- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakal
senior tag
válasz BluEyes #3388 üzenetére
Hello!
Ezekbe a gépekbe speciális SSD kell(70 mm-es mini PCI-e)
16 GB-os ra érdemes cserélni szvsz.,az még talán megéri.(80 USD)
16 GB-s SSD Asus 900-hoz a Mydigitaldiscounttól -
runner 125
nagyúr
válasz BluEyes #3388 üzenetére
Sajnos ezt nem tudom, de Googleban nézz utána...
..de valószínűnek tartom, h igen. De manapság még elég drága az SSD, s ismét oda lyukadsz ki, h "nem éri meg".
Más:
Sikeresen Bp.-n hagytam az 1005-ös töltőjének a felét, (Pont a villásdugós részét)
..egyik barátomtól az övét elkunyiztam, úgyhogy most perc pontos üzemidő tesztet csinálok.Majd jelentkezem mennyi jött ki, csak net ment rajta végig kábelről.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz BluEyes #3385 üzenetére
Ezek már SDHC kompatibilisek, így kezelnie kell. De amennyiért veszel egy 32gb-s SD-t, kipótolva a 700-as árát, vehetsz "nagyobbat" is, 900-as, 1000-es sorozatból..
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem "a nagy érdeklődésre való tekintettel" kér előleget, a rendelések teljesítése történik sorrendben a nagy érdeklődés miatt. Mondjuk 100% előleget kicsengetni egy kicsit kemény diónak tűnik nekem, valamint azt sem értem pontosan, hogy "A nagy érdeklődésre való tekintettel érkezési sorrendben történik majd a teljesítés a befizetett foglaló/előleg nagyságától függetlenül." Most akkor érkezési sorrend, vagy előleg nagyságától függ? Mert a kettő együtt szerintem nem megy.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Politika
- PlayStation 5
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow X13 eladó (Ryzen 7, 32GB ram, 1TB SSD, RTX 3050)
- Mini Hp
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest