- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
Még mielőtt másik programmal próbálkozol, próbaképp állítsd a symbol rate-et 6003-ra.
Hogy miért? Nálam így találta meg a közszolgálati csatornákat (Digi kábel) a frekvenciaváltás után a tévé is (LG 42LW5500) és a digitális STB is (GM 9080).Hogy miért pont ez az érték, nem tudom. Lehet, hogy csak valami zavar az Erőben...
-
kennystyle
aktív tag
én DVBViewer -el állok ugyanígy, megtalálja, jó a jelerősség, de se kép, se hang
örülnék ha valaki segíteneIlletve a másik kérdésem, hogy más HD csatornáknál meg akadozik, belassul aztán meg begyorsul (behozza a lemaradást) és ez váltakozik folyamatosan.
a tunerem Cablestar HD2, természetesen Digikábel
a vas AMD A3650+4gb RAM így nem hiszem hogy ez lenne a szűk keresztmetszet
W7 64bit -
gulyasa
őstag
A Digi kábel valamilyen egészen hülye módszert választott ezzel a frekvenciaváltással.
Nem elég, hogy a 4 közszolgálati HD csatornát áttette a 121.5MHz-re, a symbol rate-et is át kell állítani a megszokott 6900-ról 6000-re (csak ennél a 4-nél)....Külön pikáns adalék, hogy nálam valamiért a TV és a STB is (az utóbbi a PVR funkció miatt van) nem 6900-nál és 6000-nél találja meg a csatornákat, hanem 6903-nál és 6003-nál jelzi a full jelerősséget és jelminőséget. Ez szívatott kb 2 héten keresztül...
-
weeni
csendes tag
Sziasztok!
Erre a problémára senki sem tud semmit?? Mi lehet a probléma?
Sziasztok!
Van lassan egy éve, egy technisat cablestar hd2-es TV-tuner a gépemben, tegnap elszántam magam, hogy újra tegyem az OS-t. Minden rendben ment, feltettem a drivert, majd a hozzá kapott DVBviewerTE2 programot, amit eddig is használtam. Be is állítottam minden úgy ahogy kell, aztán jött a fekete leves: Nem működik a távirányító... hát mit ne mondjak egész este ezzel sz@rakodtam, majd a reggelem is ráment... Kezdetben megvizsgáltam mindent, driver, szoftver, elem kábelek... minden jó, legfrissebb és működőképes.. de sajnos nem tudom életre kelteni a távirányítót. Valami ötletetek esetleg, hogy mi lehet a probléma?? Vagy vigyem vissza?
Segítségeteket előre is köszönöm -
Kernel
nagyúr
Banálisnak tűnik, de én úgy látom, ott a válasz a Google-ban. Német oldalak jönnek be, de a Google fordító segítségével kihámozható, hogy a TE egy csökkentett funkcionalitású verzió.
Részletes összehasonlítás:
http://www.dvbviewer.com/de/index.php?page=features
Info:
http://www.dvbmagic.de/tv-software/dvbviewer.htm
Teszt:
http://www.dvbmagic.de/tv-karten/technisat-skystar2.htm
Letöltés:
http://www.technisat.de/indexc77f.html?nav=Downloads,de,33&pID=211
De azt nem tudom, hogy hardver nélkül lehet-e telepíteni, kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged