- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali processzoros kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
Visormail #8895 üzenetére
Elmélkedtem a leírtakon, meg a saját tapasztalataimon. Arra jutottam, hogy nem segíthet nekem egy szobaantenna.
Felmentem ugyanis a ház tetejére. Ott nem volt gond a vétellel, találtam az eredeti antennával is olyan helyet, ahol stabilan 100%-os minőséget írtak ki a programok.
4 emeletes panel ház második emeletén lakom, ahonnan viszont legalább két ház is takarja az adótornyokat, ha lehet hinni a dvbtmap.eu-nak és a Layar-nak. A Layar-ral a következőt láttam:
Ez a kép a háztetőről készült, tehát ha lemegyek két emeletet, akkor teljes mértékben takarásba kerül a torony. (Picit még így is takarásban van, de úgy látszik, ez azért nem probléma.)
Arra gondoltam, hogy majd ide felszerelek antennát, bár ilyenben nincsen tapasztalatom. Leginkább azt nem tudom, hogy a villámvédelemre milyen megoldások vannak? Mert a ház tetején vannak kb 2 méteres villámhárítók, de valaki felrakott egy ugyanilyen magas árbócra egy antennát:
Ebben két dolgot nem értek:
Mi lehet a legtetején az a WiFi szerű antenna?
Mi van, ha ebbe belecsap a villám? Ugyanis a legmagasabb pontja szerintem kb. ugyanolyan magas, mint a villámhárítók a tetőn. Tehát ugyanolyan eséllyel csap bele.
Ha én felrakok egy antennát egy ilyen póznára, akkor mi a biztosíték rá, hogy nem megy tönkre a rákötött TV egy villámcsapástól? Gondolom arra ne is gondoljak, hogy közvetlenül az egyik villámhárítóra rakom az antennát, igaz?
Bocs a sok kérdésért, de szeretem tudni a dolgokat, és ha nem esélytelen, akkor én szeretném megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Motoros topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest