Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Leslie33 #48117 üzenetére
Nekem sincs FC-m, de kb mindenkinek bejön, aki vesz, ezek a tapasztalatok, amiket redditen olvasok.
Igen.
Igen.
Max 500ly, nagyjából 20 percenként. Ennek a költsége 100.000 credit ugrásonként, és az üzemanyag, ami az FC-nek trícium. Az 1000t-s tank kb 10-15 ugrásra elég(itt kicsit homályban vagyok) , függően a távolságtól és a az összsúlytól. Ebbe beletartozik a trícium, a hajók és a 25.000 (huszonötezer) max rakomány. Elvileg tríciumot venni egyszerűbb és gyorsabb, de a Bubble-on kívül a direkt emiatt felállított FC-k meg megashipek aranyáron mérik(azt valaki tényleg odavitte meg kibányászta, lásd lentebb, lehet -e vele keresni). Bányászathoz kell egy icy ring ideálisan trícium hotspottal, meg egy lézerbányász(és subsurface) hajóval. Nekem van erre egy type-9-em szóval ezzel nem lesz bajom.
Hetente, csütörtökön fizetsz, ami kb 5 Milliótól indul(fapad) , kb 15-20M-ig. Ha belépsz, ha nem, fizetsz!!! A költség függ attól, mi működik a hajón, lehet ez Vista Genomics, Universal Cartographics stb.
Az ezen leadott anyagok a saját hajódon kevesebb pénzt(87,5%) , de ugyanannyi rangot adnak, más CMDR FC-jén ez 75%.
Ennek oka, hogy 12,5 % a FC tulajáé, 12,5% meg megy az FC bankjába. Itt bajban vagyok, hogy ezt eléri-e az FC, amikor fizetni kell, vagy hogy is van. Majd kiderül. Vagy valaki itt felhomályosít.
Ha nincs pénzed vagy a bankba, egy ideig mehetsz negatívba, aztán megy a MÉH telepre, te meg magkapod a lóvét, ha minden igaz.Ha beállsz egy forgalmas helyre vagy valamelyik oldalra feltöltöd a pozíciódat, akkor lehet vele keresni , szerintem jó helyen a fenntartási költségeket is. Van market, amire te szabod az árakat.
Én a térképek alapján kihaltabb helyeket tervezek vele felkeresni, ahol nem kell feszt fosnom, mikor b@szom oda a kis hajókámat, és vesztem el az összes adatomat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- World of Warships
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba áron eladdó DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/14/FHD/IPS/Garancia/
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- IPhone SE 3 64GB gyári független 2025.11.20. Apple jótállás
- HP EliteBook 855 G8 Ryzen 5 5650U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 13 256GB gyári független kék és fekete színben makulátlan kiváló akkuval + jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest