Hirdetés
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- AMD FX
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hátő....
Azért annyira nem vagyok járatos ezekben a dolgokban,de próbltam már ezt-azt, aminek általában ez az összeállitás lett a vége:
mp3 lejátszó filmnézési lehetőséggel, jó nagy táhellyel (ha tényleg valami váratlan helyzetben kell elütni az időt, legyen nálam film)
telefon(végül nem kell, hogy sokat tudjon, de azért valahogy mindig elcsábultam egy smartphone-ra,de igazából én itt arra megyek konkrétan, hogy jól nézzen ki)
noti(kicsi legyen,de azért használható, ezért 10'netbook, ami végül nem wind lett, hanem 1000H)Ők az utitársaim, otthon meg a "nagygép", ha komolyabb munkára kell az erő

De ne folytassuk itt szvsz ezt a témát,mert ngabor erre jár, és elfenekel bennünket
Jó lenne tudni, hogy pont mire akarod használni ezt a dolgot amit venni akarsz. Mert ha enynire ki van hangsúlyozva a filmezés, akkor lehet tényleg az Eee, vagy elgondolkozhatnál egy iPod Touch-on is...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD FX
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Apple MacBook Air Early 2020 i3 / 8GB RAM / 256GB SSD Hibátlan állapot
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest