Új hozzászólás Aktív témák

• Crus

őstag

Sztori, gaming, gyerek:

"Minap" gyerkőcöm pont akkor toppant be, amikor Elden DLC final bossát csépeltem. Nyilván utána fél napig arról kérdezgetett. Mondtam neki, hogy a játéktörténelem legnehezebb boss harcai közé azért oda lehetne tenni, mert egy darab vassal, mindenféle extra nélkül csaptam le már párszor (kis nerf előtt is!)

Erre közölte, hogy ok, ő is leveri (legalább a fele HP-ját) és cserébe kérhet bármit. Nevettem, de komolyan gondolta, így ma sort is kerítettünk a dologra. Nem voltam szemét, mindent megmutattam neki, hogy mivel ugrik, mivel véd, mivel evadel, hogy gyógyítja magát. Bő 10 percig csak szövegelt, hogy majd így lesz, meg úgy lesz. Ha lyukat lehetne beszélni bármin, nyilván megtenné.

Lényeg, hogy felszívta magát, átlépett a ködfalon és a köv. történt:

Radahn bátyó a szokásos forgós támadással került 1 mp-en belül a közelébe, nyomott egy általános kombót és mire azt mondtad volna, hogy "ööö", a gyerkőc már párolgott el a semmibe. Az egész szerintem ha 5 mp lehetett. Felfogni se tudta mi történik, pedig előtte kérte, hogy mutassam meg, hogy én, hogy csinálom és közben nyomott egy ilyet nekem: "Most direkt vagy ilyen béna?"- kérdezte ezt úgy, hogy R. bátyó éppen 3 perce csépelt és megütni se tudott, én viszont leszedtem már 40% HP-jét... köhömm.

Szóval, esélye se volt, de én ezt előre mondtam neki, hogy esélye se lesz. De ennek a gennek az önbizalma a végtelenbe mutat és ami ennél is nagyobb náluk az az arc, meg a 0 tudással megspékelt ego.

A reakciója még úgyis meglepett, hogy ismerem: Azonnal duzzogás, sértődés, fal felé fordulás + ez a játék hülye. Mindenki is hülye. Aztán elregéltem neki, hogy ez még olyanoknak is feladja a leckét, akik 30 éve gamerek, direkt ezért mondtam, hogy ki se próbálja, mert teljesen esélytelen. De mivel ragaszkodott hozzá, hát rajtam ne múljon.

Aztán pár perccel később beállt egy sarokba duzzogni. Majd az anyja ráparancsolt, hogy húzzon be a szobába ne a falat döngesse és utána még ott bő 1 óra duzzogás következett. Engem most úgy kb. utál.

Term. nem antigamer, ilyen Mario Odyssey, Luigi's Mansion 3, Lego SW, Lego Undercover, Sonicok címekben elég jó és azért kell ügyesség és reflex ezekbe sok helyen.

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák