Új hozzászólás Aktív témák

• Crytek

nagyúr

válasz Źşë' #115685 üzenetére

Akkor én is:

"sunyi módon activision bf1 láttán most összehegeszti ez a wwII témát"

-Már "ezer" éve készült a WWII Cod mikor kijött a BF1 szóval semmiféle sunyi mód nincs sehol

"erre te magad vagy a legjobb példa, vagyis ok hogy miért van ez pc-n, amíg az emberek warezolnak és arra várnak hogy 1$ért húzzanak be játékokat addig nem is lesz bevétel a pcs fejlesztésre"

Ez nem helytálló ,mert egyetlen egy Cod sem volt és lesz bundleba így ez a tézis baromság.. CD kulcsos oldalakon igaz akadnak 5-7 euroért de még sincs milliós eladás ezekből az olcsó dolgokból ezer év után.
    A PC-s nyilván úgy áll hozzá ahogy az Acti vagy nem veszik meg pc-re vagy konzolra veszik....

"hát de vajon miért nem hallasz konzolosoktól véleményeket, talán mert konzolokon nem lehet böngészni, netezni, fórumozni"

Ez szimplán lol....A konzolosok kb 95 de inkább 98%-ának garantáltan van laptoop/pc/tablet stb amin tudja intézni a dolgait. De konzolos is lehet netezni....

Nem nincs 220-as IQ-m csak van két működő szemem ami képekről és 1543 órányi ingame anyagból amit az ember arcába tolnak meg tudom határozni érdekel-e engem az adott cím.

Next PC Upgrade: 2022

Új hozzászólás Aktív témák