba is hagytam a játékot.
-
Golden9
veterán
#Aprólék
Idle Champions of the Forgotten Realms Aprólék.
Korlátozott idejű ajánlat 13. 06. és 20. 06. között: Duke Ravengard Champions of Reown Pack (több mint 100 USD értékben – INGYENES!)
BEJELENTKEZÉS MOST: Minden játékos, aki az Epic Games Store-on keresztül bejelentkezik az Idle Champions of the Forgotten Realms szolgáltatásba 2024.06.13., csütörtök délelőtt 11 óra és 2024.06.20., csütörtök délelőtt 11 óra között Duke Ravengard's A híresség bajnokai. Ez a csomag több mint 100 USD értékű, és INGYENESEN a tiéd lehet, csupán bejelentkezve! Készüljön fel, hogy magasabb szintre emelje játékát ezzel az izgalmas ajánlattal!
Az Epic Exclusive Duke Ravengard Champions of Reown Pack a jutalom kincsesbánya. Tartalmaz feloldásokat az aktív Dragondown esemény kiemelt bajnokainak és 3 másik bajnoknak, hogy segítsen felszabadítani a formáció lehetőségeit! Fedezze fel ezen exkluzív tárgyak erejét, és emelje játékmenetét a következő szintre.
- Feloldja a következő bajnokokat: Thellora (1. hely), Briv (5. hely), Farideh (7. szék), Duke Ravengard (8. szék) és Wyll (12. szék)
- Egy exkluzív bőr: Baldur's Gate Duke Ravengard
- Egy exkluzív ismerős: Quirk the Homonculus
- Thellora láda: 16 arany Thellora láda 2 garantált fényes felszerelés kártyával
- Briv láda: 16 arany Briv láda 2 garantált Shiny felszereléskártyával
- Farideh ládák: 16 arany Farideh láda 2 garantált fényes felszerelés kártyával
- Duke Ravengard láda: 16 Gold Duke Ravengard láda 2 garantált fényes felszereléskártyával
- Wyll láda: 16 arany Wyll láda 2 garantált fényes felszerelés kártyával
- Két hétig tartó buff főzet: 1 főzet a drágakővadászból és 1 főzet az aranyvadászbólEz az ajánlat minden olyan játékos számára elérhető, aki az Epic Games Store-on keresztül bejelentkezik, legyen az új és a meglévő. Telepítened kell és be kell jelentkezned az Idle Champions of the Forgotten Realms szolgáltatásba, hogy megkapd a Duke Ravengard's Champions of Reown Pack csomagot.
-
conexke
tag
kaptam uj emailt
-
-
KISDUCK
addikt
Werewolf: The Apocalypse - Earthblood Gaia Edition - 114 HUF
Szerintem nagyon elárazhatták, mert a sima alapjáték is 828 HUF 90% akcióval. Bár nem nagyon érdekel a játék, de 114 forintért
Még "fizetnem" sem kellett érte, mert volt 135 forint az epic rewardsban. -
myckey
veterán
King Arthur: Knight's Tale
HL STEAM 11,13 eur.
etailextr5 kódvegyétek vigyétek !
-
válasz
ForRedGlory #48424 üzenetére
Egy az egyben olyan, mint a korábbi Bethesda játékok, melyek még a maga idejükben jók voltak, de mára már nagyon elavultak. Semmit sem fejlődött a Bethesda ez almúlt 10 évben, gyakorlatilag kapsz egy Skyrimet az űrben. Ja, és nem open world, csak papíron az, szóval még vissza is fejlődtek kicsit.
Na és ha egy játlknak az első órája szar, akkor nem éri meg az ember idejét.
-
KISDUCK
addikt
válasz
HornedReaper #48415 üzenetére
Inkább próbáld ki gamepassba.
-
válasz
Ismét adogatják VGA mellé (7700XT és 7800XT), valószínűleg aprón jó áron hozzá lehet majd jutni.
-
válasz
Ne sajnáld, a tavalyi év legszarabb játéka. Én 1 óra után uninstalláltam.
-
Sefneni
őstag
válasz
Talán a Summre sale-en érkezik hozzá végre egy nagyobb kedvezmény..
-
myckey
veterán
válasz
jah, 40 körül volt legolcsó...meg sem szólalok, vga mellé
kaptam. -
HornedReaper
senior tag
Starfield-et keresem minél olcsóbban, de eléggé tartja az árát
-
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #48406 üzenetére
Forza 5-öt megerősítem, azt simán elvették.
-
myckey
veterán
-
KISDUCK
addikt
válasz
Mennyi idő ilyen esetben az értesítés?
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Amiket írtam azokat nem vették el szóval jól emlékszem. Ezeket amit írtál sose halottam hogy el lettek volna árazva
-
DaVE-1
senior tag
válasz
bullseye #48377 üzenetére
Sokan behúztuk..mindenki mondja meg fél hogy kamu a ms visszaveszi. A ms nem vesz vissza semmit ez nem valve.
Volt már Fallout 4 goty + Sykrim 1200 ft , sea of thieves deluxe 850 ft és a legkorábbi ilyen talán a 30 ezres tomb raider 3 ezerért egyiket se vették vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest