Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Na, megoldottam. Valószínű az volt a gond, hogy az előző tulaj bányászós BIOS-t flashelt rá, de ezt elfelejtette a hirdetésben említeni.
Először próbáltam a Techpowerup-ról letöltött BIOS-t flashelni, de nem ment, valami Subtype mismatch vagy milyen hibaüzit adott a kártyaprogramozás megkezdésekor az AMD/ATI Flash grafikus progi.
Viszont egy YouTube-videón mutatták, hogy ezt helyre lehet tenni az AMD/ATI Pixel Clock Patcher-rel. Letöltöttem a legújabb verziót (1.4.6), update-elte a GPU drivert és lőn, eltűnt az Error 43, rendesen működik a kártya, rendesen elindul a Radeon Control Panel.
Persze a kártyával továbbra sem tudok játszani, mert nem lehet a belső képernyőre áthúzni a képét. De nem baj, 1-2 nap és itt a monitor is hozzá. Legalább addig is tudom, hogy működni fog a cucc, ez most már teljesen biztos.
Ezen a YT-videón mutatják, hogy ugyanezt a Techpowerup-os BIOS-t rá lehet flashelni pont erre a Gigabyte RX570 4GB-os kártyára, de a fazon a videón valami parancssoros atiflash progival csinálta, míg én a amdvbflashWin.exe grafikus progival próbáltam. Holnap megpróbálom én is parancssorosan falshelni, mert tuti nálam is működni fog ez a BIOS, mint a videón. A eBay-es eladónak meg menni fog a negatív értékelés, mert nem írta ezt bele a hirdetésbe, hogy bányászkártya volt, és emiatt szívtam fél napot. A bányászoknak a kezét levágnám, hogy benyomorították ezeket a szerencsétlen kártyákat, anélkül, hogy az eredeti BIOS-t elmentették volna róla, és visszaflashelték volna eladáskor. Valószínű azért volt ilyen olcsó a kártya, mert bányásztak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest