- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
válasz
upszilon #7315 üzenetére
En is ilyesmivel jatszadozom mostanaban, ket progi nez ki igeretesnek: Smart Cutter for DV and DVB (van belole ingyenes, de az vizjelezi a vagott videot) illetve a VideoReDo TVSuite H.264... mindketto kepes kockapontosan vagni, es a szukseges reszeket smart renderinggel ujratomoriteni (tehat csak a vagas kornyeken tomorit, minden mast masol ujrakodolas nelkul). Nekem a VideoReDo szimpatikusabb, m2ts-be szoktam kiszedni a cuccot belole, eac3to-val demuxolhato a hang es DirectShowSource-ot hasznalva a video is megetetheto a hagyomanyos avisynth-es megoldasokkal. MKV-ba viszont meg nem sikerult 1080i50 videokat bemuxolnom hiba nelkul (allitolag az mkv nem kezeli jol az 50i tartalmakat).
-
nfsu17
veterán
válasz
upszilon #7315 üzenetére
a Kaffeine m2t-ben rögzít.
Sajnos nem ismerem.
DVB-T-ről beszélünk most? m1 hd, m2 hd, duna hd?
nem szeretném átkódolni
Nem beszéltem átkódolásról, a tscutter nem kódol semmit sehova, csak kivágja neked azt, amire szükséged van. Pár másodperc alatt nem is lehetne átkódolni egy órás anyagot.
csak le szeretném szélezni,
Ezt még kifejtenéd nekem?
ki szeretném vágni a hirdetéseket
Erre van a tscutter. Az, hogy a kész eredmény jó-e vagy nem, mondjuk 5 kivágott reklám után, az már más kérdés.
Tehát nálam nem az mpeg4-es fáljok valódi vágásáról van szó, hanem a HD-s mpeg4-es transzport-szteamok splitteléséről.
Én vágás alatt azt értettem, hogy adott egy film, közben 5 reklám, kivágom a reklámokat, megmarad a film.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest