Hirdetés
-
PROHARDVER!
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakamaz
tag
Istenem! Meglepetés: felcserélték a bulletin board-on az ACCEPT és a DECLINE gombokat. Ahh!

-
rexsimus
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Én bejutottam, de kb 10%-nál megáll a letöltés. :/
-
[w]
őstag
válasz
MichaelSD
üzenetére
megfordulás: assist off és akkor tolatva is tudsz puffogtatni

a többire: ez csak egy film

Gamma 2.0, semmi különleges:
New features include:
- The Lakon Type 7 cargo ship is now flyable
- The Zorgon Peterson Adder is now flyable
- Route planning added
- Improvements to Alliance Stations
- Scenarios in system updated on state change
- Slavery missions and commodities added
- Plus many tweaks and stability fixes -
Gamma 2.0 kiadva, de nem enged be a login... -.- Bad request (már az új launcherem van, amit tegnap lehetett letölteni. Gondolom nincs mégújabb...
szerk: ezekszerint mégis

-
Bibgr0
aktív tag
Az új verzióhoz kell egy új launcher is, amit viszont már nem lehet az adott infóra kattintva letölteni, mint az előző launcherekben.
-
-
törölt tag
Hát igen páran cseppet meglepődnek majd ,amikor visszavárják a ingame a hangárban való odasétálást és beszállást a hajóba

-
duvi
nagyúr
Nem tudom, hogy láttad-e ezt a régi videót, ezért belinkelem. Ez engine movie:
Elite: Dangerous Capital Ship Battle Video(#4079) Diopapa
Igazad van. Ez sokkal pörgősebb és árkádosabb (ahogy Bibgr0 kolléga megfogalmazta) mint a valóságban. Ettől függetlenül nagyon látványos és hangulatos lett
Szerintem kellett egy ilyen trailer is a megjelenésre. Az lenne az igazi, ha egy sorozatot csinálnának ezzel a látvánnyal. Ez volt a harc része. Jöhetne a kereskedés, felfedezés .... Kb. úgy mint a SC reklámfilmek (Pl. Freelancer). -
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Plusz szerintem nem kapja el az Elite lényegét...
-
[w]
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
+1, arról nem is beszélve, hogy "NOT actual game footage"

-
Nem tudom, én nem vagyok oda ezért a trailerért. Látványilag nagyon jó, de egyrészt a zene sem (pláne ahogy kezdődött), sem pedig a vágás nem jön be, valahogy nekem nem "fluid", kicsit belekap mindenbe, de nem tetszenek az átvezetések az egyikből a másikba. Mindegy.
-
Rakamaz
tag
NEM LESZ WIPE!

http://prohardver.hu/tema/elite_dangerous/hsz_4012-4012.html
(#4066) duvi
Tetszik a trailer! -
duvi
nagyúr
Még a béta alatt próbáltuk a partizást. Kicsit macerás volt akkor, de sikerült összehozni. Mi Privát Partyt csináltunk és úgy simán összerak a játék. Azzal volt a gond, hogy nem mindig ugyan azt láttuk az adott környéken. Pl. Nav pontnál találkoztunk és egyikünk látta az ott tartózkodó hajókat, a másikunk meg nem. Ilyenkor kilép-visszalép általában segített. Open Playben elvileg összerak a friend listában lévő haverokkal a játék. Persze ez se mindig jött össze. Mostanában nem sokat voltam fent, mert vártam a wipeot
EDHU-n ha felmész TS-re, akkor Kondorékkal könnyen összehozható egy party. -
Bibgr0
aktív tag
Benne vagyok, hogy csapatban csapassuk :-)
Duvi, ti Papával már játszottatok együtt, ugye? Mennyire macerás összehozni? Egy helyre kell gondolom repülni, de hogyan kerültök egy instance-ba?
@Televan: igen, tökéletesen elég a hotas x kezdetnek. Jó vele megtanulni repülni és könnyebb beleélni magadat a vezetésbe.
-
Televan74
nagyúr
Meg szeretném venni a játékot.Meg is fogom.Egy kérdés. Egy alap játékosnak a Hotas X bőven elég?
-
duvi
nagyúr
Nekem a látvány és a hangulat nagyon bejött

"ez az árkád súter is az ED világában fog játszódni?"
Akár ez is megvalósítható a játékban
. Simán összeállhat egy kalóz társaság és megcsinálják, amit a videóban láttunk
Ezért is tetszik az ED. Mindenki megtalálja a neki tetsző részt, ebben a világban. -
[w]
őstag
ééééés: GAMMA 2.0 30 perc múlva, tádááám

-
Diopapa
addikt
-
duvi
nagyúr
ŰBERKIRÁLYSÁG Official Elite: Dangerous Launch Trailer

Diopapa
17 sec
-
-
cunnir
tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Grat
és milyen? -
Na megjött a T-16000M-esem

-
-
cunnir
tag
Frissült a launcher
-
duvi
nagyúr
Friss ropogós videó a fejlesztőktől: Elite: Dangerous Pilot Training - Travel
-
válasz
Viper26
üzenetére
Hát, nem az az észvesztően magábaszívó játék, ami nálam egyelőre csak a mass effectek voltak, nem forgolódom a székemben munkában hogy mikor érek már haza, de sosem gond leülni elé és beletolni pár órácskát (amiből úgyis az kerekedik, hogy leülök egy órára elé, és 3 múlva felállok
)
Gyönyörű, NAGY (kb 30 órám van benne, és még a történet felénél ha járok, igaz viszonylag sokat mellékküldiztem, szóval a teljes játékot kb 60-70 óra alatt viszem ki), és a történet is elég kellemes. Mindenképp megérte azt a 12k-t, amit adtam érte, többször játszós fajta. Nem életem legjobb játéka, de pláne az utóbbi idők AAA felhozatalához képest remek darab. -
Viper26
nagyúr
Látom nem lesz wipe, akkor ideje leporolni a hotas x-et.

-
Viper26
nagyúr
válasz
Menthirist
üzenetére
Sokat hallok róla, mennyire sikerült jól, megéri az árát?

-
törölt tag
Sziasztok
Ha valaki esetleg UK-ban keresne joy-t, akkor ITT van ez, de siessen, mert hamar elfogy
-
duvi
nagyúr
válasz
Terrorista
üzenetére
Tervbe van véve az első hozzászólás megírása, de megvárnám a végleges megjelenést vele. Ne keljen túl sokat átírni, javítani benne.
-
whd
csendes tag
válasz
Backspace
üzenetére
Ha annyira szeretnétek wipolni? Én nem szeretném, csak ugye úgy álltam hozzá, hogy azt mondták lesz. Amúgy ezt amit most csinálnak egyszer már eljátszották, szóval egyáltalán nem biztos, hogy nem lesz. A másik, hogy tudom, hogy meg lehet oldani és folyamatban is van, de nem olyan konnyu az
Még ha annak is tűnik
De ez más dolog. Plusz eléggé fájó, hogy mind a combat és a merchant rangom is elvesztem, pedig elég sokat dolgoztam értük
Szóval az egyik szemem sír a másik meg üveg. -
-
whd
csendes tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Oksa. Ha atdobod a tapasztalataidat emailben akkor bepaszírozom a cikkbe
Ha neked is megfelel 
-
-
whd
csendes tag
Szia! Kirakjuk a cikkbe, pont most lett kesz ami osszegzi a jatekvezerloket.
Ha valaki kivancsiskodik a temaban: EliteDangerous.hu - Játékvezérlők kezdőknek -
válasz
Menthirist
üzenetére
Most értesítettek ki, hogy holnap jön meg a joy.
-
-
duvi
nagyúr
Már a béta alatt is voltak hasonló programok. Akkor szóltak is a fejlesztők, hogy abba lehet fejezni, mert jön a bünti. Egy időre leálltak az automatikus kinyerő alkalmazások és offline (manuálisan) feltöltés ment. Gondolom, hogy elég sok új versenyző szállt be az utóbbi hetekben és egyre többen készítenek hasonló programokat. Az a nagy kérdés, hogy mit fog(mit tud) lépni a Frontier ezekre?
(#4029) Sonja
Menthirist kollégának lehet, hogy jól fog jönni. Épp most vett egy T.16000M joyt. -
Sonja
nagyúr
Talán érdekel valakit.

-
[w]
őstag
óbazz, kíváncsi voltam mikor jutunk el ide, de hogy ennyire hamar...
ED auto commodity price grabbing -
cunnir
tag
Teszteltem a Hotas X-et nagyon jó
sokkal élvezetesebb a játék mint a régi joystick-al -
törölt tag
Hát ha nem lesz wipe és ez nem kamu infó nekiállok,bár jön pc re 11.-én a FF XIII-2 ami szintén érdekelni fog.
-
Xorith
tag
Előrendeltem.Combat training végigcsinálva majdnem(utolsó az kemény pöppet xd) és tűkön űlve várom 16.-át!Addig Space Engine-be elvagyok! xD Régen a Elite II.Frontier volt kedvencem csak pont az a "realisztikus" utazás nem tetszett benne.
Itt végre irányítható az űrhajó! xD -
-
Diopapa
addikt
Nem tudom melyik patch-ben volt "javítva", de nekem még mindig 178LY-re van az eagle-m...
Ráadásul olyan területen vagyok, ahol szinte nincs normális állomás csak pici, az meg mind kalózkézen... -
cunnir
tag
Végre megérkezett a Hotas X

-
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
A megjelenés napján a Michael úgy is kitalálja majd, hogy mégis lesz Wipe ahogy volt a béta1 végén ahol szintén konkrétan ki lett jelentve, hogy nem lesz...

-
Dzsek
tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Igen, de én a következő két hetet a DA:I-re szántam volna
sose lesz kijátszva... 
Egyébként csak én vagyok ilyen fanatic most, hogy hajónaplót tervezek vezetni?

-
-
Dzsek
tag
válasz
Rakamaz
üzenetére
Ó. Hát nem tudom, ennek örüljek-e vagy sem. A wipe egy tiszta lap lehetett volna, meg amúgy is, szoktak alpha, béta (gamma) után, megjelenés előtt törölni, hogy egyenlőek legyenek az esélyek.
Tudom, inflációt nem okoz majd a játék gazdaságában, de mondjuk az én kis side-ommal mit kezdek, ha belém köt egy anaconda már az első ugrásnál?
-
Rakamaz
tag
Fura hír:
- NEM LESZ RESET (WIPE) DECEMBER 16-ÁN!
https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=70786 -
Diopapa
addikt
Mind megyünk!

-
Dzsek
tag
Tegnap sikerült jó pár órát foglalkoznom a gammával: ugrottam párat erre-arra, felfedeztem, szállítottam, ráadásul egyszer kiszedtek SC-ből is, de szétlőttem a rohadékot
Amit eddig láttam meggyőzött, hogy jó vétel volt, ahogyan a joy is: teljesen kézre áll, minden a helyén van 
Most próbálom magam rávenni, hogy wipe-ig már ne játsszak, utána viszont elkezdem gyűjteni a pénzt, mivel expedíciót tervezek a galaxismaghoz: ki tart majd velem?

-
Dzsek
tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Igen, ebben igazad van, viszont ha a landing résznél a lateral thrust axis-hez hozzárendeled a gázkart, akkor a nulla állásban tolatni fog a járgány, amint kiereszted a leszállótalpakat. Viszont, ha üresen hagyod, rárepülhetsz a leszállóhelyre, majd hátrahúzod a gázkart (0%) és nyugodtan kiengedheted a talpakat is, mivel nem fog megindulni a gép hátra.
btw, három nap alatt sikerült (azt hiszem) teljesen kiiktatnom a billentyűzetet és a "saját kezemre állítani" az x45-öst. Linkelek egy képet, illetve szívesen megosztom az elitedangerous.hu szerkesztőivel is a binds fájlt, ha arra érdemesnek találják

-
Ez nem leszállásnál van, simán csak van egy olyan opció, hogy teljes range-en vagy csak pozitív range-en működjön a gázkar (minden állapotban). Leszállásnál (már benn az állomáson, amikor kb beálltam a leszállópadhoz, leveszem a gázt 0-ra, és onnan már csak a 6 iránythrustert használom.
-
Dzsek
tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Már majdnem kész vagyok én is a beállításokkal: tegnap éjjel gondolkoztam, hogy a rózsaszín kapcsolónak hála még kézre állóbbá tudom tenni a kétoldali panel navigálást, azt fogom ma befejezni, továbbá amit Te is említettél, az előre-hátra mozgást is kiosztom az egyik négyirányú gombra, hogy leszállásnál ne a gázkart kelljen tologatnom.
Viszont a beállításokban még mindig nem találtam meg, hogy melyik opció az, amivel kikapcsolhatnám a -100 +100 funkciót leszállásnál (tényleg átnéztem az egészet, de lehet én vagyok vak: sima repülésnél már az elején 0 +100-ra állítottam, de ezt sehol sem lelem)
Van egy empty layout-om az x45-höz, ha kész mindennel, kitöltöm, plusz feltöltöm valahová a binds fájlt, hátha szüksége lesz x45-ös beállításra valakinek

-
Nekem ami gázkaron/joy-on van, az a 6DOF vezérlés (x-y-z tengely mentén mozgás + előre-hátra-jobbra-balra-le-fel oldalazás), a két kétoldali menü, a tabok közti váltás és navigálás a menüpontokban, ellenfél és egyéb objektek következő-előző kiválasztása, boost, és a hátsó panelon van a supercruise, a leszállótalp, a katapultülés, a hardpoint deploy.
ha a leszállótalp kinn van, akkor főként már csak az előre-hátra-jobbra-balra-le-fel oldalazás van használva, 0 gázkarállás mellettamúgy nálam is 0-100 között megy a x65f, nem -100+100 között
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 3D nyomtatás
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Depresszió, szorongás, pánik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

majd meséljetek hogy milyen az új

És Üdv a csapatban 
EDHU-n ha felmész TS-re, akkor Kondorékkal könnyen összehozható egy party.
Jó kis kezdő hotas az X.