- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
A legújabb EEE modellek (903,904,905): [link]
-
p_adam
addikt
EEE 901 teszt (a korábbinál jobb vélemény)
[link] -
p_adam
addikt
EEE 901 teszt (konklúzió: jó, de drágább és kisebb mint az MSI Wind)
-
p_adam
addikt
A 701-ről én is ezt gondolom. Egy 901 vagy még inkább 1000 viszont már eléggé közel van használhatóságban a félmillás gépekhez. Egyedül gyorsaságban nem tud annyit de az egyszerű szoftverezettség szinte teljesen semlegesíti ezt a dolgot. Egy átlagos felhasználó nem használja ki, amit egy olyan tud. Magyarul: félmillás 10 colos subnotebook helyett nagyon komolyan megfontolandó egy ilyen gép. És design tekintetében sem kell szégyenkeznie (hogy pl. a multi-touch touchpadot meg se említsem...) Még ha kicsit finomodik a platform és még tovább csökken a fogyasztás akkor pedig teljesen aláássa azt a kategóriát.
[ Szerkesztve ]
-
p_adam
addikt
EEE 901 első vélemény: [link]
-
p_adam
addikt
EEE 1000 bemutató, már HDD-vel is:
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4435
-
p_adam
addikt
Az új 901 miatt lecsökkennek a régi modellek árai:
-
p_adam
addikt
Elég egyértelmű hogy miért...kevés a választási lehetőség tehát nincs nagy árverseny az érdeklődés pedig igy is elég nagy. Mindenesetre az összeszerelés minősége szerintem nem marad el a két márka többi gépeiről(ránézésre sem kelt olyan olcsó hatást, mint egy-két igen alacsony árfekvésű 15,4 colos notebook), ami számomra nagy pozitivum.
Egy előnye van az eee-nek a Wind-el szemben mégpedig hogy ha szegényt leejtjük vagy hasonló akkor valószinűleg jobban teljesit fő konkurensénél, ahogy ezt az alábbi videó is bizonyitja (aki még nem látta volna)
[link][ Szerkesztve ]
-
p_adam
addikt
Számomra ez végleges (árbeli) bukás az MSI-vel szemben...
-
p_adam
addikt
A notebook.hu oldalán 113 ezret írnak ami passzol az erősebbik verzió 549 dolláros árához, ez alapján a 399 dollárból 80 ezer körüli árra lehet következtetni.
Ha tényleg így van akkor jobb ha gyorsan kihozzák az eee 1001-et (holott még a 901 is odébb van) mert az MSI sokkal de sokkal jobb gépnek ígérkezik, ha igaz amit ez az első (gyors) teszt állít:
Naprakész vagyok a témában
-
p_adam
addikt
Persze, sima ügy sőt szerintem még jobb is így mert Linux jobban való egy ilyen rendszerre szóval alapból azt állítanám be hogy a Linux indul, kivéve ha megnyomok egy billenyűt és a Windows-t választom. Nyilván kell még finomodni ennek az olcsó kategóriának (pl. a kijelző még mindig picit túl kicsi szerintem) de az eee-hez képest ez egy jelentős ugrás és ez nagy szó.
-
p_adam
addikt
Szerintem ennél alacsonyabb áron is lesz, legalábbis remélem hogy Windows nélkül is forgalmazni kezdik. Ezt az egy helyet találtam eddig, de folyamatosan figyelem. Mindenesetre az eeePC még korántsem tart az Intel Atom-nál meg 10 colos kijelzőnél, szóval ígéretes. Nagy sebességnövekedésre azért nem kell számítani, meg a winchester azért nem olyan gyors mint egy flashmemória, viszont sokkal több minden fér rá. És a billentyűzete sem tűnik annyira összementnek.
[ Szerkesztve ]
-
p_adam
addikt
Trustedreviews, Cnet és egyéb cikkek kezdenek megjelenni a 900-ról. Fejlődött sokat, de azért inkább Atom-mal lesz majd az igazi(de csak ha a konkurencia addig nem talál ki jobbat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest