Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
benojeno
csendes tag
Sziasztok!
Két napja vettem egy 1015BX netbookot. Eddig ment a gép rendesen, most hazafelé a vonaton gondoltam, megnézem, milyen az a Gate Express. Betöltötte a W7 Startert, rákattintottam a Change OS iconra az asztalon, klikkeltem a középen lévő Express Gate Cloud-ra, leokéztam, majd kikapcsoltam a gépet. Amikor újból bekapcsoltam, valami nagyon nem lett jó. Betölti a szürke inditóképet (alul ott a szöveg, hogy nyomjak F2-őt a boothoz), és egyszerűen nem megy tovább, átvált feketére a képernyő, kurzor villog pár másodpercig a bal felső sarokban, aztán visszavált újból a szürke indítóképre, és ez ismétlődik...
Próbáltam nyomni az F9-et, hátha eljutok a recovery-hez, de semmi, minden ugyanaz. A BIOS-ba belépve nem látok semmi menüt, amin elindulhatnék, legalábbis laikusként...Három nap múlva utazok el, tenném át a gépre a dolgaimat, szervízre nincs idő. Mit tegyek???
A RAM upgradeolva lett 1 Gb-ról 2 Gb-ra, a BIOS-ban úgy tűnik, látja a gép.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Bittorrent topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Steam topic
- További aktív témák...
- Gyári laptop töltők!! USB-C is!!!!! Jó ár! Nagyobb W is
- Asus G14 GA402RK 32 GB, 2 TB + Anime Matrix /HIBÁTLAN
- Dell XPS 15 9570, 15,6" FHD IPS, I7-8750H CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050TI 4GB VGA, Új akku
- Dell XPS 15 9560, 15,6" UHD/4K Touch, I7-7700HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050, TPM X
- HP ProBook 450 G8 - Felújított - 1 év garanciával - Áfás számla
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- Fotó állvány eladó
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest