Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Home server / házi szerver építése
- BIOS topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
montero7
csendes tag
Sziasztok
Valszeg én is csatlakozni fogok a " behalt a vinyóm " clubhoz.
Tegnap este bekapcsoltam, elkezdett párat furán kattogni random szerűen, meg volt vmi sipákoló hangja is... Nem folyamatosan csinálta, 15 perc bekapcsolt állapot alatt kb 10x maximum. Kikapcsoltam, had pihenjen.
Ma felraktam rá a HDSentinelt, ami szerint teljesen hibátlan állapotban van minden ( novemberben vettem a gépet , 1005HA ). Most mentek le mindent ami kell ( kb 10giga ), és a mai félórás terhelt bekapcsolása alatt meg se nyikkant. Van esetleg valami ötletetek ezzel kapcsolatban, vagy várjam meg, amig befosik?
előre is kössz a helpet
üdv
p
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Robotporszívók
- Google Pixel topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- BIOS topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 4GB I 128SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest