Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
válasz
cskamacska #9899 üzenetére
passzolom... a rage nekem még az 1 font szállítást sem érné meg
-
BigBlue69
őstag
-
G4ga
őstag
Lentebb lirt DA U mennyibe fájna ez magyar Ft-ba?
Aki esetleg most vett leirná pontosan mennyi volt?
Esetleg valaki tudd nekem venni ha ugy adodna? én pedig elutalnám neki az árát! -
benox98
csendes tag
Mi a különbség a GranTurismo 5 és a GranTurismo 5 Prologue között?
Több autó, több pálya ilyenekre gondolok. Melyik jobb? -
Asbee
veterán
Ok köszi.
Dragon Age Origins: Ultimate Edition [Download] - 7,49 USD már csak 10 -ért látok, de megér annyit is. -
Niczo
senior tag
válasz
cskamacska #9874 üzenetére
A csomag árát a mindenkori átlagárhoz igazítják (mint az indieroyale-nál).
Az alapcsomag ára viszont marad 1 dolcsi, ez azért rendes dolog tőlük (persze abba csak 3 játék van).
Ezeket az albumokat amiket adnak velük, ezeket amúgy meghallgatja egyáltalán valaki? -
csaba951
veterán
Amazon
Dragon Age Origins: Ultimate Edition [Download] - 7,49 USDSikeresen regisztrálható minden trükk nélkül Origin-re.
Ebből, a teljes kiadásból nem készült magyar nyelvű változat. -
gtamate2
veterán
válasz
cskamacska #9874 üzenetére
ez a bundle egy vicc
-
cskamacska
addikt
válasz
KubanitoS #9872 üzenetére
A YuPlay mögött tényleg a ruszki kiadó óriás, az 1C áll. Más kérdés hogy amilyen gány az oldal, lehet hogy tényleg eladják ugyanazt a kulcsot többször.
más:
Az IndieGala nagyobb csomagjainak árai folyamatosan emelkednek, lassan elérik a kezdő ár másfélszeresét. Ezmiez?
-
csaba951
veterán
válasz
wesker24 #9867 üzenetére
Várd ki a megjelenést! Utána kiderül, hogy mi a helyzet. Skyrim (RU) is jó vételnek tűnt, aztán kiderült, hogy nem az. Mindenesetre ezt is az 1C terjeszti.
Jelenleg így lehet kapni keyshop-ban:
*This game may be region locked, require VPN activation or require a language patch. More information will be released as we approche the release date. -
csaba951
veterán
>EA-nak hova írjak, hogy a Bulletstormot tegyék az origin fiókomba?
Én nem találtam meg az e-mailjüket, de mások esküsznek rá, hogy van.
Kezdetnek próbáld meg ezt:
https://help.ea.com/
"Beszélj egy játéktanácsadóval."Arra azért készülj fel, hogy nem az első ember fog segíteni, többször is próbáld meg, más-más ügyfélszolgálatossal. Kitartónak, meg agilisnek kell lenni.
Esetleg mások tudnak segíteni itt.
-
csaba951
veterán
válasz
wesker24 #9858 üzenetére
>Dead Island Ryder White DLC bukta mert az orosz régió
>záras az nem fog menni Európai IP-vel !Hát ez nem igaz! Megvettem. A kapott kódot aktiváltam Steam-en, a szokásos módon, magyar IP-ről. Simán elfogadta. Letöltés rögtön megkezdődött, 1092 MB. Játékon belül Ryder White Campain: Unlocked.
Az alap játékhoz (orosz verzióhoz) kellet VPN. A DLC-kez nem! A Blood Bath-ot egy másik webshopból vettem meg, azt is gond nélkül tudtam aktiválni, nem kellett VPN. A ripper mod-ot meg lusta voltam megvenni, nekem nem ért meg ennyi pénzt, most meg már nem is kapni azt a kódot.
Licenses and subscriptions-nál a DLC-nél nincs ott, hogy (RU), az alap játéknál meg igen.
-
wesker24
senior tag
-
csaba951
veterán
válasz
KubanitoS #9854 üzenetére
Most néztem meg a PayPal accountom. Nem látom a History-ban, hogy ma levontak volna bármit is. Ha függőben lenne a fizetés, akkor itt szerepelne?
>Megköszönte az oldal a vásárlást, viszont Paypal nem vonta le
>a pénzt és kódot sem kaptam.Ugyanígy jártam én is. Viszont ezek szerint jogosan nem kaptam meg a kulcsokat.
-
csaba951
veterán
Simán meg ki lehet őket fizetni. A webes oldalukon lehet leolvasni a kulcsot, mint az Amazonon.
Ezek régi játékok, nem biztos, hogy regisztrálhatóak Originen:
Dead Space
Mass Effect
Mirror's EdgeEz meg teljesen bizonytalan, hogy regisztrálható-e. Hála az EA-nak teljesen kiszámíthatatlan, hogy melyik webshop kulcsát fogadja el az Origin. Bár vannak biztató hírek, hogy némelyik ügyfélszolgálatos szívességből ráteszi az accountodra, de az automatikus rendszerben nem megy.
BulletstormViszont az árakat elnézve szerintem érdemes kockáztatni. Legfeljebb nem fogadja el a kapott kulcsot az Origin. Azt tudni kell, hogy ez Oroszország egyik legnagyobb online játékáruháza, nem egy kis, szélhámos cég. Valami olyasmi, mint nekünk a CDGalaxy vagy az 576. Nekem eddig nem volt velük gondom. A kulcsaik mindig működtek a Steam vagy Origin rendszerben.
Ja, és most Dead Island - DLC Ryder White - 199.07 RUR! Gond nélkül működik ez is!
-
po1son
addikt
Szülinapi WOW akicó.
World of Warcraft Seventh European Anniversary: Half-Price Sale
World of Warcraft: Battlechest – 2190 Ft
World of Warcraft: Wrath of the Lich King – 2790 Ft
World of Warcraft: Cataclysm – 4290 Ft
World of Warcraft teljes sorozat – 9190 Ft
-
bolcsodal
addikt
Dragon Age Ultimate 11.8 Euróért (50%-os kedvezmény) a GreemanGaming-en: [link]
-
BigBlue69
őstag
-
Niczo
senior tag
-
BaLee
addikt
Origint azért csinálták, mert megirigyelték a STEAM sikerét a Valvetól. Gondolták ilyet ők is tudnak és a pénz majd hozzájuk folyik be. Amivel nem is lenne gond, hogy ha jó fél év után még mindig nem egy béta használhatatlan fos lenne az egész.
Tegnap pl. 3-4 perc alatt jelentkezett be az Origin és elfelejtette, hogy milyen játékaid vannak az accounton...
Nem csak nálam, globális probléma volt. -
törölt tag
Az IGN Prime-os King Arthur csak angol nyelven játszható?
-
csaba951
veterán
Kalandoroknak ajánlom a yuplay hétvégi akcióját. Amelyik játék oldalának az alján egyáltalán nem szerepel az Origin szó, azt nem is próbáljátok!
DA1-et biztosan lehet regisztrálni Originba (nekem már sikerült).
Dead Space - 89 руб
Dead Space 2 - 149 руб
Dragon Age - 89 руб
Dragon Age 2 - 149 руб
Mass Effect - 119 руб
Mass Effect 2 - 199 руб
Spore - 119 руб
Dark Spore - 159 руб
Bulletstorm - 149 руб
Gatling Gears - 149 руб
Mirror's Edge - 149 руб
Medal of Honor - 149 руб
Alice Madness Returns - 399 руб
Command & Conquer 4: Эпилог - 149 руб -
Zamery
senior tag
IGN Prime-ról származó C&C Tiberium Alliances closed beta key érdekel valakit? Én nem fogok vele játszani, ellenben van egy kulcsom ehhez a böngészős csodához. Ha kell írj egy privátot. Aztán mondd el a tapasztalatokat.
-
dokken
tag
GetGames Square Enix Sale
-
Niczo
senior tag
IGN Prime-n havi ingyen indie játék a Rochard (aki eddig még nem használta ki, annak még King Arthur kulcs is van).
-
DeFranco
nagyúr
Szerintem meg nem tetszett a demo, valahol már le is írtam miért. Nekem túl műmájer, süt a karakterről, hogy azért olyan-amilyen, mert a 14 éves pistiknek ez hú de menő, és ez a koncepció sem nagyon jön be, hogy bármit csinálsz, ömlik rád a pont, meg a c-c-c-c-combobreaker.
A DNF is műmájer, de az vicces. Az egy percig nem veszi magát komolyan, pont hogy megfordul az egész, már mű-műmájer lesz, együtt nevetsz a készítőkkel nem rajtuk. Ez benne az egyik pozitív csalódás, hogy van az egészben egy hatalmas, és finoman kivitelezett önirónia. Ezt nem értik meg sokan, ezért megy a fikázás. Nem is akartak "felnőni" a régi részhez egy-az-egyben, az új egyrészt továbbviszi azt, másrészt meg az egésznek a karikatúrája is. Kb. mint az Expendables. A másik amiben rengeteg munka van, az az, hogy összeáll az egész, valahogy mindig minden kéz alatt van, amikor kell. Interface, pályatervezés, etc.
Egy dollárért csak a hecc kedvéért megvettem volna, hátha mégis jó, de hatot nekem nem ér meg.
-
csaba951
veterán
válasz
DeFranco #9824 üzenetére
De 1 USD-ért ugyanúgy nem tetszene a játék! Vagy nem?
Mert, ha annyiért kellene, akkor simán kiadhatnál érte 5,99 USD-t is.
Más. Még decemberben volt akcióban valamelyik oldalon 5 vagy 6 USD / EUR-ért. Annyiért meg is vettem, és lehetett regisztrálni Originen a kódot. Viszont most nem találom, hogy melyik áruházban is volt ez.
Hát, többen is dicsérték mint a DNF-et. Azt csak úgy hirtelen összedobták!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
cskamacska #9823 üzenetére
Igen? No, akkor mindegy. 6 dollárt nem ér meg, a demója nem jött be...
-
dokken
tag
Amazon Bulletstorm $5.99
-
cskamacska
addikt
-
Balazs_
senior tag
Most, hogy Warhammer leárazás van, ha szerzek egy -50%-os kupont, akkor az akciós árat felezi? Csak mert egy Retribution megér 3.5€-t.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
TazLeacher #9809 üzenetére
Hagyd a picsbe... mindenhol ez van, mindent elnyomnak a nyerészkedők. Én hiszek benne (tényleg, erősen) hogy az élet ezeket a számlákat kiegyenlíti.
-
po1son
addikt
válasz
TazLeacher #9811 üzenetére
Mondjuk az a vicces, hogy erre a játékra én még 2500 Ft-ot is sajnálok... Átfutott a fejemen, hogy megvegyem-e, de rájöttem, hogy csak pénzkidobás lenne, mivel a multi halott a single meg nem érdekel...
-
csaba951
veterán
válasz
TazLeacher #9806 üzenetére
A farmolók maximum néhány százan lehettek. A "Holiday Sale Community Group"-nak jelenleg 1370583 tagja van, nagyjából ennyien foglalkoztak a felhasználók közül a feladatokkal. Tisztán látszik a számokból, hogy a farmolók maximum kellemetlenséget jelentettek, de érdemi ráhatásuk nem volt arra, hogy mennyi játék jut neked a sorsoláson.
Tehát, ha egyáltalán nem lettek volna farmolók, akkor is elfogytak volna az ajándékok, annyi játékos vett részt.
>Biztos örültem volna, ha a 21 szén a nyakamon marad...
Ha jól tudom, akkor még nem volt korábban ilyen akció. Tanuljuk mi is és a Steam is, hogy az előre lefektetett szabályok hogyan állják meg a helyüket a gyakorlatban.
Elsősorban azok jártak jól, akiknek valamilyen értékesebb ajándékot dobott az akció. Másodsorban pedig azok, akik jó kereskedelmi vénával rendelkeznek, jól a felfogó képességük, és ráéreztek / kitalálták azt, hogy az akciós időszak adott pillanatában, az ő helyzetükben mi a legoptimálisabb lépés.
Legyek ideges, amikor valaki CS-ben 100 partiból 100-ban legyőz? Én csak egy béna alkalmi játékos vagyok, a másik meg már lehet, hogy évek óta játszik, ismeri a játékot kívülről-belülről, és a sok gyakorlás miatt ügyes is. Mi a probléma?
-
-
Youri
veterán
válasz
TazLeacher #9804 üzenetére
Az az utolsó 1-2 nap volt, vagyis elfogytak az e célra szánt ajándékok, nem maradt felesleg
MOD: Tehát neked (nekem is) csalódás volt, így a valvenak nem érte meg, értem már
-
Youri
veterán
válasz
TazLeacher #9802 üzenetére
(Nem is vettem volna magamra) Pedig gondold végig... csináltak sokezer új accot, ez már egy hatalmas érték... Az is, hogy csúcsot döntöttek az online felhasználók számát tekintve. Érték az is, hogy ha mindenki egy fél eurós játékot megvett csak emiatt, már az is bevétel gyakorlatilag a semmiért. A valvet kár nem érte amiatt, hogy sokan regeltek több új accountot, akár tucajával is. De mindenképp haszna származott belőle.
-
TazLeacher
nagyúr
Már mi jött volna nekik jól a farmolós accountban? Hogy vettél rá egy 0,49€-s játékot, amiből nekik még jutalékot is kellett dobniuk, aztán megcsináltad az összes ingyenes achevementet, és elhasználtad azokat a játékokat, amiért a normálisan játszóknak már nem jutott az utolsó hétvégén? (Persze nem személyesen Te, csak így hangozott jól...). Tehát kétlem, hogy ez jól jött volna...ebbe semmi jó nincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alkoholista nevelde
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 AERO OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest