Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autóhifi
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
buke
tag
Peppo: Jól vizsgázott az AFK, tegnap miközben én a Colonián gyalog küldiztem zsíros jutalmakért szokás szerint, addig a Type-10 tolta a kalóz pukkasztást a bubiban. Kb. 6 órán át tette ezt és mivel a gyalog küldiket neki is osztottam, 20 percenként láttam az állapotát: semmi tartósnak tűnő hiányt nem láttam. A pajzs 98 alá nem ment. Azelőtt a félig profi megoldásoknál mindig volt valami komoly gondom. Egyenlőre még a repus küldiket vettem fel, de a végén már jöttek nagy pénzesek is.Szóval jöhet majd a teljes műszak. Azért is örülök ennek, mert jó pár óra elment az összerakással, (a matik már korábban és bőven megvoltak,+3 mérnök külön felodása kellett.) Különösen a Guardian shield beszerzése volt hosszú.
Ez egy alt. acc. és itt korábban nem scanneltem annyit, hogy elég legyen a Pattern Obelisk Data.
FC: tegnap késő este is tökéletes volt már az ugrás idő. Lassan talán helyre áll a normális idő.
Ui: még késő este az AFK-s acc.-al begyűjtöttem a coloniai megosztott küldiket a teleport segítségével.[ Szerkesztve ]
-
Peppo
őstag
Valami ilyesmi volt az enyém is, bár asszem, nem csak pulse lézerek voltak rajta. És vicces, de simán működött a barbipajzzsal is, igaz, csak normál vagy high res site-okra vittem. De azért a bi-weave jobb.
Ha jól emlékszem, én is oda vittem, ahol a birodalmi rangot farmolják. Ott volt megfelelő res site a célrendszerben, a másikban meg felvettem egy rakás küldetést. Ezekből néha megjelent erősebb kalóz is, de én sem voltam egyedül.
Azért egész éjjelre nem hagytam kint, mint a "nagyok", de pár órát simán ellövöldözött, gyakorlatilag probléma nélkül. Aztán egy rakás pénzt meg materialt felvehettem a küldetésekből.
Cargoban meg valami filléres cucc volt. Jöttek ezek mindenre.
[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
Elképzelhető. Elvileg az újonnan épített portoknak is kellene küldit adni minden felé, gyakorlatilag meg háát.... Bevallom én még nem néztem, hogy a sajátjaim adnak-e küldit. Hosszú távon ez lenne a logikus. Ebből gondolom, hogy az újonnan kolonizáltakba is adnak a környező már meglévő rendszerek küldiket.
Szép kis build, tök fasza, hogy működik.
Cargoba milyen csalit raktál? -
buke
tag
válasz
5150head #49199 üzenetére
5150head: AFK téma: szóval megcsináltam egy teljesen mérnökölt T-10-et [link] , most értem oda Mainani-ra a Low Res-be és amíg ebédeltem majdnem kész lett a 2 teszt küldi, remélem órákon át is majd működni fog, de odafigyelős megoldás lesz.
Itt a Mainani környékén rengeteg új starport épült. Régen az első ilyen kb. 30 Ly-ra volt.Ennek következménye lehet, hogy az pl. Ngalinn a küldiknél bejött helyszínnek egy új rendszer, ami régen lakatlan volt ?
-
5150head
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD #49217 üzenetére
Közben átmatekoztam, és belefogok férni a 10+1 rendszerbe:
A secu csak 5 lesz de leszarom.Majd ha nem lesz pont duplikálás bővítek tovább.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
5150head #49216 üzenetére
Értem, de azt mondom, kis rendszerben ne is legyen feltétlenül űrállomás, vagy ha igen, akkor is az első 10-ben jöjjön létre.
A hibát ott követték el, hogy ezek szerint nem magyarázták el rendesen előre, hogy mindenki tudjon tervezni.Matricák: minden nap nézem, és ma lett egy fekete és egy fehér Brewer logós. Észrevettem hogy van egy olyan is ami csak egy klasszikus Elite-jel és úgy hívják hogy Powerplay Rank, de valójában üres.
-
5150head
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD #49215 üzenetére
Ez nem fog így maradni.
Gondolj bele, hogy ha 10 építmény után építed pl az Orbist amihez mondjuk nincs meg minden pontod (mert logikusan építkeztél és elköltötted a pontokat mire a 10-hez értél) akkor 12 db T1 orbitalt és 6db T2 settlementet kell felhúznod, hogy megépíthesd a T3 Orbist 12 pontért.
Ha nincs elég settlement helyed akkor meg építgetheted az orbital postokat hogy összejöjjön a 12 pont. (12 db T1 és 12 db T2)
A legtöbb rendszer limitált.
Nekem 3 db surface helyem van és ebből 2-t már beépítettem. (4 db T3 pontom lett így) Ahogy számolgattam nekem pont a 11. építmény lenne a planteray port, mivel nem szeretnék T3 starportot, de lesz egy aszteroid port (+1 T3 pont)
A 6. T3 pontot egy security installationból szedném ki. (A 10 építmény után 1db T2 pontom marad így ha úgy vesszük ez ingyen van)
Ha tényleg duplázódik akkor nekem még a meglévő 10 (11 ugye mert az elsőt nem számolja) elég lenne még 6-6 db T1 és T2 felhúzni (mert addiga eleve már lesz 6 db T3 pontom ugye)
Így ha jól számoltam az összes helyet be kellene építenem a rendszeremben (21+3) Hogy egy db T3-as építményt felhúzzak.
-
5150head
senior tag
válasz
5150head #49203 üzenetére
Beigazolódni látszik az, hogy a pont duplázás 10 építmény után nem bug, hanem tudatos tervezés.
[link]
Elég hülye megoldás, háborog is miatta mindenki. Azzal takaróznak, hogy ezt korábban közölték, de semmi info nincs ezzel kapcsolatban. Remélem nyomásra ezt megváltozik majd, mert elég nagy fail szerintem.#49212Deaxus A construction mapon tudod átnevezni jobb oldalt, de ingyen csak random generált nevet lehet neki adni, egyedit Arx-ért tudsz venni és csak arra az egy állomásra vonatkozik. Természetesen a fizetős is moderálva van, így nem tudsz bármilyen nevet adni.
-
Deaxus
tag
Kész lettem a helyőrséggel. De hogy tudom átnevezni? Az istennek sem találom.
Azt is kérdezném hogy a földi településeknél hogy megy az építkezés? Odajön a kolonizáló hajó,és arra kell hordani a cuccost? Valamint,ha csak egyvalamit akarok letenni,akkor minek van értelme?
-
buke
tag
Megvan ! Kezdek öregedni
... Az oltárnál lévő indult felfelé.
-
buke
tag
Itt vagyok a Gurdian romoknál és nem képesek a pylonok felemelkedni, lövöm őket, de nem megy. Két éve még ment.
Milyen trükk volt itt ?
-
Deaxus
tag
Így vénebb fejjel(merthogy fiatalon én is ilyen voltam) már rájöttem,hogy a fiatalabbaknak kb mindegy milyen feladatot adsz,képesek megcsinálni csak a versengés/teljesítménykényszer miatt. És ezt az online játékok totálisan kihasználják. Ilyenek a fiatalok.
Majd később Ők is rájönnek. (csakis jószándékból írtam ezt,nem akarok senkit bántani)
Abszolút nem éri meg kolónia, én sem csinálom meg,csak a kis helyőrséget,hogy megkoronázhassanak és élvezzem hogy van egy rendszerem. Később úgyis lejjebb viszik az építési kvótát,vagy jelentősen felemelik a hasznot. Vagy csinálnak vele bármit,amiért megéri nyomni.
Ugyanígy vagyok a Power kérdéssel is,bár az azért jobban megéri,de nem vagyok hajlandó napokat farmolni,hogy feljebb jussak a ranglétrán. Szépen.lassan,öregesen. -
[HUN]NIMROD
senior tag
Hát én sem rajongok érte, pláne mert úgy látom hogy a bubin belül nagyjából MINDENT, még a bolygó nélküli csillagokat is bekolonizálták, pedig azok nem véletlenül maradtak üresen eddig. Nem értem, miért engedik ezt, miért nem csak a peremvidéken és azon túl lehet foglalni, és csak olyanokat, aminek van értelme.
Egyébként a játékosok részéről volt igény erre, csak nem biztos hogy ebben a formában.
Én speciel azért csinálom hogy ki legyen próbálva, és mert előfordulhat hogy erre is lesz kódex statisztika és ráépülő inara plecsni, érdemes előre dolgozni... -
Snoke
tag
Én arra próbálok rájönni, hogy mit élveznek játékosok ebben a kolonizálásban. Előnyöd kb semmi nem származik belőle, max elnevezheted az állomásod? Brutál mennyiségű anyagokat kell szállítani, ami pont annyi játékélményt ad, mint a normál kamionozgatás. Nagyon sokat eliteztem régebben és reménykedtem, hogy lesz valami újítás, aminek értelmét látom és visszatérhetek, de ez a kolonozálás nulla mértékben tud érdekelni.
-
Raymond
titán
válasz
Morphus101 #49205 üzenetére
Akkor OK, nekem se FC-m nincs se nem kolonizalok
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
5150head #49203 üzenetére
Nem tudom, mert nem követtem hogy mikor hány pontom van, csak simán azt építettem meg mindig amit engedett. Ma döntöttem, és elindítottam egy Orbist tizediknek. Remélem még nem indítják el addig az új foglalást mire ez befejeződik.
Közben arra is rájöttem, hogy amikor helyszínt választottam, valamelyik szűrő be volt kapcsolva, így nem a bubi legszélén kezdtem ahogy szerettem volna...Tőlem "jobbra" van még jónéhány lakott rendszer, bár kissé gyanús hogy ezek talán újak, mert mind Föderációs, nagyon elszakadva a fő tömbtől. Végülis mindegy, majd úgyis haladok kifelé a guardian régió felé.
-
5150head
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD #49201 üzenetére
Igen, ezt a áru transzfernél én is tapasztaltam random carriereknél, szóval ez is gondolom valami szerver bug.
Ezzel mi a tapasztalat? Neked duplázódott a költség 10 után?
Háborognak az emberek, valaki azt írja bug, valaki meg azt h design.
Architect discount" DOUBLES Tier3 costs
Bug report System construction points doubledAz a bug viszont nálam is jelentkezett, hogy a construction site nem tűnik el miután befejződött az orbital installation építkezés.
-
Raymond
titán
válasz
+[HUN]NIMROD
Koszi, akkor ranezek, csak olvastam ott a videok alatt ahogy sirnak az emberek mert egy het alatt 8000 rendszerben lett 13000 foglalas a Trailblazers beta-ban vagy mi es hogy casual jatekosoknak ez igy nem jo bla bla bla, nem igazan volt vilagos mi a problema.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
Én eddig nem nagyon használtam a hordozót, most szembesültem azzal hogy ilyen nagyok lettek az ugrási idők. Estefelé a "no free time slots" is előfordul, napközben meg 25 perctől 1 óra 1x percig változó.
Amit még észrevettem, hogy amikor úgy veszem ki az árut hogy beállítok rajta eladást (így felpörög a számláló, míg a transfernél konstans lassan megy), vissza kell mennem a piacra másodszor is hogy tényleg berakja a rakterembe, ekkor jön a "cargo hold at maximum capacity" üzenet. Nem egyszer volt hogy megvettem, egyből felszálltam, és az építkezésen derült ki hogy üresen jöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung M7 43" 4K Smart Monitor/TV
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest