Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Miért tűntek el a buta tévék?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
superTibcsi
aktív tag
Vannak itt 1215n tulajok?
Kíváncsi vagyok másnál is előjött e ez a hiba.
Mit sz@ptam ma....
Kaptam egy youtube linket. Chrome böngészőt használok, de mint kiderült ennek semmi köze nem volt a hibámhoz. Indítanám a videót, erre a flash player bővítmény összeomlott. Na hurrá, gondoltam behalt a böngésző. Újraraktam, a hiba teljesen ugyanaz. Felraktam a Firefox-ot is, szintén zenész. A legfurcsább az volt hogy internet Exploreren meg tudta nézni a videót.
Flashplayer uninstall, hiba megmaradt, sőt, már az Explorer sem játszotta le a flash videókat. Hurrá!!!
Rendszer visszaállítás nem vált be. Oké, mondom majd földhöz vágtam a lapost.
Utolsó remény: Windowst újraraktam a patríciórol. Chrome telepít -> flash player összeomlott. :@@@@ Explorerrel viszont újra mentek a flash-ek. Flash player megint újratelepít: megint nem megy az eploreren se a jutyúk!!!!!6 órámba telt rájönnöm erre az x-aktákba illő rejtélyre.
Kapaszkodjatok meg. Optimus-nál amikor elindítasz egy youtube videót, autómatikusan átvált az ion videókarira.
6 óra múlva rájöttem hogy a flash player 10.2-es verziója- amit a chrome automatikusan lefrissít- BUGOS!!! Amint átvált ION-ra, lefagy.

Nagy nehezen túrtam a neten egy 10.1-es flash player-t, és láss csodát MŰKÖDIK.
Kész vagyok a mai délutántól.
Bocs a hosszúra nyúlt mondandómért.
Remélem segít másnak is, aki hasonlóan járt.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Acer Swift 3
- Gyári állapot !! Macbook Pro Retina 16" M1 Pro 10C CPU / 16C GPU / 32 GB MEMÓRIA/ 512 SSD / Garancia
- Megkímélt X1 Carbon 14,1"",FullHD IPS,Core i5 ,Vil.bill.,8/256-512,Új 10+órás akku
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,12-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs