Legfrissebb anyagok
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Nagyon óvatosan a szobaantennákkal csak olyat vegyél meg amire azt mondja valaki hogy kipróbálta és tényleg jó mert elég sok van ami gyakorlatilag semmit nem csinál ugyanaz mint egy üres koax kábel. Én közel lakok a tv toronyhoz Pécsen egyenes rálátással, bedugtam egy kábelt odatartottam az ablakhoz és már kb 55% jelerősség 50-80% jelminőség volt, gondoltam na akkor ide elég egy olcsó szobaantenna hiszen csak egy keveset kell javítani, hát nem csalódtam benne 5-10%ot vitt feljebb
végülis arra elég volt hogy pont annyit használt hogy már folyamatos a vétel. Ha neked alapba 0-10% akkor nem hiszem hogy elég lesz egy szobaantenna.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest