Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PLC programozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Na, megoldottam. Valószínű az volt a gond, hogy az előző tulaj bányászós BIOS-t flashelt rá, de ezt elfelejtette a hirdetésben említeni.
Először próbáltam a Techpowerup-ról letöltött BIOS-t flashelni, de nem ment, valami Subtype mismatch vagy milyen hibaüzit adott a kártyaprogramozás megkezdésekor az AMD/ATI Flash grafikus progi.
Viszont egy YouTube-videón mutatták, hogy ezt helyre lehet tenni az AMD/ATI Pixel Clock Patcher-rel. Letöltöttem a legújabb verziót (1.4.6), update-elte a GPU drivert és lőn, eltűnt az Error 43, rendesen működik a kártya, rendesen elindul a Radeon Control Panel.
Persze a kártyával továbbra sem tudok játszani, mert nem lehet a belső képernyőre áthúzni a képét. De nem baj, 1-2 nap és itt a monitor is hozzá. Legalább addig is tudom, hogy működni fog a cucc, ez most már teljesen biztos.
Ezen a YT-videón mutatják, hogy ugyanezt a Techpowerup-os BIOS-t rá lehet flashelni pont erre a Gigabyte RX570 4GB-os kártyára, de a fazon a videón valami parancssoros atiflash progival csinálta, míg én a amdvbflashWin.exe grafikus progival próbáltam. Holnap megpróbálom én is parancssorosan falshelni, mert tuti nálam is működni fog ez a BIOS, mint a videón. A eBay-es eladónak meg menni fog a negatív értékelés, mert nem írta ezt bele a hirdetésbe, hogy bányászkártya volt, és emiatt szívtam fél napot. A bányászoknak a kezét levágnám, hogy benyomorították ezeket a szerencsétlen kártyákat, anélkül, hogy az eredeti BIOS-t elmentették volna róla, és visszaflashelték volna eladáskor. Valószínű azért volt ilyen olcsó a kártya, mert bányásztak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest