Hirdetés
- Hét hőcső és két torony? A Thermalright nem viccel.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Ha még vársz egy kicsit, nemsokára jönnek azok a notebookok/netbookok, amiknek a billentyűzet helyén is egy érintőképernyő van, meg a normál képernyője is érintős...
Vagy pl. a felcsavarható notebook...
De ha sok időd van várni, akkor inkább a Toll számítógépet javasolnám..
Várni mindig lehet az újra, de szerintem ha valakinek szükséges új netbookot/notebookot venni, vagy lecserélni a régit, akkor úgyis megveszi az aktuális lehetőségekhez képest megengedhető legjobb ár-érték arányú gépet.

Ha meg nincs rá valóban szüksége, akkor meg folyamatosan várhatja az egyre elérhetőbb egyre magasabb technológiákat az egyre csökkenő árakon..
Hidd el, amikor kaphatóak lesznek pár hónap múlva ezek a Fusion-ök, már lesz ígéret "még erősebb"-"még-olcsóbb"- "még kisebb fogyasztású" gépekre amikre "érdemes" várni..
Ez azért vicces, mert én is 4évig használtam az előző notebookomat és minden évben le akartam cserélni, csak mindig vártam az újabbat, a jobbat....
Szerintem nem feltétlen csináltam jól.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem nem feltétlen csináltam jól..