- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Apple asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jocky
tag
Sziasztok srácok!
Segítséget szeretnék kérni, mert én nem értek igazán ezekhez a dolgokhoz.Van egy Samsung tv-m, amiben van DVB-C tuner és CI kártyaolvasó is.Előfizettem a Vidanetnél egy digitális csomagra.Kijött a szerelő, berakta a kártyát a tv-be, a tv megtalálja az összes digitális adót, de mindre azt írja ki, hogy kódolt adás.Azt mondja a szerelő, hogy nem is fog menni STB nélkül, de hogy miért arrol fingja sincs.Igényeltem egy STB-t, de szeretnék mellé egy CI kártyaillesztőt is venni, mert van egy haver aki talán be tudná állítani a tv-t, hogy STB nélkül is tudjam használni, de most külföldön van a srác és amire hazajön addigra meglesz a STB, de vagy a CI kártyaillesztőt adják kártyával csak vagy a STB-t, együtt a kettő nem megy.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ilyen CI kártyaillesztőt lehet-e kapni valahol külön, és ha igen, akkor hol?
Bocs a hosszú hozászólásér!
Előre is köszi a segítséget!
Üdv: Jocky
Új hozzászólás Aktív témák
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest