Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD FX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Hány győzelmed volt? Idén ez volt 4. WL-em és az eddigi legjobb mérleggel zártam (9Win).
Szaros gold Katoto volt a top, meg egy 11k-s csaj kapus az új promobol, meg még valaki akit nem ismerek. Lehet jobban megéri 6 wint menni, akkor megszán.
Inkább engem tolt most a gép. Megcsinálták a finesset, elvoltam vele, Tottival csavargattam szép gólokat.
Kettőt buktam hosszabbításban, ezen felül volt egy meccs, 28 helyzetre és 7.8 xG-re rúgtam 3-at, ellenfél 8-ból 4-et. Nyilván Doumbia 99 finishingje kevés.
Maignanja volt, szemem is kivédte. Nálam TOTY Donnarumma.Chiellini bitang jól szerel és extra hátul, de amitől tartottam pont meg is történt: a TOTY Dembelés simán megfutotta.
Ezt a boxos nevű tournament sorozatot meg sztem én is kihagyom, 3 döntőm volt, de az ellen is kikaptam, aki 2-nél többet képtelen volt passzolni ellenem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szaros gold Katoto volt a top, meg egy 11k-s csaj kapus az új promobol, meg még valaki akit nem ismerek. Lehet jobban megéri 6 wint menni, akkor megszán.
Inkább engem tolt most a gép. Megcsinálták a finesset, elvoltam vele, Tottival csavargattam szép gólokat.
Maignanja volt, szemem is kivédte. Nálam TOTY Donnarumma.
LendvaiFeri1
Kristof_94