Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
tsreaderrel néztem hogy milyen sávszéllel jönnek:

A HD adók több mint 6Mbps (a duna a másik muxon 8 környéke), a simák pedig több mint 1 Mbps sávszéllel jönnek. Http streaminggel még erre rájött némi plusz (m1-hez kellett kb 8), udp streaming takarékosabbnak tűnik, ott kb annyi kell mint amennyi az adás.
Műholdon nem tudom mennyire veszik le a minőséget a sok adás egy mux-ra zsúfolása kedvéért, de emlékszem, hogy kritizálták sokan a mindigtv-s rtl és tv2 adást az alacsony minőség miatt, szóval lehet hogy 2-3Mbitet is elérhet egy rendes SD csatorna is (de csak sacc).
Szerintem kérj meg valakit akinek dvb-S kártyája van, hogy az általad nézett csomagra nézzen rá tsreaderrel (az nem érdekes hogy nincs előfizetés, attól a stream adatokat látja ahogy én is a mindigtvextrásakat), akkor kiderül pontosan mennyi kell

Esetleg, ha tudod vele rögzíteni a streamet, akkor a ts fájlt nézd meg valami progival (azt hiszem tsreader is tud fájlt olvasni). Vagy otthon helyi hálózaton át nézd meg, hogy a gépeden mekkora hálózati forgalmat generál a lejátszás (ha windows akkor a feladatkezelő hálózatok füle már megteszi).
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Assetto Corsa Rally
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann