Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
válasz
BioNiCMaN #9495 üzenetére
Ne hidd hogy egyedül vagy, én se veszek ez miatt Crysist amíg nem lesz steames megint! (Jelenleg úgy hallom fontolgatják egy küldöttség kihelyezését hogy közvetlenül tárgyalhassanak velünk a tényálladékról... ) Én személy szerint hajlandó vagyok a végsőkig is elmenni ha kell soha többé nem eszek spanótot ezzel talán térdre kényszerítem a bitangokat!
-
BioNiCMaN
addikt
Nálam ez elvi kérdés.
(Egyszer régen lehetett venni Crysis 2-t a Steam-en, most meg nem, én így demonstrálok a döntés ellen. Úgy tudom, hogy az EA már egy válság stábot is összehívott, az általam kialakult helyzetet kezelésére.
)
(#9487) Hunork
A kisdobos ott segít, ahol tud.
-
dokken
tag
Amazon leárazás ezen a héten:
1/18 – Battlefield Bad Company 2 [amazon.com] – $6.99 – $1.99 with $5 holiday promo code
1/19 – Crysis Maximum [amazon.com] – $7.49 – $2.49 with $5 holiday promo code
1/20 – Bulletstorm [amazon.com] – $6.99 – $1.99 with $5 holiday promo code
1/21 – Crysis 2 [amazon.com] – $9.99 – $4.99 with $5 holiday promo code -
Crytek
nagyúr
Amazon-on: Bad Company 2 $6,99!
-
-
_stick_
őstag
Ezt muszály betennem.
-
FZoleee
tag
Mafia 2 $7.49, euróban nem tudom mennyi, nekem valamiért dollárban jelenik meg.
-
-
djculture
félisten
válasz
bAtt001 #9469 üzenetére
Lehetséges én az orosz fórumokon értesültem róla , ott meg már az egészröl beszéltek. De majd kiderül
Minden esetre azért nem lepődnék meg ha végül más is kiderülne. Sonynál is tereltek először. Mondjuk szerintem aki okos ugyis netes virtuális számla csomagról vásárol csak annak a megváltoztatása se két fillér ilyen eseteknél.
-
djculture
félisten
amazon-t sikeresen feltörték, aki ott vásárolt nemárt ha résen lesz és nem tesz arra a számlájára kesst. [link]
-
dokken
tag
GetGames Cryostasis €2
-
Crytek
nagyúr
Amazon:
Medal Of Honor 6,99 dollár! (~1700FT)
-
maross
nagyúr
Tudom hogy steam trade tema, de nalam van egy folosbe, 500 forintert vagy sacred2-ert megszamitom
.
-
Gergosz2
veterán
Csoki!
Steamen The Tiny Bang Story 2.24 €
MIvel megvettem már rég a játékot pár szót írnék róla:
azoknak ajánlom akik szeretik az ilyen puzzle , kattingatós tárgykeresős játékokat, néha egy kis gondolkozós résszel. Meg ez szürrealista környezet negyon adja. Nekem bejött .
-
bozont
veterán
Itt is megkérdezem, mert a játék topicja nem valami népes. Az Alice Madness Returns kapott már javítást? Keresetem, de nem nagyon találtam, de lehet csak átsiklottam felette.
Az origin is frissíti a telepített játékokat mint a steam? -
albert8
veterán
Tudtok valahol olcsón DOBOZOS NFS shift 2-őt?
már rég keresek, de nem tudom hol kellene még
576 ban rittig máig volt leakciózva -
CarajoEsp
senior tag
Dragon Age pack amazonról 12dolcsiért, beugrott
-
Hunork
veterán
Üdv skacok!
Lehet, nem ide kéne írnom, de hát mégis...
Ha valaki megveszi nekem a Fallout 3 GOTY kiadást (4k) a CD Galaxisban, akkor én szívesen adnék neki több eredeti! játékot is, szám szerint 4-et!MYST 4 Revelation
Aquanox 2
Vietcong 2
Ground Control 2 (ez utóbbi újságmellékletes, Gamestar)
bónusznak meg Psychotoxic alkotást, ha nagyon szeretné...És személyesen találkozhatunk az üzletnél, másképp nem is menne.
Ha valakit érdekel a lehetőség, akkor keressen meg pü-ben. -
fpeter07
veterán
válasz
CsiguszMaxim #9440 üzenetére
És hogy az Angry Birds után mással is tudjam idegesíteni magamat.
-
Ilsyde
őstag
válasz
Nincs mit, rám számíthattok!
Elég addiktív, van már benne úgy 4-5 órám. Annyira tetszett hogy támogattam a készítoket pár dolcsival, amiért cserébe adtak pár extrát koszonetképpen. Sokkal jobb a játék mint az ennél 10x tobbe kerulo (fizetos) Steames társai.
-
bAtt001
addikt
válasz
ezt a hsz-t csak támogatni tudom
-
Ilsyde
őstag
Kingdom Rush meglepoen igényes és aranyos tower defense csavarokkal (egységek, varázslatok, fejlesztések stb.). Folyamatosan mélyul és nehezedik a játékmenet.
(ingyenes, bongészoben fut)
-
csaba951
veterán
>Civilization V - Amazon
Ez a változat (US) nem játszható Ausztráliban. Őket is szívatja a kiadó rendesen a Steam-en. Próbáld ki légy szíves, hogy az aktiválás után ezt a verziót le tudod-e tölteni, illetve el tudod-e indítani?
Mármint sima magyar IP-ről, VPN használata nélkül.
-
csaba951
veterán
Lehetséges, de ez alapján megbízhatóbbnak tűnik az átlagnál.
-
Crytek
nagyúr
Alice Madness Returns 7,49 dollár Amazonon!
-
dokken
tag
Shopto All Special Offers
-
GoZoL
senior tag
Civilization akció az amazonon!
-
fpeter07
veterán
válasz
FehérHolló #9414 üzenetére
Jól értem, hogy a legkellemetlenebb rejtvényünket kellene leírnunk? Ha igen, akkor ebből ki fogok maradni.
-
Dreimus
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni egy játék megvásárlásában.
Aki szeretne segíteni az keressen meg pm-ben.Köszönöm előre is a segítséget a jelentkezőknek.
Dreimus. -
Crytek
nagyúr
Steam-en majd lecsapok rá 4,99-ért vagy alatta ha lesz akcióban legközelebb!
-
Crytek
nagyúr
Greenmangaming-en megint valami ingyenes cucc van vagy mi pár perce még jó volt mostmeg nem jó!
?
-
L3zl13
nagyúr
válasz
CaptainHero #9402 üzenetére
Ha a magyar nyelv van beállítva az oldalon akkor magyarul írj. Nekem egy magyar ember válaszolt. Van magyarországi supportjuk is elvileg.
-
Crytek
nagyúr
Valaki nem tud olyan helyet, ahol lehet még kapni dobozos (nem sold outos fapados fost) Sid Meiers Pirates game-et?
-
CaptainHero
csendes tag
válasz
TazLeacher #9403 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, akkor első körben magyarul panaszkodok és ha nem menne a dolog akkor angolul is kapnak tőlem egy szerelmetes levelet.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
CaptainHero #9402 üzenetére
Ha írsz az EA-nek magyarul, megértik. (Angolul biztos.) A válasz kicsit tört magyar lesz, de Te is meg fogod érteni.
-
CaptainHero
csendes tag
Köszi a tippet még nem is gondoltam erre, megpróbálom hátha.
Ezzel kapcsolatba az lenne a kérdésem azoktól akik már írtak nekik, ha az EA help-nél bejelentkezem és a problémás játék kiválasztása után ott az e-mail küldését választom akkor magyarul vagy angolul írjak nekik? Mert számomra ez nem derül ki sehonnanNem akarok hülyének tűnni.
ui.: az kimaradt, hogy a Magyarországot választottam az oldalon és a support telefonszám is magyar, a honlap meg félig magyar félig angol.
-
csaba951
veterán
Vagy keresd meg danih-t, it a PH-n!
Megbízható, korrekt!Azt tudnod kell, hogy az olcsó orosz kulcsos változat csak az orosz nyelvet tartalmazza. Szóval az angol nyelvet utólag kell beleműteni. Ebben danih segíteni fog! Az a változat amiben benne van az angol nyelv is, az jóval drágább mint a dobozos változat Magyarországon.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Bestbuy játékok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alkoholista nevelde
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 AERO OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest