- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Blu-ray lemez tapasztalatok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #132623 üzenetére
Én a kuponommal a Rebel Galaxy Outlawot zsákoltam be még a legelején. És igen, ismerős az érzés, én is sokszor jártam már úgy ahogy te, de ennél jobban elköltött pénzem PC gaming ügyileg még nem nagyon volt mostanában, iszonyat jól szórakoztam vele vagy 30 órán keresztül és került 6.5 be ehhez képest.
Az a full Han Solo feeling volt kb
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest