- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az Arctic belép a házak piacára
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
zhagyma #6685 üzenetére
Tetőantenna nem megoldható, de a jelek szerint 2 db szobaverzió is megtenné.
Szóval akkor cseszhetem a digitális adásokat DigiTV-n kívül? Mert azok meg nem sok értelmeset adnak. Vagy akkor elkölthetek még egy rakat pénzt BOX-ra meg kártya-modulra, ill. teletűzdelhetem a gépemet USB eszközökkel? Mondjuk hely van dögivel.
Gondolom, ha valamire előfizetnék, azt megmondják a szolgáltatónál, mi kell hozzá, és mennyiért.No de a reklámblokkok miatt, ha felveszek egy filmet, azt össze kell szerkesztenem. Mi tudja .ts-t kezelni? Nero Vision, Ulead Videostudio? Esetleg vmivel tudom konvertálni MPEG2-be? NVisionban elméletileg user felbontást is tudok állítani HD-hez, de még nem próbáltam. Persze ezeket még meg tudom nézni, csak ha nem jók, akkor vmi tipp jól jönne helyettük.
Van GOM Playerem, most néztem, az is lejátssza a .ts-t. A többit megnézem még holnapig.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest