-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz Csapoati #119187 üzenetére
A garanciás cserét nem az iPon finanszírozza, hanem a nagyker (ha tiszta úton került be az országba), aki meg visszaküldi a gyártónak. Ezért nem értem, hogy mi az akadálya cserének, ha még forgalomban van ez a kártya? Mellesleg nekem eddig pozitív tapasztalataim voltak az iPonnal, az elmúlt 12 év alatt.
-
ayo
veterán
Igen, valami ilyesmit mondtak mikor bevittem. Csere lett volna a best, de azóta átgondoltam és most inkább másra költöm a pénzt. A mai árak mellett nehezen lehet gamerkedni, igazi high life dolog és még nem is biztos hogy jól futna, amiket szeretek.
Köszi a tippet, jó téma, csak Giannit addig bírtam, amíg egyszer nem volt garis ügyintézésem, azóta inkább boltból veszem.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
cskamacska
addikt
GIGABYTE GV-N105TOC-4GD GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 OC Duál ventis Windforce hűtés!: 54.990,- 3 év gar AKCIÓS raktáron 5 db
- ASUS GeForce GTX1050 Ti Phoenix 4GB GDDR5 (PH-GTX1050TI-4G): 54.990,- 3 év gar raktáron 2 dbapró Gianni27
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz morfondőr #119190 üzenetére
ÁSZFből:
"Milyen jogok illetik meg a Fogyasztót kellékszavatossági igénye alapján?
A Fogyasztó – választása szerint–az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:
Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az a Fogyasztó által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a Szolgáltató számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a Szolgáltató költségére a Fogyasztó is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.
Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban a Fogyasztó viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a Szolgáltató adott okot."Szóval úgy fest, hogy ha azt mondja a Szolgáltató (iPon), hogy neki a javítás vagy a csere aránytalan többletkötlséggel járna, akkor nem kérheted egyik opciót se.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
ZsZso
Közösségépítő
-
djculture
félisten
Ja az Ipon állandóan ezt csinálja egy tepedelem hely ellenségeimnek se ajánlom. Komám is beadta a békéltetőre a velük való ügyét... Végül addig szarakodtak míg bírósági ügy lett és minden szart perkálhattak.
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz morfondőr #119190 üzenetére
Én ugyanezt szoptam ki anno csak vinyóval. Volt az a balhé hogy a WD gyárait eláztatta pár cunami és duplázódtak-triplázódtak a vinyó árak. Még 20 körül vett 1,5 terás vinyóm meghalt és akkoriban már 48 körül lett volna egy új. A bolt közölte hogy akkor ők visszaadják a pénzt, nyugodtna levásárolhatom. Azt hiszem eldönthetik hogy visszatérítik az árát vagy kicserélik, hát nyilván nem csereterméket kaptam...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
djculture
félisten
válasz cyberkind #119189 üzenetére
84-ért vettem a komámnak 17 júniusban RX 580 4GB GDDR5 NITRO+ kártyát most 200 rugó... Majd jönnek az új szériák 300-400 ezerért szerintem.
ayo: Te érzed mit akarsz. Én nem hagynám ennyiben mert megvetted volt egy célod és az most nem teljesül azzal hogy a régi árát visszafizetik. Ez már eleve egy kár. Ugyanolyan típusú csak más gyártásúval meg tele a webshop. Szóval békéltetőhöz kellene menni és beadni az ügyet.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
ja néztem, ez az enyém
(#119186) Lackki: többen mondták előtte is hogy ebben a szériában ne nagyon számítsak cserére. Igazából a pénzek is örülök, mert nagyon para hibája volt, napi egyszer kijött és utána viszont nem is érzékelte a gép, nehéz volt azonosítani meg elmagyarázni nekik, hogy miként jön ki a dolog, de akkor legalább megvan...
Még azon gondolkoztam, hogy lehet 6xx 7xx szériából veszek 10-25 között valamit, amivel a backlogomat tudom nyomogatni, azt komolyabb kártyát ha majd lesz valami jelentős változás. Konzolom és játékom van elég, csak azért van pár ami PC only v azon a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Cserélni nem tudnak, de árusítani igen
Ötféle Gigabyte GTX 1050 Ti van a kínálatukban ...[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
na megjött az ipon levél: a terméket sajnos sem kicserélni, sem megjavítani nem tudtuk.
Szóval most van 52 ezer forintom. Nem sok kedvem van hasonló kártyát ráfizetéssel venni :S
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #119177 üzenetére
Vissza kell lépni a "Gear"-ig, és ott rá kell helyezni a D-Padra (ha controllerrel játszol, mint én) a spellt/fegyvert, hogy majd ingame tudd használni. S ezt minden cserénél meg kell lépni.
SG-n is megírták, igaz, vigasztaltak is, hogy nem lesz nagy szükség a váltogatásra, ha már vannak ott fegyverek / spellek.//Ne már, hogy Te letöltötted azt a majdnem 65 GB-ot... pluszban...
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Jól is tetted.
A preload bezzeg megvolt kevesebb mint 40 perc alatt. A decrypt +2 óra.
A gyakorlatban 4-szer le tudtam volna tölteni ez idő alatt a teljes játékot!!!A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #119171 üzenetére
Kell a francnak +64 GB... Nekem "alap" változatban is tetszik a cucc. Lőttem is képeket.
Nyilván, ha egy atomerős PC-vel bírnék, akkor már nem kicsiben játszanék, és jönne a "HD-sítés" is, de kis embernek jó lesz a 80 GB-nyi alapanyag is.Ami kicsit zavar már most: A Turorial alapján vissza kell lépni a főmenübe a ha kategóriát akarunk váltani a fegyvernemekben...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #119160 üzenetére
Kereken 2 óra alatt végzett ez a szemét...
18:40-20:40.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
bullseye
addikt
válasz djculture #119159 üzenetére
1080p, medium -motion blur, viszont high textúrák (de nem a high res pack), 52-60 fps között megy az első epizód (i5-3470, RX470, 16GB), de mellette a film kicsit szaggat a másik monitoron.
[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
cyberkind
félisten
válasz djculture #119164 üzenetére
Igen-igen, arra értettem, hogy elfogyhat a vram, de ez majd kiderül.
Egyébként a Metro Redux-nál ha feltolod az SSAA-t 2-re, máris öli a gépeket.
Visszavonom, ha ez a 63gb-os valami lenne a Resolution Pack, akkor még mindig nem játszok, így tényleg megvan a 150gb.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz djculture #119162 üzenetére
480-at kell nézni nálad? Ott nem tudom melyik driver jött a játékhoz, de az NV-nél feldobtam az ajánlott drivert, és ugyanolyan beállításokkal mint előtte, fix 60 szinte mindenhol, és minden NV effekt is be volt kapcsolva, előtte szar volt.
(#119161) i2k
Nekem 6 óta megy a töltögetés de nonstop mást írt ki, viszont most már lassan ott vagyok végre. -
i2k
őstag
válasz cyberkind #119160 üzenetére
Nekem még ~40 perc... hogy szakadjon rá egy mázsa...
//Előtöltve 75,5 GB és immáron 1 óra 20 perce szenved a kitömörítéssel...
-
cyberkind
félisten
válasz FunPro #119145 üzenetére
Ne is mondd, egyszer megnéztem az Alien 2-t így, fura is volt a film, meg szarul is voltam, azóta se értem mi értelme van a motion plus-nak a tv-ben, csak elszar mindent.
#119146) Csapoati
Ilyet még nem néztem, de ha hasonlóan szar lenne mint a filmnél, akkor itt még lehet hánynék is, elvégre itt gyorsan mozog a kép állandóan.#119148) djculture
Szintén wishlistre.[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz djculture #119148 üzenetére
Ha eddig nem jött volna meg senkinek a kedve, nézzétek meg a játék adatlapját, ahol monitor elé tartott telefonnal felvett gameplay videót és realisztikus screenshotokat lehet látni!
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
djculture
félisten
[link]
Ez egyre jobb -
i2k
őstag
-
Csapoati
nagyúr
-
FunPro
őstag
válasz cyberkind #119143 üzenetére
Nemrég írtam, hogy nálam a 60 fps az alap.
Felőlem akár nézhet ki a játék úgy mint a 85-ös mario, ha az fps megüti a 60-at.
Ellenben, ha úgy néz ki a játék mint a legújabb 4K mozi, de ha csak 50 fps-t produkál, már nem szeretek vele játszani, bár már egyre jobban elviselem.Egyszerűen rá van állva a szemem.
Amúgy videóknál pont az ellenkezője zavar. Számomra nagyon természetellenesen hatnak a 60 fps-es videók, főleg amikor tényleg egy valós felvételt nézek.
(Mondjuk aztán lehet hogy csak azért tűnnek furának, mert az adott videó mocskosul nem 60 fps-ben lett rögzítve, hanem csak fel lett konvertálva 60 fps-re.)
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
i2k
őstag
-
cyberkind
félisten
válasz reelc #119142 üzenetére
Túl nagy a delay ha húzol egyet az egeren 30fps-en (vagy legalábbis nekem már az, olyan mintha a tv-n játszanék csak játék mód nélkül, amikor 100ms fölött van a válaszidő, játszhatatlan), igaz tudok mondani pár játékot amik alapból 30fps-en jöttek és nincs velük baj, de 60-on érezni a teljes simaságot, ez sajnos nem konzol.
Filmeknél oké a 23.94fps de ide nem, hiába mondja mindenki, hogy ennyit lát az ember szeme és innentől mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz cyberkind #119139 üzenetére
Ez a látvány, és a folyamatos játék ára? A 60fps-t meg kell lépni?
Emlékszem amikor az volt a cél, hogy a gépen min. 25fps-sel menjen, de inkább 30-cal a játék, hogy ne szaggasson. Igaz, ez több, mint 20 éve volt. Az ősidőkben, 640x480, 800x600, 1024x768-ban.
(#119143) cyberkind: Értem, köszi az infót.
Én már nem szoktam elmerülni a technikai dolgokban, ha fejlesztek gépet, akkor is egy kb. belépő.játék szint szokott kijönni belőle, mert sosem voltam hajlandó pl. 50e-nél többet adni VGA-ra. Kinek mennyit ér meg ez a hobbi, ugye.
Volt idő amikor sokféle játékot próbálgattam, de szólóban és kb.3e Ft-os egérrel, stb. ment minden rendesen amit akartam. Igaz akkor még nem ilyen gépigényű és látványú játékok voltak.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Crytek #119140 üzenetére
Papíron 40fps-ig működik a Gsync (elvileg), nekem mindegy volt mert nem láttam érdemi javulást 60 alatt, viszont ha te megvagy 60 alatt most is, akkor minek a Gsync megint csak? Venni kell egy 4K monitort és kész, vagy ha meg nem akarsz négykázni akkor lehet tovább szórakozni a 1080p-s monitoron, amivel a 2080TI kb 4 évig bőven meglesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
cyberkind
félisten
válasz Crytek #119138 üzenetére
Csak megsúgom, hogy 60 alatt szintén szar játszani, legyen ott bármilyen sync, igen, próbáltam ilyen monitort, és nem tetszett 60 alatt semmi.
Szóval Gsync ide, vagy oda, kell a 60fps PC-n a legtöbb esetben.
Csutkamaxon a Nasa gépeit is megszopatnád, de ha valakinek ilyen hülyeségei vannak, akkor az meg is érdemli, de persze HDD-n játszani cink manapság, de rendes monitort venni meg luxus.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Pedig az lesz. Mert VGAra hajlandó vagyok sokat kiadni de monitorra nem. Régen jó volt amig nem voltak ezek a synces baromaágok bementem kértem egy bármilyet 50-60k azt szevasz.
250kt nem adok ki monitorért (és ha nvidián múlik a gsynces árak sose csökkennek) akkor inkább marad még 10 évig a fullhd.[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
i2k
őstag
válasz Crytek #119132 üzenetére
Igen, ez közismert --- viszont, ha veszel majdan egy 2080Ti-t (ha egyáltalán gyártani fogják, ez lesz a neve, és valóban veszel), akkor nehogy már egy szaros FullHD-n küldjed...
...annyit ér, mintha egy Kamazba tennéd bele a Porsche 911 GT3 boxer motorját...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz Csapoati #119130 üzenetére
Sajna, csak a VGA a sajátom - a többi a munkahelyi géphez tartozik (falusi könyvtár). Ezért sincs az aláírásomban
-
i2k
őstag
válasz Lackki #119128 üzenetére
Nem rossz
//Nálam is 16 GB, meg i5-4690, meg R9 390.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #119125 üzenetére
Ahhoz előbb 4K-s megjelenítőt is kellene vennie... évek kérdése.
//Skyrim: betoltam alá még pár MOD-ot. Jelenleg 73 van aktiválva, és atomstabil.
-
reelc
veterán
Grim Dawn Forgotten Gods - új kiegészítő lemez jön, 2018 második felében várható!
Pár perce jelentették be.
Korábban írták, hogy ha továbbra is jól fogyik az alapjáték, és az AoM kieg, akkor lehet jön második expanzió.
Nos, jön.[ Szerkesztve ]
-
-
arty
veterán
-
Lackki
őstag
Ismét egy gyöngyszem
"Count Dookie is spreading his farts everywhere"Privátot hamarabb észreveszem
-
morfondőr
őstag
válasz cyberkind #119111 üzenetére
Fallout 4-hez én is néztem nem kevés mod-ot, de a legtöbb pont az eredeti sivár hangulatát veszi el a játéknak. Számomra egyedül a textúrák minősége sikerült gyengére, amit még a 70+ Gb-os texture pack sem orvosol. Tudom van újratextúrázós mod is, de azok meg elég egysíkúra sikerültek, látszik, hogy otthoni projectek.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #119115 üzenetére
NÁLAM JELENLEG AKTIVÁLT MODOK:
(kategóriák: a Nexus Mod Managerben így vannak tárolva)Nem tuningoltam szénné a játékot, és elsősorban a női karakterek megjelenésére gyúrtam rá, illetve saját fajjal indultam. Néhány MOD eleve ez miatt is kellett.
ARMOUR
~~~~~~~~~~~~
-- Remodeled Armor CBBEv3M - Remodeled Armor 3_4
All the separate parts are products for CBBEv3M Body! With CBBEv3 and other figures, clipping happens, and there are the parts which are not correct of the size.
Please be careful!BUG FIXES
~~~~~~~~~~~~
-- Bug fixes - Bug Fixes v1
-- Skyrim Shadow Striping FixCLOTHING
~~~~~~~~~~~~
-- Semitransparent Underwear for CBBE Slim Nevernude - Magic Tattoos
-- Semitransparent Underwear for CBBE Slim Nevernude - PinkMicroCOMPANIONS - OTHER
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-- UFO - Ultimate Follower Overhaul - UFO - Ultimate Follower Overhaul Compatibility Version
-- UFO - Ultimate Follower Overhaul - UFO - Ultimate Follower Overhaul Companions
-- Eryniel Elf Reborn- NSFW Nude Patches - UNP - CBBE - ADEC - E55 - Pandora - Eryniel Elf Reborn CBBE Slim NSFW
-- Eryniel Elf Reborn - Standalone Follower w Spriggan Magic V3 - Eryniel Reborn CBBE Patch - Slim Nevernude
-- Eryniel Elf Reborn - Standalone Follower w Spriggan Magic V3 - Eryniel_Reborn_V3_2
-- Lets get naked - letsgetnaked_main_1_2
-- Danariel Stormbow Follower with Body Changer - Danariel Stormbow - CBBE BBP - SeveNBase UNP Bombshell BBPFOLLOWER
~~~~~~~~~~~~~
-- Chaconne Follower - Chaconne v1_3 FollowersGAMEPLAY EFFECT AND CHANGES
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-- Crime Bounty Decay
-- A Closer Look - Simple Smooth Hotkey Zoom
-- Lossless Race Change - Lossless Race Changer
-- Marriage Dynamic Outfits - Spouse Redress and Hugging features - Marriage Dynamic Outfits 1_7 English
-- Enhanced 3rd Person Camera - Enhanced 3rd Person Camera 1.2
-- Bounty Gold
-- A Simple Marriage Mod - A Simple Marriage Mod v1-7 BSA
-- Timing is Everything - Quest Delay and Timing Control - Timing is Everything
-- Name Your Horse - NYH 1.3
-- New Race - Cherry Race - CherryRace_v1_1_CBBE -- ez a karakterem
-- Player Size Adjuster and First Person Camera Height Fix - Player Size Adjuster v1_1
-- Quick Start - Skip The Opening Sequence - Quick Start - Skip The Opening Sequence v2_0
-- Realistic Ragdolls and ForceHAIR AND FACE MODELS
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-- ApachiiSkyHair - ApachiiSkyHair_v_1_6_FullIMMERSION
~~~~~~~~~~~~~
-- Skyrim - Enhanced Camera - Enhanced Camera 1.4
-- Enhanced Lights and FX
-- Real Undies Dress or Undress (Vanilla CBBE UNP TBBP) - Real Undies Dress or Undress v1.2MISCELLANEOUS
~~~~~~~~~~~~~~~
-- CS Tag and Track NPCs - CS Tag and Track NPCs v 2.3MODELS AND TEXTURES
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-- Fair Skin Complexion - Fair Skin Complexion for CBBE v9.2.1
-- CHSBHC - BBP - Nude and Jiggly Mod - BarkeeperV1-0
-- Cute Eyes - Cute Eyes
-- Static Mesh Improvement Mod
-- Calientes Beautiful Bodies Edition -CBBE-PATCHES
~~~~~~~~~~~
-- Unofficial High Resolution Patch - Unofficial High Resolution Patch
-- Unofficial Skyrim Legendary Edition Patch - Unofficial Skyrim Legendary Edition PatchUSER INTERFACES
~~~~~~~~~~~~~~~~~
-- SkyComplete - Automatically Track Quests - Locations - Books - SkyComplete - Legendary Edition 1.45
-- A Clear World Map - With Clouds - A Clear World Map
-- SkyUI
-- Smaller Cursor - SmallerCursorUTILITIES
~~~~~~~~~~~
-- BodySlide and Outfit StudioVISUALS AND GRAPHICS
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-- Sporty Sexy Sweat - wet body skin texture - CBBE UNP UNPB ADEC Vanilla - Sporty Sexy Sweat CBBE - with CBBE faceA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #119111 üzenetére
"A régihez 2800 oldalnyi mod van, és nem igazán tetszene ha fagyna pár 100 oldal átnyálazása után, úgyhogy nem vagyok beljebb."
- Egyetlen egy fagyásom sem volt (megnéztem most a kedvedért a Nexus Mod Managerben: "Total mods: 65").
- A titok: olvasás. El kell olvasni a kiszemelt MOD-ok leírásait.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cyberkind
félisten
válasz Crytek #119107 üzenetére
+ (#119108) i2k
A topikjában se sikerült meggyőzniük mert a régire több mod van, sőt minden van, viszont sok mod után elvileg fagyhat, az újhoz meg talán készülnek az átiratok, de semmi se biztos. A régihez 2800 oldalnyi mod van, és nem igazán tetszene ha fagyna pár 100 oldal átnyálazása után, úgyhogy nem vagyok beljebb.
Esetleg Witcher 3 modokat tudok megosztani, mármint úgy megosztani, hogy miket használok amikkel nincs baj elvileg.
Fallout 4-hez itt egy kép, elég sok minden cserélve lett de közel se minden.
[link][ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
DoW 3 éppen 5,59 EUR CD-éknél. Személyes véleményem szerint nem ér ennyit, de hátha valaki személyesen akar csalódni benne.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
i2k
őstag
válasz Crytek #119107 üzenetére
"(Amikor a 980Ti volt a csúcs az 10xx a kanyarba se volt még) "
Viszont a 980Ti hattyúdala idején vetted a sajátod, és szajkózták neked, hogy várj vele, mert jön az új generáció...
-
i2k
őstag
arty: -- mégis mindenki azt hiszi, hogy azzal kell mérni a VGA-kat...
cyberkind: A régire több MOD pakolható (kedved szerint), és ugyanolyan, ha nem szebb tud lenni általuk, mint a hivatalos foltozgatott.
Én is, aki nem nagyon híve az ilyesminek, felpakoltam rá 50+ darabot, úgy, hogy szinte észre sem vettem...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crytek
nagyúr
válasz cyberkind #119106 üzenetére
Nem tudom.Az újat stabilabbnak mondják. De ha szénné moddolod grafikailag, kérlek tedd már közzé szájbarágosan miket használtál.
Yton nézem mindig és sírok, hogy mit kihoznak a Skyrimből. Eszméletlen durva.arty: A szart az mostanra értettem mivel már a kapualjban az új széria ami min 2x erősebb lesz. (Amikor a 980Ti volt a csúcs az 10xx a kanyarba se volt még)
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
cyberkind
félisten
Ha rommá akarom modolni a Skyrim-et, melyik a jobb verzió, a régi, amihez csilliárd mod van, és minden kis szarra, vagy az új, amire ugyan kevesebb a mod, de 64 bites és újabb?
-
arty
veterán
válasz Crytek #119082 üzenetére
NAUGYE!
(hiába mondtuk, hogy ne vedd azt a "szart"... de kellett a túlárazott tí a 10xx kapjában )
---
(#119096) i2k - ráadásul nincs gép, amivel tudná tartani rendesen a 60 frémet akár hova butitom, ez a csodamotor/gémworkszös szenny akad(ozgat...hol jobban, hol kevésbé. és nem 4k-n, csak 1080p-t szeretnék.... de médiumon SE )
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #119102 üzenetére
Most már nekem is meg kellene néznem a Metro-játékokat a jelenlegi gép által nyújtható maxon...
Anno még WRZ Mátyás koromban (aláírásban lévő géppel, de csak egy 512 MB-os HD4850-essel), kipróbáltam a sima Metro 2033-at, de néhol -- még az én alacsonyra helyezett opcióimmal is -- problémás volt a játékmenet...
Viszont, mivel a Final Fantasy XV és a Wildlands miatt egy héten belül 100+ GB-ot szipkáztam, így hagyom a tesztet későbbre...
-
cyberkind
félisten
Engem se zavarna ha nem szólna bele a célzásba és társaiba de beleszól sajnos, de nem lep meg, már a beta-ban baj volt nálam ezzel a játékkal ezen a téren.
(#119100) Crytek
Ezért jöttek az új konzol(ok), ha megfigyelted most indul be a négykásítás de nagyon, minden szart újrahúznak ami látványos film, rengeteget a remastered, tehát a "fejlődés" nem áll meg, pont ezért lesz bármilyen csúcshardver kevés az úgynevezett fullhoz, pláne ha használsz ilyen ssaa-t és társait 4K-n, aminek tényleg nulla értelme van.Egyébként nagyon szép a Metro még most is, de a fullt lehet feljteni 1080p-n 1080-as kártya alatt, de még lehet az is kevés lenne, na pont ezért értelmetlen.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz Crytek #119100 üzenetére
"ha az emberek még a 4K-ra se álltak rá....és ilyen árak mellett nem is nagyon fognak egy darabig."
Jól látod a dolgot.
Nyilvánvalóan, most már ha eldobsz egy követ a tömött sorokban egymás mellett álló gémerek felé, akkor statisztikailag már nem hibahatárnak minősülő eséllyel eltalálhatsz olyan ürgét, aki 4K-s megjelenítő előtt görnyed... de a bőven nagy átlagnak a Full HD az isten.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest