Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Egérpad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Van aki szereti a mellet?

Számolgattam és úgy döntöttem jobban járok, ha veszek. Mekiben vettem 220ért sajtburgert holnapra az útra. Múltkor nagy sütögetést csinátam (nem volt olyan nagy na), grill szelet, grill krumpli, sült krumpli, grill zöldségek. 2evésre volt elég, ráment több óra, merő kajaszag lett minden és még mosogatni is kellett a kismilló kotlát, amit közben bepiszkoltam...
Csak tegnap kimentem a törökhöz és nagyon felment a gyros (ál-gyros) ára, icipici és 650ft, vettem egyet, nagyon kevés volt, kimentem még egyért, 1300ft. Hát mondom akkor ma kfc.
Holnapra meg azért meki, mert veszek kenyeret 200ft kb, felvágott 300-400ft, sajt 600ft egy tenyérnyi darab --> 40perccel indulás előtt fel kell kelni, megkenni kenyeret, megsütögetni kb 4szendvicset... Inkább vettem 4db hamburgert, az elég egész napra.Csak hiperszuperduplaakciós teszkós, metrós cuccokból lehetne olcsóbban kihozni, de egyelőre élvezem az ízeket

Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- Linux Mint
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgatós találkozó
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest