- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
Mi az az m2t?
Nézd, W7 alatt nem tudom használni a Freecom donglemat. Linix alatt (Ubuntu 10.10) pedig a Kaffeine m2t-ben rögzít. Namost, ha felveszek egy HD-s filmet, akkor azt én nem szeretném átkódolni, mivel ki tudom küldeni a TV-mre. Jó az nekem úgy m2t-s alakban, csak le szeretném szélezni, ki szeretném vágni a hirdetéseket Vagyis SPLIT-telni szeretném, nem igazán vágni, nem átkódolni.
Én ezt a ts cuttert használom, meg a tsdoctort (...)
Tehát nálam nem az mpeg4-es fáljok valódi vágásáról van szó, hanem a HD-s mpeg4-es transzport-szteamok splitteléséről. (Ennél jobban nem tudom elmagyarázni.) Ehhez keresek akát linux, akát w7 alá valóban működő megoldást.
Egyébként a linux alatt az avidemux szépen vágná az mkv-ba átfordított (nem átkódolt) anyagot. Ehhez jó segítséget ad a terminálban futtatható Mediainfo, ami megmutatja a hang-elcsúszást ms-ben. (Ilyet sem találtam W7 alá eddig.) Most jönne az átfordítás mkv-ba, de HD-s anyaghoz valóban jól működő átfordítót linuxban sem találtam eddig.
Szóval nekem mostmár mindegy lenne, hogy W7, vagy Ubuntu, csak működjön rendesen. Tudtok valóban működő, kipróbált megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Processzor vízhűtő
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann