Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Nálam az a gond, hogy flagship telókat veszek és a 4-5. évben az akku már érezhetően kezd zavaróan gyorsan merülni (nagyobb teljesítmény, gyorsabb merülés ugye). Ilyenkor 2 lehetőség van: akkucsere, eladás.
Soha nem cseréltettem végül akkut egyik flagship telóban sem, mert annyiba került volna majdnem mint ott és akkor a telefon értéke, vagy ahhoz nagyon közeli.
Cseréltem már hőlégfúvós módszerrel okostelóban akkut, de gyűlöletes meló. Annyira, de annyira vékonyak ezek a készülékek és annyira, de annyira sérülékeny a kijelző, hogy a víz patakokban szokott rólam folyni, ha ezt kéri valaki tőlem. Viszont így olcsóbban ki lehet hozni a dolgot, persze utángyártott akkuval. Eredetivel nem nagyon éri meg dettó.
És amikor kicserélted az akkut, pár hét múlva kiderül, hogy az u.gy. akku nem túl acélos, alig bírja tovább... Na ezért szoktam én eladni ezeket 4-5 év után ár alatt, de legalább valamennyi visszajön belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest