Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS notebook topic
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
weeni
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom melyik topikba lenne érdemes beírni a problémámat, de mivel itt már pár emberrel cseréltem tudást és nem annyira off, így ide esett a választás!
Tehát, rendeltem egy Technisat Cablestar HD2-t hosszú tanakodás után, CI slottal együtt kiemelkedően jó árért 15400 HUF-ért hozzám is vágják ha megérkezik a kártya... Dobozban van hozzá DVBViewer TE (Technisat Edition) névre hallgató program is. Na ezzel vagyok bajban... sima DVBViewer-t ismerem, egyik ismerősöm ezen keresztül nézi az adásokat, de ez nekem teljesen új verzió... Valaki ismeri ezt a változatot? Tudjátok esetleg miben különbözik a sima verziótól? Butított-e vagy a sima szoftver minden tudása benne van? Jó lenne előre tudnom, mert ha butított akkor inkább rászánok pár eurót és befizetek egy sima DVBWiever-re...
Válaszotokat előre is köszönöm...
UI.: Kerestem a TE változatról infót, de semmi lényegit nem találtam, ezért fordultam hozzátok!

Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Mobil flották
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen széket vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 17 G7 17.3" 4K IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Hp 650 G5 i5-8265 15,6" FHD 1 év garancia, Magyar, számlával
- ÚJ! BONTATLAN! Mac Mini M1(6 magos) 8GB 256GB eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann