Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Riasztó topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Így elsőre tetszik nagyon. Nem is "orr" nehéz. A fénye nagyon jó, szépen szór, van távolság is, is nagyon jó, hogy közeli munkára ki lehet kapcsolni a spotot, így nem zavart be. Ez a gyűrűs kapcsoló parádés, kérdés, hogy meddig bírja. A legfontosabb újítása számomra, hogy ki lehet venni könnyedén a helyéről, nem kell szarakodni a hülye gumival, és lehet munka/kézi lámpaként használni. A szilikon kupakkal, meg egy utólagos mágnessel tökéletes kis mindenes lehet.
Fejlámpákkal el vagyok maradva, de azért van pár, sofirn d25 szerű izé, borjú rj02, az ikon🙂, egy spark st6 460NW, meg egy sofirn hs40. Amint visszakapom a hs40-et, amit kölcsön adtam, össze nézem őket, ha van rá igény....de az első benyomások nagyon pozitívak, sokat agyaltam a hs42, és e között, de végül e mellett döntöttem, mert ennek egyszerűbb a kezelhetősége, a hs42-nél nem tudom egy gombbal hogy lehet ennyi funkciót irányítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Proxmox VE
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- iPhone topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest